Profil: Ana09
Despre
Utilizator: Ana09
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, December 6, 2015
Ultima vizita: Thursday, June 1, 2017 7:53 AM
Numarul de postari: 12
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Sunday, June 5, 2016 9:01 AM
Buna , fetelor !Am ajuns la finalul unei calatorii frumoase si de cateva zile am adus pe lume un ingeras de fetita frumoasa , sanatoasa care a primit la nastere primul ei zece .Multumim bunului Dumnezeu ,echipei Medpark si tuturor celor care au fost alaturi de noi !
Fetelor ,nu va pierdeti speranta si credinta in Dumnezeu ,luptati pt. visul vostru de a avea un copil asa cum am luptat si noi .
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Monday, March 21, 2016 8:40 PM
Buna seara! Multumim......asteptam o fetita!
In ziua cand am facut contractul am platit cu cardul intreaga suma la ei la secretariat.....sa aveti un card care sa mearga pt tranzactii in afara tarii.
Totul a fost ok. Ma bucur ca v-ati hotarat sa incepeti procedura fiv. Tinem legatura.....va dorim numai bine si reusita!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Saturday, March 19, 2016 8:59 PM
Buna seara, tuturor!
Succes, Yamahaia! Ati sesizat bine si noi am fost placut impresionati de tot ce inseamna Medpark! Eu mi-am facut analizele in tara si ii trimiteam dnei dr. Diana rezultatele pe email. La laboratorul lor am facut doar analizele care erau in protocol. Cu ajutorul intregii echipe,cu speranta si multa credinta in Bunul Dumnezeu am reusit sa intru in trimestrul 3 de sarcina. Abia asteptam momentul mult visat. Si voua va dorim reusita!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Saturday, February 20, 2016 8:36 PM
Elenis, iti doresc succes si sa aveti un fiv reusit! Pe noi ne-a ajutat Bunul Dumnezeu sa reusim din prima incercare.Dr Diana si intreaga echipa sunt minunati si te incurajeaza mult. Eu tin legatura cu dr.prin email si acum si ii trimit rezultatele la analize/invesigatii...sunt in saptamana 24 de sarcina.
Iti tin pumnii....Iasi-ul e aproape de Chisinau,in vama nu se sta mult. Sa fie bine,sa nu te descurajezi daca vor mai fi si piedici....e normal,darcu speranta si credinta mergeti inainte!
Sanatate,curaj si speranta tuturor fetelor!
Subiect: sarcina prin fiv
Postat: Saturday, February 13, 2016 6:41 PM
Buna fetele !Ce mai faceti ? Cam multa liniste pe aici...nu a inceput inca sezonul burticilor ?
Succes si reusita pt. fetele aspirante la titlul de mamica !
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Tuesday, December 22, 2015 10:56 PM
DALMA, multumesc frumos pentru urare,pentru gandurile bune!
Ceea ce ai raspuns fetelor cu fiv nereusit mi se pare firesc. Aceeasi transparenta am simtit-o si eu din partea echipei Medpark.
Pentru Oly si Olesea: nu cred ca se fac diferente lntre pacientele din România si cele din Moldova.Încercati sa eliminati orice gand negativ,orice factor de stres pt a reusi sa aveti un copilas.Nu cautati vinovati,nu conteaza de unde esti sau ca doctorul ti-a raspuns cam sec......atunci cand pornesti pe drumul fiv-ului eu stiu ca trebuie sa iti asumi si reusita si esecul. Fetelor, nu va pierdeti speranta,capul sus si rugati-va ca totul va fi bine!
Succes si reusite doresc tuturor fetelor!
Sarbatori linistite si binecuvântate!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Saturday, December 19, 2015 2:57 PM
Buna ziua tuturor!
