Fetelor am si eu o intrebare. Am un pitic de un anisor si trei luni si m-ar interesa sa stiu cam cand as putea sa ii introduc lapte de vaca din comert? Astept raspuns si va pupic pe toate.
|
Buna fetele, am si eu o intrebare, vreau sa-i fac baietelului o vesta dar nu stiu cum sa scad cand ajung la partea de subrat, imi puteti spune cum sa procedez?
|
viata bebelus
|
MERSI MULT FETELE, AM INCERCAT SA O FAC CAT MAI BINE, NU PREA A REUSIT, CUM SUNT ALTE MODELE PE AICII DAR SPER CA MAMICA EI SA APRECIEZE MACAR EFORTUL. VA PUPIC DULCE SI SPOR LA MUNCA
|
Buna fetele, frumoae rochitele, am si eu una abia terminata pentru viitoarea finuta.....
|
Da, mananca supita, pireut de banane....
|
Mersi mult de sfat
|
Buna fetele, mi-a fost dor de voi, ce mai faceti? Am revenit si eu cu o intrebare bebele meu are 8 luni si 3 saptamani si de la o vreme nu prea mai vrea lapte praf, vreau sa spun ca din 150ml bea doar 50, de ce oare? Sa fie ca s-a invatat cu gustul apei? Ajutati-ma va rog! Mentionez ca nici inainte nu bea mult dar la o masa din 150ml manca 120ml.
|
Buna fetele, mi-a fost dor de voi, ce mai faceti? Am revenit si eu cu o intrebare bebele meu are 8 luni si 3 saptamani si de la o vreme nu prea mai vrea lapte praf, vreau sa spun ca din 150ml bea doar 50, de ce oare? Sa fie ca s-a invatat cu gustul apei? Ajutati-ma va rog! Mentionez ca nici inainte nu bea mult dar la o masa din 150ml manca 120ml.
|
Buna fetele, am un bebe de 8 luni si am o nedumerire. Sta in picioruse sustinut, sta in premergator, merge cu el dar nu sta in fundulet singur, este normal?
|