geaninab wrote: Draga mea, am spus ce simt acum.poate am fost un pic tran?anta, asa sunt eu, mai directa. Nu am inten?ionat sa judec sau sa acuz pe cineva, fete de pe forum, clinica sau echipa medicala, de?i, recunosc, multe coincidente m-au pus pe gânduri (hope ?tie la ce ma refer). Nu simt suflete?te ca va fi bine, dar nu ma mai consum, am acceptat oarecum situa?ia, m-am resemnat. Sper sa fiu la fel de calma ?i luni, daca va fi neg. Sper din tot sufletul sa ajung în situa?ia de a fi nevoita sa-mi mu?c limba pt ce am spus, sa regret, dar deocamdata asta e ceea ce simt. Iar aici, pe forum am fost foarte sincera ?i deschisa. Daca luni situa?ia va fi alta, îmi voi cere scuze daca am împovarat pe cineva cu nesiguranta mea. Va pup oricum ?i apreciez sus?inerea ?i încurajarile voastre. Au contat ?i conteaza pentru mine. Poate voi fi eu cea care voi destinde atmosfera... Poate!!!!
Multe coincidente am observat si noi cu lavinia, dar le-am pus pe seama faptului ca suntem noi prea preocupate de acest subiect si nu suntem obiective. Iarta-ma daca te-am demoralziat cumva. Am scris ce am simtit si absolut in nici o postare nu am zis ceva negativ in adresa echipei de medici. Mai mult, nu am generalizat rezultele noastre de aici cu media pe clinica . Mai multe fete daca sunteti atente au scris acelasi gind ca si mine ca cele care ne stim fata in fata am avut esec toate . Ca sunt succese reale la medpark la fel nu am pus la indoiala...
|
geaninab wrote:Buna fetelor! Având în vedere rezultate ob?inute, marturisesc ca nu mai a?tept sa fac testul luni, sunt convinsa ca va fi negativ. Nu dau vina pe nimeni. Sunt demoralizata, dar poate e mai bine asa. Voi accepta mai u?or e?ecul.am gândit în fel ?i chip. M-am gândit ca am ales prea u?or aceasta clinica, doar pe baza acestui forum, pentru ca pe site nu exista un procent de reu?ita.dar apoi m-am gândit ca totul e de la Dumnezeu , cum vrea el. Eu m-am resemnat. De?i, undeva în profunzimea sufletului meu, a?tept o minune. Geanina ai facut testul? Nu te descuraja inainte de vreme, fiecare are sansa lui si destinul lui , independent de clinica sau medicul ales. Daca se vb de 11 reusite din 20 inseamna ca e bine. Fii optimista te rog pina la test. Nu ai de unde sa stii la etapa asta ce e in burtica. Dar fizic cum te simti, te doare ceva?
|
Nu vreau sa mai comentez nimic ca vorbim despre lucruri diferite. Astept cu mare nerabdare rezultate pozitive de la fete . Am si o prietena ca a ales medpark si face marti testul . Sper mult sa fie bine si sa prindem cu toate la curaj. Avem nevoie mult de asta.
|
Rodica ce am scris eu reprezinta gindurile multor fete cu care comunic aproape zilnic. Am scis ceva rau in adresa Medpark? Am scris cumva ca nu s-au implicat? Eu nu am dat bir cu fugitii, am sa-ti scriu daca vrei sa stii motivele mele. Mai mult decit atita, eu propun sa ramina pe acest forum numai cele cu reusite, numai cele fericite, iar noi cele dezamagite de viata noastra si tot sa facem un alt grup , pentru ca asa ne vom intelege mai bine. Aici e loc numai de reusite. Aici nereusitele nu isi au locul. Am zis cumva ca nu existi in realitate? DE ce iei atit de personal anumite lucruri? DE ce tot scuzi? Nu s-a referit nimeni la tine.
