Anatol Basarab- previziuni 2009
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miha76
Scris: Friday, February 13, 2009 12:10 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/16/2007
Mesaje: 1610
angel angel angel angel
1. In 2009 lupta pentru putere va capata valente mult mai acerbe si mai vizibile decat pana acum. Acest lucru va deveni vizibil si uneori chiar deranjant nu numai in tara ci in intreaga lume.
2. An bun pentru agricultura nu numai sub aspectul recoltelor ci ca investitie, dezvoltare, determinarea liniilor de cauzalitate si efect pentru viitor.
3. An bun pentru conservatori. A nu se intelege ca merge vorba obligatoriu de partide politice ci de tot ce tine de conservatorism, traditie, cultura, mostenire.
4. De pe 4 ianuarie si pana pe 29 septembrie va fi foarte greu pe toate nivelele mai ales pentru politic. 9 luni de zile de biete acerba. Aici sunt posibile schimbari de guverne si de conducatori.Tot in aceste 9 luni de zile sunt posibile in toata lumea mari confruntari intre masele de oameni si putere.
In acest interval de timp sunt posibile evenimente care sa duca catre o crestere a riscului de radioactivitate, fie ca se intampla vreo catastrofa la vreo centrala atomoelectrica, fie ca explodeaza vreo bomba.
5. Intreg anul 2009 din punct de vedere numerologic are aceleasi valente cu 1945 in care a avut loc procesul de la Nürnberg. Tot in 1945 pe 4 aprilie s-a infiintat ONU. Sub aceiasi configuratie numerologica in 1977 a aparut constitutia Brejnevista in fosta URSS, astfel nu este exclus ca in 2009 sa apara noi modificari in constitutiile mai multor tari inclusiv Rusia si Romania. Daca aceste modificari vor apare atunci ele vor fi legate in primul rand de accesul si mentinerea la putere si nu de imbunatatirea vietii oamenilor de rand. In 1689 in Anglia s-a instalat monarhia parlamentara. In 1721 sub conducerea lui Pentru I a aparut imperiu Rus. Pe glob vor avea loc o serie intreaga de evenimente economice si politice care vor avea analogie cu cele descrise mai sus.
6. Pentru prima data se va vorbi in mod serios de o alta criza care se abate asupra globului si anume criza apei potabile. In urma unei serii intregi de catastrofe naturale, inundatii, ploi torentiale, ravarsari de rauri… va apare ca directie importanta – tema crizei de apa.
7. Anul 2009 aduce cu sine foarta multa agresivitate, care poate foarte usor sa explodeze daca ii vom crea conditiile necesare si suficiente. In acelasi timp anul 2009 este anul cu 6 eclipse- ceea ce este prea mult pentru o viata pasnica. Conflictele militare care vor aparea sunt rezultatul a ceea ce oamenii insasi si-au facut cu propria lor mana si minte.
8. Ca si curiozitate, veti observa cu totii ca in perioada iarna-primavara in anul 2009 va apare un numar foarte mare de intalniri impulsive dintre barbati se femei. Catalizatorul acestor impulsuri vor fi doamnele si domnisoarele care in aceasta perioada mai mult ca oricand vor declansa o sumedenie de aventuri, peripetii amoroase, chiar si scandaluri pe teme sexuale.
