Profil: anamaria
Despre
Utilizator: anamaria
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, January 14, 2010
Ultima vizita: Thursday, November 2, 2017 5:21 PM
Numarul de postari: 49
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cate mese pe zi de la 1 an?
Postat: Wednesday, February 2, 2011 11:29 AM
Fetelor am si eu o intrebare. Am un pitic de un anisor si trei luni si m-ar interesa sa stiu cam cand as putea sa ii introduc lapte de vaca din comert? Astept raspuns si va pupic pe toate.grup
Subiect: Tricotaje pentru baietei
Postat: Friday, September 3, 2010 7:29 AM
Buna fetele, am si eu o intrebare, vreau sa-i fac baietelului o vesta dar nu stiu cum sa scad cand ajung la partea de subrat, imi puteti spune cum sa procedez?iloveyou
Subiect: Un altfel de joc - 9
Postat: Sunday, August 15, 2010 4:22 PM
viata
bebelus
Subiect: Rochite crosetate
Postat: Sunday, August 15, 2010 8:17 AM
MERSI MULT FETELE, AM INCERCAT SA O FAC CAT MAI BINE, NU PREA A REUSIT, CUM SUNT ALTE MODELE PE AICII DAR SPER CA MAMICA EI SA APRECIEZE MACAR EFORTUL. VA PUPIC DULCE SI SPOR LA MUNCA computerlove iloveyou coeur
Subiect: Rochite crosetate
Postat: Saturday, August 14, 2010 8:50 PM
Buna fetele, frumoae rochitele, am si eu una abia terminata pentru viitoarea finuta.....computerlove
Subiect: Refuza
Postat: Saturday, July 17, 2010 10:09 AM
Da, mananca supita, pireut de banane....
hearts
Subiect: Lipsa poftei de mancare bebe 2-3 luni
Postat: Saturday, July 17, 2010 10:07 AM
Mersi mult de sfathearts hearts
Subiect: Refuza
Postat: Saturday, July 17, 2010 9:19 AM
Buna fetele, mi-a fost dor de voi, ce mai faceti? Am revenit si eu cu o intrebare bebele meu are 8 luni si 3 saptamani si de la o vreme nu prea mai vrea lapte praf, vreau sa spun ca din 150ml bea doar 50, de ce oare? Sa fie ca s-a invatat cu gustul apei? Ajutati-ma va rog!
Mentionez ca nici inainte nu bea mult dar la o masa din 150ml manca 120ml.
Subiect: Lipsa poftei de mancare bebe 2-3 luni
Postat: Saturday, July 17, 2010 9:17 AM
Buna fetele, mi-a fost dor de voi, ce mai faceti? Am revenit si eu cu o intrebare bebele meu are 8 luni si 3 saptamani si de la o vreme nu prea mai vrea lapte praf, vreau sa spun ca din 150ml bea doar 50, de ce oare? Sa fie ca s-a invatat cu gustul apei? Ajutati-ma va rog!
Mentionez ca nici inainte nu bea mult dar la o masa din 150ml manca 120ml.computerlove computerlove computerlove
Subiect: Cresterea si dezvoltarea normala - partea a II-a
Postat: Wednesday, June 23, 2010 1:22 PM
Buna fetele, am un bebe de 8 luni si am o nedumerire. Sta in picioruse sustinut, sta in premergator, merge cu el dar nu sta in fundulet singur, este normal?
cry