analize si rezultate. interpretare, please!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cristinaflorina
Scris: Thursday, December 9, 2010 9:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Fetele mi-am facut si analize complete de singe si mi-au iesit le pun aici ca sa imi ziceti dc sunt ok. Desi din cite vad ei nu prea

Atasamente:
rezultate analize.pdf 93 KB, salvati 1,772 ori.

mirela74chris
Scris: Thursday, December 9, 2010 3:12 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Din ce deduc eu,ai o infectie urinara.Ar trebui sa faci o urocultura ca sa vezi.
Miri
Scris: Friday, December 10, 2010 4:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Draga mea, din cate vad eu nu prea sunt mari semne de ingrijorare, decat modificari date de o posibila infectie urinara,asa cum zicea si Mirela...
Intrebarea mea este ce te- a determinat sa faci aceste analize, te- a suparat ceva anume?uff
Andreea&Ariana
Scris: Saturday, March 19, 2011 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Medicul pediatru ne-a pus sa ii facem Arianei Ig E.....din cauza tusei care de cateva luni nu o mai lasa in pace(doar cu mici pauze).......am primit rezultatul acum prin mail,si este marit,adica 215.4......pana luni dupa-amiaza cand ajung la medic,as vrea sa-mi spuneti ce este de fapt?
Medicul mi-a zis ceva de astm ,daca iese valoare maritauff .....oare sa fie?uff
Pana luni stau ca pe jar!cry
Anelise
Scris: Saturday, March 19, 2011 5:34 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Of, mai Deea! pale Eu sper sa nu fie nimic grav! Va tin pumnii stransi si abia astept vesti de la voi! pupici
danab
Scris: Saturday, March 19, 2011 6:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Deea, mai bine astepti sa ajungi la medic sa interpreteze el. Pentru astm, prevenire si usurare e foarte bun sucul de mere (nu mar consumat ca atare ci suc).Pupam gargaritzapupici
Katrina
Scris: Saturday, March 19, 2011 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Andreea&Ariana wrote:
Medicul pediatru ne-a pus sa ii facem Arianei Ig E.....din cauza tusei care de cateva luni nu o mai lasa in pace(doar cu mici pauze).......am primit rezultatul acum prin mail,si este marit,adica 215.4......pana luni dupa-amiaza cand ajung la medic,as vrea sa-mi spuneti ce este de fapt?
Medicul mi-a zis ceva de astm ,daca iese valoare maritauff .....oare sa fie?uff
Pana luni stau ca pe jar!cry

Anticorpii IgE sunt imunoglobuline.Valorile crescute peste limita normala se intalnesc in bolile alergice indiferent de natura lor,printre care si astmul infectoalergic.Partea buna e ca sunt diferite teste cutanate si serologice(de sange)care pot depista alergenul si astfel se pot reduce mult efectele bolii prin inlaturarea sau reducerea agentului alergic.
Poate ca e doar o reactie de debut cu sanse mari de vindecare.

Multa sanatate micutei !
Andreea&Ariana
Scris: Monday, March 21, 2011 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Lizule,pupici pupici computerlove !
Dana,multumesc pentru pont....ne bagam pe suc de mere,de acum!pupici pupici pupici
Katrina,multumesc pentru informatii pupici pupici ....zilele astea am tot cautat si eu pe net si am vazut ce si cum!
Am fost la medic si mi-a zis ca valoarea Ig E-ului nu este chiar ingrijorator de mare....ca este predispusa la astm,dar asta nu inseamna ca sigur o sa-l si faca!
Continuam tratamentul cu Singulair si speram ca v-a fi bine!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.