9. 7 iulie – eclipsa de Luna, 22 iulie – eclipsa de Soare, 6 august – eclipsa de Luna. Situatia mondiala in acest interval de timp va fi asemanatoare cu cea de la o centrala atomoelectrica care semnalizeaza o avarie, o posibila defectiune care poate fi extrem de periculoasa.Situaitie agitata si tensionata in lume. Tot in acest interval de timp religia poate avea de suferit deoarece Era Varsatorului deja si-a inceput influentele si in acesta directie, aducand cu sine cele mai neinchipuite legi si norme ale credintei, ba aducand la suprafata Evanghelia de la Iuda, ba aducand informatii precum ca Hristos a avut sotie si iubita, pe Maria Magdalena, ba declaratia Papei ca extraterestrii exista si se afla printre noi, aparitia filmelor documentare cu diferite orientari printre care si Zeitgeist. Era Varsatorului cere transformari radicale in reliigiile lumii si acestea vor avea loc inevitabil. Nu pot sa spun cat sange se va varsa din aceasta cauza, dar ca transformarile in aceasta directie vor avea loc este absolut cert, vrem noi asta sau nu, schimbarile si transformarile in curtea religiilor oricum se vor produce. Adevarul insa nu va fi spus in 2009. Adevarul va ramane spus doar pe jumatate si intr-un mod echivoc, bivalent. Jocurile celor din spatele cortinei pot provoca agitatie in masele de oameni din cauza religiei cu efecte orientate catre viitor. Ce se va intampla va fi doar o incercate, o tatonare a posibilitatilor, o reglare a instrumentelor care vor fi utilizate in viitorul nu foarte indepartat. Intervalul de timp de pe 11 ianuarie si pana pe 1 februarie reprezinta primul val de influente. Perioada de pe 7 pana pe 30 mai – valul doi si in sfarsit valul trei este repartizat perioadei de pe 7 septembrie pana pe 28 septembrie. Romania in anul 2009 va avea drept ,,pod de trecere,, (termeni numerologici) literele B si U. Asta inseamna ca orice cuvant unde litera B este prima sau ultima consoana in cuvat, fara a tine seama de vocale va aduce cu sine o situatie, eveniment…cu semnificatie pentru Romania. De exemplu orasul Brasov, Braila, Botosani pot aduce cu ele evenimente semnificative pentru tara deoarece consoana B este prima litera din aceste cuvinte, dar si astfel de cuvinte precum – abis, abolire, abandon, iobagism…pot aduce cu ele diferite semnificatii deoarece in aceste cuvinte litera B este prima sau ultima consoana in cuvinte fara a tine seama de vocale. La fel se procedeaza si cu litera U. Orice cuvant unde litera U este prima sau ultima vocala de aceasta data fara a tine cont de consoane ( Ungaria, tutun, tunuri, Turcescu, Udrea…) Cand vorbesc de semnificatii trebuie sa intelegeti ca toate aceste cuvinte legate de literele B si U vor aduce cu sine evenimente, situatii…care pot sa ne placa sau nu, dar asta nu inseamna ca acestea sunt obligatoriu pozitive sau negative. Nu tot ce ne place este si bun si nu tot ce nu ne place este si rau. Semnificatie- adica poarta in sine un semn... Citirea semnelor este chiar o arta as putea spune.
10. Anul 2009 va pune inceputul transformarilor in sfera puterii, atat in tara cat si pe intreg pamantul. Cu totii vedem deja clar ca nu se mai poate cu astfel de structuri politice, cu astfel de politicieni, cu astfel de organizatie statala. Astfel vibratia anului va cere modificari in sfera puterii, legislativului si executivului. Va necesita cresterea puterii politistului si tuturor celor responsabili pentru securitate si ordine publica. Daca autoritatea statului nu va creste in anul 2009, vom avea in viitor de suferit. Fiecare om va incepe sa simta ca daca nu se implica in procesele sociale si politice, cat si administrative, atunci nu are de unde sa se astepte la mai bine. Transformarile in acesta directie nu se vor finaliza rapid. 2009 va pune doar primele pietre la acest fundament. Restul se va petrece in timp. Multi oameni mai tarziu isi vor aduce aminte ca anume 2009 a fost anul in care a avut loc primele tentative in aceasta directie.
11. In anul care vine este posibila aparitia riscului de radioactivitate, multi se tem ca in una din tarile lumii a treia poate exploda o bomba atomica, dupa care ONN va lua hotararea de a lichida total aceasta arma.
12. In plina criza financiara, iar acum si economica in Europa este posibila legalizarea anumitor droguri care acum sunt ilicite... Soaterea lor de sub incidenta legii, a traficului si consumului va aduce efecte neasteptate, dar si venituri considerabile in bugetele celor care vor administra aceasta piata.