|
Natashika85 wrote:de ce va luati dupa rezultatele de pe forum, fiecare organism reactioneaza diferit, fiecare are probleme de infertilitate diferite, si la urma urmei se intimpla cum vrea Dumnezeu, lasati-va in mainile Lui si rugati-va la Dumnezeu, doar el stie raspunsul la toate. Mai tare va descurajati si stresul nu face bine deloc, stiu ca e greu. Eu am trait cu frica asta 8 ani, si in sfirsit visul a devenit realitate, ceea ce va doresc la toate, multa, multa credinta si Doamne ajuta!!! Natashika85 incerc sa te inteleg si nu prea reusesc... sa nu ne luam dupa rezultatele de pe forum......draga mea suntem aici un grup de fete care am avut ocazia sa ne cunoastem si deci, sa fim convinse ca istoriile noastre nu sunt unele virtuale. La momentul cind ne-am cunoscut, unele din noi deja esuase cu fiv-ul la medpark, unele erau in stimulare si altele urmau sa inceapa. Pot sa iti spun ca din toate acele fete nici una nu-i insarcinata(eu, nadia, hope, nelly, olga, madalina88, tania87, lavinia, liliana...). Nu am zis ca statistica de aici e una generala a medpark-ului. Trebuie sa fie si reusite..Numai ca ce nu inteleg eu ... din toate cu fiv-uri reusite la medpark numai rodixon are poza. In rest noi, nu am avut posibilitatea sa cunoastem vreo fata cu sarcina de aici si deci nu putem confirma existenta lor. de ce nimeni la inceputul acestui forum (cind mai toate testele ieseau pozitive) nu zicea sa nu ne luam dupa rezultatele de pe forum?! Si abia acuma cind venim una dupa alta cu teste negative sa nu ne luam de aceste rezultate. Adica cazurile noastre de nereusita nu inseamna nimic sau cum? Nu fac anti-PR medpark-ului, urmatoarea incercare tot la ei am s-o fac cel mai probabil...dar de ce cind apar nereusite pe forum neaparat intervine cite o fata cu fiv reusit (fara poza)? Vreau sa cred ca tu existi cu adevarat si ca esti insarcinata si daca e asa , iti doresc numai bine. Referitor ca fiecare e diferit...da asa e dar luna asta multe din noi au avut embrioni foarte buni, au raspuns foarte bine la stimulare, a fost totul minunat pina la test...
|
Mie chiar imi pare rau ca acest forum s-a transformat dintr-un forum al succeselor (la inceput), in unul al deceptiilor si fiv-urilor esuate...mi se pare si straniu intr-o anumita masura.Am avut o noapte fara somn, iau antidepresive. Sper sa ma simt mai bine cit mai curind. Celor care astepta, le urez rabdare multa.
|
Alintush wrote: uterul ok , e retrovers dar nui o problema( zic medicii) si atunci nu inteleg carei problema?am avut de fiecare data 5 embrioni si din 6 incercari cite 5 embrioni de fiecare data doar de 2 ori nu au putut sai congeleze in rest imi implantau 3 si 2 erau congelati... La toate incercarile medicii erau multumiti de cum raspundea corpul la tratament si de fiecare data bine si mai bine doar ca rezultatul nu era cel dorit... La mine tot retrovers si aici eu am dubii ca e tocmai ok :( Unde ai facut pina acuma fiv? dar grupa singe a ta si a sotului?
|
Alintush wrote:. Cum te inteleg Ana! In aceeas situatie sunt si eu, la fel fara trompe si cu analizele perfecte si nimic iesit din comun , doar ca am 33 ani! Un lucru nu inteleg si din pacate nimeni nu ma lamureste, de ce Nu se primeste? Si nu am facut odata dar de 6 ori fetelor , de ce?speram ca o sa se primeasca macar la tine!!! Capul sus la toate si cum a si spus Hope mi se pare : am pierdut o batalie dar nu intreg razboiul!!! 33 de ani nu e o virsta problematica. Chir deloc. Cu uterul e ok? Ce forma are?
|
Fetelor va multumesc pu cuvintele calde. Eu mi-am pus mari sperante, tinind cont de varsta mea (25) si de faptul ca problemele mele erau exclusiv legate de trompele uterine, care au fost inlaturate. De asemenea si embrionii au fost foarte buni (din ce mi-a zis medicul si embriologul). Deci, totul a mers ok,de asemenea si rata de fertilizare a ovocitelor (90%). Normal ca dupa asemenea lucruri te astepti la ce e mai bine nu? Dar din pacate nu a mers ceva...si uite ce n-a fost bine as vrea sa stiu. Mi-am luat concediu sa nu ma suprasolicit, sa nu ma stresez, am luat medicamentele cu strictete...Sa spun ca-s dezamagita ar fi putin spus, sunt disperata si mi-i frica sa mai incerc. Si de n-ar fi lumea asta rea si ar intelege ca faptul ca noi nu avem un copil nu e vina noastra, ca se poate intimpla oricui..........dar vorbele goale spuse in spatele nostru dor mult , sapa rani adinci, care greu se usuca...nu vreau sa le descurajez si mai mult pe fetele care asteapta. Va urez succese din suflet si multa sanatate. Astept vesti bune sa prind curaj si sa mai incerc cit de curind va fi posibil...
|
rodixon wrote: Ana -ana - cum este? stam toate cu sufletul la gura! Chiar daca nu ti-am scris azi dimineata sa-ti urez succes sa stii ca azi m-am trezit cu acest gand catre tine si m-as bucura din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare!
Din pacate nu pot sa te bucur cu nimic....
|