Pentru Adinutza: cred ca ar fi bine sa faci aceasta analiza doar la recomandarea dr. Diana. Daca ai de gand sa te duci la o consultatie o intrebi pe Diana si fii sigura ca dânsa iti va prescrie ce analize sa faci. Eu nu am facut aceasta analiza ci doar cele recomandate de dr. Diana inainte de a incepe procedura-tratamentul pt Fiv. Cazurile sunt diferite de aceea e bine sa discuti cu dr.tot ce te intereseaza, dr. Diana e o draguta si iti raspunde la orice nelamurire.
Succes si numai bine!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Sunday, December 13, 2015 10:53 AM
Olesea, faptul ca s-au format 10 embrioni este foarte,foarte bine! De acum va depinde de organismul tau cum va primi si va pastra embrionii....siguri iti vortranfera 2. Din acest moment doar Bunul Dumnezeu va hotarî,însa eu cred ca totul va fi bine.
Noi am avut 8 embrioni si acum ma bucur de o burtica care iese in evidenta. Multa sanatate iti doresc, procedura de transfer e simpla si fara pic de durere....apoi ai grija multa de tine!
Sanatate,putere si speranta pentru fetele aspirante la titlul de mamica!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Monday, December 7, 2015 8:56 PM
Buna, Sabymary! Ma bucur ca vrei sa afli cat mai multe informatii!Eu am avut probleme cu ovulatia, ovarele mele au suportat in trecut 2 laparoscopii. Analizele hormonale indicate de dna dr Diana inainte de a incepe procedura au fost in limite normale si asta a fost bine. Spermograma sotului nu a fost excelenta insa Diana ne-a zis ca e satisfacatoare pt fiv fara icsi. Ne consideram norocosi ca nu a fost nevoie de alte analize,investigatii sau minime interventii chirurgicale pt reusita procedurii. Eu de la prima consultatie m-am dus cu dosarul meu plin de rezultate de la interventiile chirurgicale suportate in anii din urma,analize,scrisori medicale etc.Au fost de ajutor dr. Diana pt a-mi afla istoricul. Tratamentul l-am suportat bine,cu unele neplaceri pt sunt hormoni dar nu se face o hiperstimulare,mi s-au facut analize hormonale si pe parcursul procedurii pt verificare. La punctie am avut 16 oocite,au rezultat 8 embrioni de caliatea I, 2 mi-au fost transferati si restul congelati. Ei ne-au spus ca ar fi bine daca ar gasi minim 12 oocite la punctie.
Din 2 a ramas 1 embrion care s-a vazut la ecograf la 6 saptamani. Am continuat cu strictete tratamentul si indicatiile dr. Diana. Dupa un timp nu am mai reusit sa ajung la Chisinau insa comunic si acum,in fiecare saptamana, cu Diana si ii transmit noutatile si rezultatele analizelor recomandate.
Daca vrei mai multe detalii despre situatia mea si intreaga procedura da-mi adresa ta de email si poate luam legatura chiar telefonic.
Mult,mult bine, incredere,credinta si speranta pt tine si toate fetele de aici!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Monday, December 7, 2015 10:20 AM

Multumesc, Kali pt ajutor! Ti-ai dat seama ca sunt noua pe forum si nu am nimerit postarea mesajului meu la subiectul potrivit.
Pt. Sabymary: ca la orice clinica sunt si fiv-uri reusite si nereusite. Si eu puteam merge la Iasi imi era foarte aproape de casa,sunt din Bacau, insa am ales Medpark pt ca referintele au fost bune. Echipa de dr.si asistente de aici isi fac datoria si poti sa-ti dai seama ca si ei doresc sa aiba reusite insa mai departe depinde de materialul nostru genetic si cum reuseste corpul sa duca sarcina.
Eu am 34 de ani si imi pierdusem orice speranta....am mers inainte cu eforturi intense, au fost si multe piedici dar Bunul Dumnezeu ne-a calauzit pasii spre drumul cel bun....Chisinau!Succes si numai bine tuturor fetelor!