13. Anume in august - septembrie 2009, evenimentele care se vor produce ne vor arata clar lumii intregi ca SUA treptat va inceta sa mai fie o superputere. Rolul de jandarm al Globului va fi mult diminuat si puterea acestei tari se va limita la problemele ei si a tarilor din jur. In august vor fi doua eclipse de soare, una pe 1 si alta pe 17. Aceasta perioada de timp si perioada imediat urmatoare se caracterizeaza ca una foarte instabila si tensionata. Astfel ne putem astepta la mari cutremure politice in lume. Moartea unui mare politician, sau poate uciderea acestuia poate servi drept moment declansator pentru aceste cutremure in randurile politicii.
14. Eclipsele din august pot aduce Europei un deserviciu la fel cum s-a mai intaplat in razboiul balcanic din 1912. In august este foarte probabila aparitia tensiunilor in Kosovo. Aceste tensiuni pot declansa un nou razboi, care la inceput va fi posibil de potolit dar nu pentru foarte mult timp. Elementul declansator poate servi asasinarea unui oarecare lider politic sau descoperirea unor lucruri ingrozitoare, cum ar fi, traficul de organe pentru transplant si traficul de copii in acest scop. Se stie deja cate ceva despre aceste lucruri, adica desptre traficul de copii pentru organe, dar inca informatia este pastrata in mare secret. Este posibil ca digul in fata adevarului sa nu mai reziste in 2009 si toate aceste informatii si adevaruri sa inunde lumea, iar acest lucru poate duce catre declansarea unui razboi care mai tarziu sa ia amploare, pe o scara mult mai mare implicand o multime de politicieni si organizatii din intreaga lume.
15. Exista in lume un pronostic destul de vechi, precum ca SUA va cade sub greutatea crizei de sistem si americanii se vor trezi din ,,Visul American,, odata cu venirea la putere a celui de-a 44-lea presedinte. Barack Obama este tocmai al 44-lea presedinte. Criza de sistem va conduce treptat catre ruinarea dolarului ceea ce se va vedea deja chiar si in 2009. In viitor dolarul va inceta sa mai fie valuta de echivalare financiara mondiala. America va fi devizata in patru mari regiuni, patru state cu orientari inclusiv politice diferite.
16. Rusia, tara cu mari inclinatii de creare a tot felul de aliante isi va spune cuvantul cu fermitate in 2009. O noua alianta intre Rusia, China si India e pe cale sa apara... Era Varsatorului ii apartine in totalitate Rusiei. Noua ,,America,, va fi in Rusia. Despre acest lucru vorbesc deja cu voce tare o multime de oameni priceputi la acest capitol. Rusii nu vor mai lupta, iar in toate razboaele ce vor aparea – Rusia va adopta o pozitie de neutralitate.

17. Numerologic vorbind luna august este traditional considerata ca fiind luna celor mai diferite cataclizme si catastrofe. Acest aspect nu va ocoli Rusia cum nu va ocoli nici tot restul lumii. Statistica ne arata ca in luna august in Rusia se petrec anual aproximativ 50 de accidente, avarii, alte situatii tehnogene si aproximativ 30 cataclisme naturale. Cu toate acestea luna august nu este cea mai periculoasa luna din 2009. Probabilitatea aparitilor a tot felul de catastrofe creste pe la sfarsitul lunii august si pana in data de 11 septembrie. Anume in acest interval de timp vor avea loc doua eclipse, de Luna si de Soare. Aici poate apare pericolul unor mari cutremure de pamant ce se vor produce prin intreaga lume...
18. Numarul accidentelor rutiere, feroviare si aeronautice soldate cu raniti si victime va creste in 2009 in comparatie cu anii trecuti. Chiar la inceputu anului, pana in martie sunt posibile cateva tragedii aeronautice, rutiere, ferofiare sau navale, destul de rasunatoare pe teritoriul Romaniei.
