Buna mamici sunt sora lui ana78 si ma rugat sa va transmit ca este bine atat ea cat si David un grasun de 3,800kg si 51cm apgar 9, nu a mai putut vb cu voi deoarce sau mutat la casuta lor si nu au net dar o sa isi puna cat mai repede o sa va povesteasca ea mai multe va pupa dulce si ma multumeste pt sustinere
|
mersi mamici de sustinere va pup dulce dulce
|
buna, astazi am fost la control si am stabilit si data pt cezariana vineri la 8:30 voi fi cea mai fericita mamica din lume am ceva emotii si un pic de teama dar pt printisor voi face tot va pup dulce si va doresc o zi frumoasa si racaroasa eu simt ca ma sufoc abia astept sa scap de burtanu asta
|
Raly, super faine pozele
|
katy, superrrrrrrr duioasa poza
|
Ce de burticoase, ce frumoasa e listuta of, un pic mai este si pt mine eu am fost un pic bolnavioare si am stat in spital 2 sap. am cazut de pe un scaun si a trebuit sa fac investigatii sa vad daca piticu e bine... a fost o perioada grea dar a trecut, noroc cu sora mea care va citeste zilnic si mai venea cu vesti de pe forul Felicitari lui RODY si refacere usoara Diana, Miru, Yanina SARCUNA USOARA
|
petro, pup dulce la puiut si multa rabdare
|
Felicitri Adriana, la cat mai multe kg
|
La mare,cu prieteni.Distractie pacuta mamici
|
Pregatiti intr-o cescuta un sirop de apa cu 1 lingurita de zahar, amestecati pana se dizolva zaharul si apoi ungeti painile. Va da un gust bun si painile se vor rumeni mai frumos. PT POST
|