Profil: Anamaria85
Despre
Utilizator: Anamaria85
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, October 26, 2015
Ultima vizita: Monday, October 26, 2015 9:24 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Medici stomatologi - Recomandari
Postat: Monday, October 26, 2015 9:23 PM
O sa va povestesc intamplarea mea, total neplacuta, avuta cu "domnul doctor" Tron. Numai pe mana lui sa nu ajungeti! In afara de faptul ca e atat de plictisit de meseria pe care a ales sa o profeseze, nici macar nu are decenta sa-si respecte programarile. Si asta nu ar fi mare lucru, peste tot sunt intarziere, doar ca el efectiv programeaza toti pacientii la aceeasi ora. Si acum povestea mea: aveam o mica problema cu o plomba la o masea. Mi-a dat sa fac o radiografie totala (asta ar fi trebuit sa-mi ridice niste semne de intrebare din start), mi-a pus o plomba provizorie si m-a programat urmatoarea saptamana. Toate bune si frumoase, ma prezint saptamana urmatoare, ma pune sa ma asez pe scaun si-mi spune: " Data trecuta dupa ce ti-am lucrat m-a durut foarte tare capul, eu am mult de munca azi nu-ti lucrez acum vino in alta zi". Adica wow, despre ce vorbim? Asta e comportament de medic sau de vraci? Legi o durere de cap de o persoana? Mentionez ca la primul nostru consult nici pas n-am spus, doar l-am rugat sa nu renunte sa caute sursa durerii, pentru ca aveam dureri cumplite si el spunea ca nu am nimic! La insistentele mele a cautat si printre maselele de jos si-a descoperit buba, altfel eram si cu banii luati si fara problema descoperita! Un lucru sigur stiu, daca vreti profesionalism nu va prezentati la el! Comportamentul lui e mai mult spre taraba din piata, nu al unui medic, acum nu stiu daca si dentistii depun juramantul, dar daca l-a depus, clar nu si-l respecta. Acum, pana maine, va trebui sa indur dureri cumplite, pana voi gasi un dentist ce-si poate ingriji asa cum trebuie pacientii. NU-L RECOMAND!!!Bye2
PS: Stimabilul e din Slobozia, Jud. Ialomita