19. 2009 va fi anul cu cele mai multe ,,ploi de stele cazatoare,, din ultimii 10 ani. De pe teritoriul Europii vor putea fi observate aproximativ 100 de meteoriti pe ora. Acest lucru anunta ca in anul urmator adica 2010 vor avea loc furtuni foarte puternice, ploi torentiale si cu grindina, uragane si tornade, toate acestea intr-un numar si cu o putere mai mare ca in alti ani.
20. Cei mai mari consumatori de produse televizate din Europa sunt romanii. In 2009 romanii vor intelege cu ajutorul stiintei ca acest lucru se datoreaza nefericirii lor. Oamenii nefericiti stau mult in fata televizorului, pentru a lua de acolo surogate ale fericirii lor. Consumul de produse televizate va scade. Sub influenta vibratiei lui 2009 este posibil ca nemultumirea oamenilor legata de propria lor nefericire sa creasca considerabil, iar vina pentru acest lucru sa o dea pe seama conducatorilor si politicienilor. Tensiunile care pot duce catre revolte sociale cu urmari nu tocmai placute se acentuiaza puternic de aceasta vibratie. Multi oameni vor iesi in strada.
21. Gruzia si Rusia se vor impaca. Gruzinii si Rusii sunt – frati. S-au certat si tot ei se vor si impaca, desi presedintele Georgienilor ar putea ajunge sub sabia justitiei. Vinovata de aparitia acestu conflict este America si tot ea va plati pentru cele savarsite.
22. Din punct de vedere numerologic as putea spune ca ceea ce numim prin notiunea de - criza mondiala, s-ar putea intinde pana prin 2020. Pana atunci este posibil ca NATO si UE treptat sa dispara. Multi vazatori au spus ca UE nici nu va fi construita pana la capat si va trebui deja sa se destrame. In loc de UE va apare o serie de uniuni europene din cauza aplicarii principiului ,,divide si stapaneste,, Germania si Franta vor face propria lor ,,uniune europeana,, Ucraina va intra in alianta cu Rusia, si impreuna cu alte tari vor alcatui alianta europeana de est. In viitor fostele tari membre a URSS-ului se vor alia din nou cu Rusia si astfel URSS-ul va reapare dar in alte conditii si principii. Nici o tara nu va iesi usor din aceasta criza mondiala, care la inceput s-a configurat ca fiind una financiara, apoi s-a transformat in una economica, apoi se va transforma in alta – de sistem si tot asa. In ianuarie- februarie a lui 2009 va incepe o noua spirala a crizei. Blocul economic al guvernului rus ar putea fi inlocuit in aceasta perioada ceea ce va duce la un cutremur considerabil al sistemului bancar si la proteste periculoase ale poporului. Rusia pana in 2010 va indura de pe urma situatiei economice. Urmarile vor fi destul de serioase, oamenii nu vor mai avea bani sa plateasca pentru electricitate, dar pana la urma rusii vor gasi in mod sigur metode de a se catara din aceasta situatie. Treptat Rusia se va ridica din genunchi si intreg globul ii va vedea maretia. Treptat Rusia va deveni nu numai o putere militara si economica dar si spirituala, stiintifica.
In urma a tuturor acestor crize, financiare, economice …Rusia va avea de suverit mai putin decat SUA si Europa.
23. Aproximativ pe la sfarsitul lui 2010 cand vor trece doar cateva forme ale crizei pe suprafata pamantului si ca rezultat al acestora umanitatea va trece la un alt model de oranduire in lume. Lumea se va schimba si va capata o alta intelegere si imagine asupra lumii in care traim cu totii. Filosofia despre viata si constructia lumii se va schimba, iar de aici vor apare noi forme de guvernare, noi politici, noi ideologii. Romania in 2009 va trebui sa construiasca o ideologie de tara, orientata in viitor, care sa fie aplicata indiferent de cine va mai veni la guvernare. Multi vor intelege ca fara o anumita ideologie nu poti avea decat necazuri. Ideologia este mai importanta decat politica... Politica fara ideologie este o zadarnica racire a gurii. Tara fara ideologie este precum o femee care isi creste copii fara un tata si sot.
