Profil: analepsa
Despre
Utilizator: analepsa
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, May 22, 2012
Ultima vizita: Wednesday, May 23, 2012 11:33 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Somnul copilului de 1-3 ani
Postat: Tuesday, May 22, 2012 4:27 PM
Buna, fetelor! Sunt noua aici si ma prezint: am 32 de ani, o fetita de 2 ani si 4 luni si inca unul pe drum...
Am citit despre somnul copiilor vostri si nu ma dumiresc...fata mea e total diferita. doarme foarte putin de cand o am, pe la 1 an dormea cam 11-12 ore in total, acum somnul de zi nu mai exista, iar daca sunt exceptii, atunci seara e dezastru. Noaptea e greu. A inceput de vreo doua luni sa se trezeasca pe la 4 si sa ma tina cu lumina aprinsa in pat langa ea vreo ora sau doua...am incercat toate metodele...nimic. plange tare, vecinii ma intreaba ce are...si da, am facut greseala sa-i dau lapte o data, ca nu mai tacea...si de atunci, asa a ramas, desi ea n-a mai baut lapte noaptea demult. ziua mananca numai cu insistente, dar seara bea lapte - 250 - ml, inainte de culcare. Acum doarme vreo 10 ore in total, dar noaptea e cel mai greu. Ma gandesc cu groaza ca vine inca unul. Si ma apuca disperarea. Sotul lucreaza pana pe la 6-7 seara, nu am pe nimeni aici care sa ma ajute.
Marturisesc ca am citit articolul despre copiii ce dorm in prezenta parintilor. si eu fac la fel...poate de aceea se trezeste si plange dupa mine? dar cand merg la ea, tot se foieste o ora si stau langa ea pana adoarme cu chiu-cu vai...Ce credeti? Cum ar trebui sa o dezobisnuiesc sa mai adoarma in prezenta mea? De mica a plans mult, in primele luni cate 5-6 ore pe zi fara intrerupere...Ea plange tare, strident, vecinii aud...aici treaba asta e destul de sensibila. Si eu ma chinui. Ce sa fac? Cum sa adoarma singura? Aveti vreo parere?
Va multumesc pentru rabdarea de a citi!