Profil: Anastasia90
Despre
Utilizator: Anastasia90
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, February 15, 2018
Ultima vizita: Monday, November 5, 2018 8:56 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Tuesday, February 20, 2018 8:53 PM
dalma wrote:


Succes Anastasia! Doamna Diana este un medic excelent, atat profesional, cat si uman. Sa ne tii la curent!


Mersi mult,sa ne ajute pe toate Domnul.deja am fost la prima consultatie la dna Diana,mia placut foarte mult si atitdinea dnei si cum mia explicat totul.Deja am facut analizele care mi lea cerut si urmeaza sa ma programez iarasi.Fetele cine a facut histeroscopie ,e dureros? Cam care e pretul?
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Thursday, February 15, 2018 10:00 AM
Salut fetele.Nici nu stiu ce sa va scriu,citesc forumul de citeva zile si ma trec fiorii,cind pling ,cind ma bucur si eu impreuna cu voi).Vreau si eu sa incerc FIV si ma gindesc sa incerc la Medpark,deodata ma gindeam la Omini Iasi dar totusi dupa ce am citit in intregime discutiile voastre am hotarit sa incerc la Medpark.
Va fi prima incercare de FIV ,probleme ca atare nu avem,de 6 ani ne "tratam" si prin medici si analize si nimic.Am facut recent testul de compatibilitate si nea iesit negativ si deja am hotarit sa incercam FIV.La sot e tot ok la ine la fel,ovulatia e la timp si foliculi o gramada de fiecare data dar bebei nu se primesc((.Sper si eu sa va bucur cu ceva,deja ma inscriu la doamna Diana si vedem ce zice ea.Succese tuturor!!!