24. In 2009 se vor petrece cateva evenimente uimitoare care vor avea puterea sa puna la indoiala insasi existenta umanitatii. Cu alte cuvinte in anul viitor se pot intampla evenimente, cataclisme, catastrofe, care ne vor duce si mai aproape de marginea prapastiei.
25. Pe la sfarsitul lui 2009 orice om daca va face o minima analiza referitoare la cum era lumea la inceputul anului si cum este la sfarsitul acestuia, va ramane uimit, cat de multe s-au schimbat. Multi nu vor putea sa constientizeze cum de a fost posibila o astfel de schimbare radicala. Intreaga umanitate se va balansa intre viata si moarte.
26. In goana dupa dominare si stapanire in 2009 tarile mari, puternic industrializate nu trebuie sa se astepte la victorii. Anul viitor este unul favorabil tarilor mici, slab dezvoltate, asa ca tara noastra. Anume din aceste tari vor apare noi lideri si jucatori pe care astazi nimeni nici macar nu ii baga in seama, nimeni nu ii vede ca potentiali concurenti si adversari seriosi. Repozitionarea puterilor in arena mondiala se va produce de la sine, in mod firesc. Criza mondiala va continua sa soarba puterile marilor tari si va curata drumul tot mai mult pentru tarile cu mai multa perspectiva. Daca in 2009 Romania se va preocupa mai mult de problemele politice si nu cele economice, atunci tara va nimeri intr-o groapa din care va iesi foarte greu. Pentru a nu mai scapa inca in tren din gara, Romania trebuie sa foloseasca extrem de eficient intreg anul 2009 pentru propria sa dezvoltare, sa investeasca in infrasctructura, agricultura, in tehnologii moderne, in oameni cu potential, in valori, in cercetare si cultura.
27. Analizand realist conficuratia numerologica trebuie sa spun ca in 2009 in goana dupa resurse si dominatie umanitatea nu va evita razboaiele. Aceste razboaie vor crea in lume un grad de instabilitate nemaiintalnit pana acum. As putea spune chiar ca pentru umanitate exista pericolul aparitiei unui nou razboi mondial.
28. Luna Martie este extrem de importanta in 2009. In aceasta luna este posibil ca lumea sa treaca intr-o noua stare. Este posibila aparitia unei descoperiri stiintifice in urma careia se se schimbe fara de intoarcere intreaga viata a umanitatii, intreaga filosofie si ideologie.
29. Schimbari globale va suferi umanitatea in 2009. Fara a intra in amanunte pot spune doar ca in vara ne asteapta schimbari revolutionare a constructiiei mondiale, modificari structurale a societatii omenesti. Dupa cum ne arata practica vietii, de regula aceste transformari revolutionare aduc cu sine suferinta si tragedii, deoarece sunt implementate in viata de cele mai multe ori prin metode si mijloace inumane, astfel incat nu se tine cont de viata si soarta atat a unui individ separat cat si a unuor popoare intregi. Dupa data de 21 iulie este posibil sa apara un conflict nu mai putin ,,spectaculos,, decat cel din Gruzia.
30. In 2009 pot apare sau cel putin se va pune baza unor noi organizatii de tipul NATO si ONU cu acelasi scopuri sau asemanatoare.
31. La sfarsitul lui 2009, inceputul lui 2010 intreaga umanitate se va vedea pusa in situatia de a se gandi intens asupra tuturor formelor si posibilitatilor de impacare, de solidarizare in fata pericolului.
