Buna seara! Vreau sa intreb fetele care fac bijuterii din margele de nisip: de unde ati cumparat thread burner-ul? Eu nu am gasit pe nici un site din Ro si nici in magazinele de profil. Cu ce il pot inlocui? Multumesc!
|
flori1972 wrote:amy ,uite e modelul 138,spor la patura Iti multumesc frumos! Cred ca, cartea pe care o ai e o comoara. Felicitari si spor la treaba si tie!
|
flori1972 wrote:inca doua paturi terminate Flori, imi poti spune care este modelul ptr cea albastra. M-am tot chinuit sa il descifrez din poza dar nu reusesc. Mersi frumos!
|
|
Mersi frumos!
|
Buna seara tuturor!
As dori sa fac ptr o colega insarcinata care tocmai a aflat ca va avea un baietel o pernuta cu un personaj Disney (exclus printese) Daca aveticumva diagrame, sau vre-un site, va rog sa ma ajutati. Multumesc frumos!
Amy
|
|
Multumesc mariana71 si inger7!
|
rucsy wrote:Este foarte simplu de facut. Incepi din mijloc, pe rotund, dupa 2 sau 3 randuri, obligatoriu trebuie sa ai un nr. de picioruse divizibil cu 8... si incepi sa faci departajarea...daca de ex. ai 32 picioruse procedezi asa : lucrezi 3 picioruse iar in al 4-lea vei face 2 picioruse cu un lant de 1 ochi intre ele, apoi lucrezi iar 3 picioruse normal, in al 4-lea faci iar 2 picioruse cu un lant de 1 ochi intre ele si tot asa pana la sfarsitul randului. Urmatorul rand vei face cate 2 picioruse (cresti) in locul unde ai facut 1 ochi de lant , acolo se va creste mereu si se vor forma 8 petale. Sper ca m-am facut inteleasa.
In felul acesta poti face patrate ( daca imparti piciorusele in 4 si faci 4 siruri de cresteri ) stelute ( 5 cresteri ), haxagoane ( 6 cresteri ) si tot asa.
Rucsy, multumesc ptr explicatie. Asa am incercat si eu. Doar ca in loc de 2 picioruse cu lant de 1 ochi intre ele am facut trei picioruse iar cresterea la urmatorul rand o faceam din piciorusul din mijloc. Problema e ca dupa mai multe randuri incepea sa se valureasca (semn ca am inmultit prea mult cred eu) O sa incerc si cum mi-ai spus tu. Poate reusesc. Spor!!!!
|
|
Multumesc flori11972 si mami de Rik!
|
carla wrote:Ce bine arata!  .Cum ai facut-o?
Atasat explicatia. Eu am facut marimea cea mai mare Diferente: nu am lucrate la fete decat 29 de randuri in loc de 38, iar la manere in loc de 30 de ochiuri am folosit doar 19. Ptr nelamuriri astept intrebari.
|
oanamaria wrote:AMY cu siguranta o sa-i placa pentru ca este foarte reusita! Din ce material ai facut-o?
E facuta din fir 2 Angelica (unul bej si unul visiniu) lucrate cu croseta de 4 mm
|