Deme, mă bucur că ești bine. Eu sunt din Timișoara, dar abia acum am revenit acasă. Daca ai nevoie de ceva, nu ezita să îmi ceri. Nu știu unde are Simedrea clinica, dar sigur pot da fuga repede la tine. Deci orice ai nevoie, nu ezita să îmi spui. Te pup cu mare drag. Mă rog pentru voi, toate.
Eu 43
El 43
...si speram
|
Deme, te îmbrățișez cu drag. Mă bucur că ești cu moralul sus și cu speranța.😘😘😘😘
Eu 43
El 43
...si speram
|
Deme, doamne ajuta să fie bine🙏
Eu 43
El 43
...si speram
|
Gaby 41 wrote:Ana Bella ce mai faci?
Va citesc din umbra. Nu am noutăți, deși sper in fiecare luna.
Sunt cu voi și vă țin pumnii să reușiți.
Doctori buni pe infertilitate in Timișoara, nu știu să recomand. Am fost o vreme la Raluca Popescu, dar mi s-a părut superficială. Tot timpul era atenta la mesajele de pe telefon, iar eco dura maxim 2-3 minute. Foarte comerciali cei de la clinica.
Eu 43
El 43
...si speram
|
Un An Nou cu multi bebeluși va doresc. 😘😘😘😘
Gaby 41 wrote:Ana Bella ce mai faci?
In prima luna am răspuns la stimulare, dar nu s-a spat foliculul. In a doua luna nu am răspuns la stimulare. Acum am făcut pauza din cauza sărbătorilor. Dacă luna asta nu se întâmplă o minune, mai incerc o lună de stimulare, apoi nu știu.. bani de fiv nu avem.. Incerc sa raman optimista.
Eu 43
El 43
...si speram
|
Dragele mele,
Sărbători binecuvântate va doresc. Să ne amintim că Dumnezeu s-a făcut om pentru ca noi sa putem fi veșnic cu El. El ne iubește pe fiecare și planul Lui cu noi este măreț, chiar daca uneori nu îl putem pricepe. Întotdeauna după nori și ploaie rasare soarele. Să nu ne pierdem speranța, ci să trăim frumos ca și cum azi ar fi ultima zi pe pământ. Va iubesc pe toate, chiar daca personal nu ne cunoaștem. 😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Eu 43
El 43
...si speram
|
Oanaiuliana wrote: Scuze nu am apucat sa citesc mesajele anterioare. Cu ce ai făcut stimulare?
Cu clostilbegyt. Știu că e controversat și are multe reacții adverse, dar incerc.
Eu 43
El 43
...si speram
|
Gaby 41 wrote:Irina,Ana Bella voi ce mai faceți?
Hello, Azi la mine ultima zi de stimulare. De luni merg la monitorizare.
Oana nu știu ce să îți răspund. Of!
Va pup. Aveți grijă de voi.
Eu 43
El 43
...si speram
|
Gaby 41 wrote:Irina, Andreea, Roxana,Isa,Deme, Maria,Ana Bella să fie cu noroc și să veniți toate cu vești bune!!!!
Doamne ajuta!
Eu 43
El 43
...si speram
|
Gaby, Alicia mă bucur din tot sufletul pentru voi. Savurați toată perioada asta. Este cea mai faină și toată lumea va răsfata.🤗😉
Eu as zice că e ziua 1. In ziua 5 încep stimulare cu clostilbegyt. Sper sa fie bine de data asta. Știu că după clostilbegyt endometrul se subțiază, dar voi discuta cu medicul și despre asta. Mai iau vitamina e și d și acid folic.
Eu 43
El 43
...si speram
|