32. Umanitatea va intelege ca ceea ce numim noi astazi – democratie este pe cale de disparitie. Institutia democratica si-a compromis principiile initiale de egalitate in drepturi si slujirea poporului, aproape peste tot in lume. Din ce in ce mai multa lume va intelege ca sistemele democratice de guvernare sunt pe duca. Vor apare astfel de termeni precum- democratia adevarata, democratia democratica, falsa democratie, dictatura democratica…acestea toate servind drept semne a apropierii sfarsitului democratieilor (in forma lor actuala) in lume. Razboaele informationale si valul a tot felul de revolutii (cromatice) din ultima perioada arata foarte clar incalcarea drepturilor omului in mod direct, unul dintre care este dreptul accesului la informatii veridice si corecte. Daca in trecut exista o interdictie clara spre accesul la informatii, astazi democratia desi nu interzice acest lucru, oricum nu ai acces la informatii utile care te vor ajuta sa traiesti mai bine, sa intelegi ce se intampla cu tine si cu lumea… deoarece in piata se arunca cu multa sinceritate numai informatie inutila si falsa si de aici efectul este acelasi – nu ai aces la informatii. Informatia utila – costa. Anume acest aspect ne duce catre concluzia, ca democratia inteleasa in forma actuala - nu functioneaza. Tocmai din acest motiv este posibila aparitia acelor termene speculative de care vorbeam mai sus - democratia corecta. In viitor dezvoltarea stiintifica ne va permite sa eliminam din circuitul informational minciuna sincera si constienta, falsul, dar ma tem ca pana atunci oamenii vor invata sa minta chiar si printr-un efort mental. Vor invata sa pacaleasca si sa minta psihoenergetic.
33. Italia, Germania, Franta, vor intelege ca in anumite orase si localitati din tarile lor nu se mai pot mentine conditii normale pentru viata. Din cauza inundatiilor, ploilor torentiale, cresterea debitelor riurilor, marilor… se va pune problema parasirii, abandonarii unor localitati si chiar orase pentru ca nu mai pot face fata inundatiilor... In viitor unele orase si localitati din Italia, Spania, Germania, Franta in general vor dispare de pe harta.
34. Conform unor interpreti al apocalipsei lui Ioan, 2009 poate deveni anul in care America se va falimenta definitiv si prin aceasta dominatia acesteia in lume sa dispara. Tot in 2009 in Rusia se prezice aparitia unui nou lider spiritual care o sa verse lumina peste intreaga umanitate, dupa care crestinismul o sa cunoasca o raspandire fara precedent in China.

Anatol Basarab
numerolog, astrolog, psiholog
danamaria
Scris: Friday, February 13, 2009 12:19 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
Mesaje: 3495
brrrr! infricosator! sper sa fi gresti nenea asta.pale
katy_lumika
Scris: Friday, February 13, 2009 12:23 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Mesaje: 5944
danamaria wrote:
brrrr! infricosator! sper sa fi gresti nenea asta.pale


De acord cu tinepale
ingerash
Scris: Friday, February 13, 2009 12:43 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
L-am cunoscut personal pe Anatol,nu prea da gres cu previziunile.
shirel
Scris: Friday, February 13, 2009 1:14 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mesaje: 11814
si cum chiar nimic despre Israel?Doar n-om fi facand deodata pace sau din cauza problemelor altor tarii noi nu suntem implicatii.
Orcum nu prea arata a bine previziunea,cat despre America sunt sigura ca are perfecta dreptate.
Mela
Scris: Friday, February 13, 2009 2:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mesaje: 13514
si fara previziuni iti cam poti da seama,daca te uiti putin in jur, incotro se indreapta lumea uff
marivic
Scris: Friday, February 13, 2009 5:27 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mesaje: 13449
Mie mi-e frica deja;mi s-a zbarlit parul in cap,...DOAMNE AJUTA-NE SA SCAPAM CU BINE DIN TOATE ACESTEA.angel
carla
Scris: Friday, February 13, 2009 6:03 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Mesaje: 14165
Ce va fi,va fi,sau,cum zice morosanul:"Niciodata n-o fost sa nu sie oarice"
Dar,fara gluma,la noi in tara miroase a rascoala
raly
Scris: Friday, February 13, 2009 9:53 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mesaje: 25891
Brrrrr....si mie mi s-a zburlit parul!
bereea
Scris: Tuesday, October 30, 2012 2:29 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22797
N-am avut rabdare sa citesc de la un capat la altul, dar nu mi se pare ca s-au implinit preveziunile de mai sus.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.