Salut Milisa eu procedura am începuto pe 2 iulie dar pe 28 cind am fost la prima analiza deacum numai cu domni?oara Jan am vorbit pin în septembrie eu cred ca transfer no sa fie
|
Salut tromboze mi lea scos cu doi ani în urma cind am facut fiv la repromed
|
Salut fetelor daca cineva î?i mai aduce aminte de mine eu am scris povestea mea în decembrie vam spus ca vreu sa vin în Moldova sa încerc ear cu spitalul eata cam venit în luna iunie am facut o vizita la doamna Diana ea ma sfatuit sa fac mai întii histeroscopie am facut a doua luna iulie am început tratamentul acum sint insarcinata ma tem sa ma bucur am fost azi ear la control ?i mea zis ca sint doi .
|
Salut fetelor! Va rog poate cineva sami dea numarul de telefon al doamnei Diana Alfaraj
|
Salut Olesea eu cind am facut în italia prima data tot nam avut de unde gonjela a doua oara au fost mai mul?i embrioni,repromed o sa te coaste mai scump eu am fost
|
Oly Olesea îmi pare rau dar ginditiva ca mai este speran?a a?a ca capul sus intilniti sarbatorile ?i oleaca ve?i mai uita din durere nu sa primit anul ecesta la anul sigur se primeste va îmbra?i?ez ?i sarbatori fericite
|
Mul?umesc dalma ?i voua sarbatori fericite ??
|
Nu eu am scris povestea mea oleaca îi mai în urma 3 la italia 2 la repromed cite?te ceam scris ?i vezi ca sint ?i mai ststra?nic sa raii insarcinata pin la 23 saptamâni sapoi sati spuna ca trebue numai decit de întrerupt sarcina am trait prin cele mai grele zile din vata mea eu tot cind am facut prima data credeam ca o sa primeasca dar se prime?te din prima mai mult la fetele mai tinere eu nustiu ce virata tu ai tu? Eu am 36??
|
Oly imi pare rau ca ?tiu ce înseamna asta eu am 15 ani de cind is casatorita ?i de 5 ori am facut fiv dar nu renun?i ca am cunoscut o fata care are 41ani ?ir degraba trebue sa nasca a facut tot la medparc
|
Salut la toate fetele!
|