Buna fetelor! Geanina imi pare foarte rau pt tine,si pt noi toate! Nu stiu ce sa mai spun.....
|
Buna fetelor! E normal sa ne spunem ce credem,sau ce nu credem pe acest forum.Eu am ales Medpark datorita acestui forum,ce-i drept rezultatele de la inceput m-au convis!Cand am intrat toata lumea ma incurajat ca am facut alegerea potrivita.Nu vreau sa fiu inteleasa gresit,si nu dau vina pe nimeni pt nereusita mea,nici pe forum,nici pe echipa Medpark....,deja m-am impacat cu ideea ca nu a fost sa fie acum.E drept fiecare caz e diferit,fiecare cuplu are o problema,care difera,dar din toate fetele care le-am cunoscut personal niciuna nu a reusit.Fiecare reusita ne da curaj sa mergem mai departe mult mai optimiste.Imi doresc din tot sufletul sa reuseasca fetele care urmeaza sa dea testul!!!Eu o sa merg saptamana viitoare la dna Diana sa discut despre nereusita mea.
|
Alina,imi pare tare rau pentru tine,stiu foarte bine prin ce treci acum!Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe! Ce se intampla fetelor,numai nereusite????!!!!
|
sandy33 wrote:Buna,fetelor Nu am mai scris demult,pt ca aceste esecuri m-au demoralizat enorm...imi pare rau pt fie are dintre voi, dar trebuie sa mergem mai departe ,sa fim puternice si sa speram! Ana-ana, ai mare dreptate,rezultatele pozitive de la inceput ne-au dat mari sperante,ac avem nevoie de ele ca sa ofere din nou incredere... Ana08,tu cum esti?mai ai embrioni congelati? Hope26,karol, asteptam doar vesti bune!va pup Buna, Sandy,incerc sa fiu puternica in continuare, si sa trec peste.Da, mai am embrioni congelati. La noi in protocol a mers totul bine, dar se pare ca ceva n-a functionat bine pana la capat. Tu ce faci? Astept cu nerbdare fetele sa vina cu rezultate pozitive!!!!
|
Buna fetelor! Imi pare foarte rau de rezultatele negative si de atmosfera trista care s-a creat pe forum...,dar cu siguranta cineva va sparge gheata si vor veni si rezultatele pozitive!Fetelor sa dea Dumnezeu sa veniti cu vesti bune,si incercati sa va pastrati o stare pozitiva si calmul pana la final! Va pup pe toate
|
Buna fetelor! Desi n-am mai scris de mult timp pe forum....., unele din voi stiti ca am fost in protocol si ca astept rezultatul.As fi vrut tare mult sa vin cu vesti bune..........,dar din pacate rezultatul nostru este negativ. E greu pentru mine acum, dar cu credinta si speranta voi merge mai departe. Fetelor va doresc din tot sufletul la toate sa reusiti!!!!!!!
|
ana-ana, tu ce mai faci? n-ai mai scris de mult timp, stiu ca si tu trebuia sa intri in protocol tot in aceasta perioada.eu mai astept putin...
|
Hope26 wrote: Neata, Sa ne scrii daca primesti raspuns de la dna Diana, imi pare rau ca a trebuit sa primesti asa vesti.Inca 1 luna pare ingrozitor de mult, cunosc sentimentul. La inceputul lui iulie, incepem mai multe fete...poate asa a fost sa fie si o sa fie si cu noroc. O zi frumoasa !
Buna, Hope! Mi-a raspuns dna Diana la mail si intr-adevar o sa mai amanam o luna. N-are de ce sa-ti para rau, eu una sunt foarte linistita si nu sunt suparata ca tre sa mai astept.Mai avem timp sa mergem la soare sa ne incarcam cu vitamin a D :) Se pare ca pe aici fetele au intrat in vacanta, nu mai vine nimeni cu vesti.
|
Hope26 wrote: Neata Ana08 si mie mi-a scris dna Diana pe 21 mai acelasi lucru, ca intre 5-20 iunie va fi plecata la cursuri.O sa termine procedurile incepute deja, dar nu va mai face altele noi pt a putea merge acolo. Asa ca planurile fetelor care vroiau sa inceapa in iunie s-au cam dat peste cap...Vom incepe in iulie. Vroiai sa incepi acum ?
Buna, Alina! Da, eu asa ar fi trebuit sa incep in prima saptamana din iunie....., dar se pare ca va terbui sa mai asteptam o luna. O sa-i trimit si eu un mail
|
liliana38 wrote:Buna fetelor, Adela, eu iau melatonina de 8 luni, si e ok, nu am efecte adverse.Mie mi-a scris dna Diana ca in perioada 5-20 iunie nu va fi ca merge la o specizare.Si eu astept sa intru in protocol. Buna, Liliana! Cand ai vb ultima data cu Diana? Nu stiam ca o sa plece....., eu am vb cu ea pe 15 sap trecuta
|