Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Maria, viaredin e un supliment alimentar, dar din cate stiu eu e pt. slabit. Ce-ti trebuie tocmai acum cand ai examen? Emotii si cura de slabire ... sigur de la asta ti se trage. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| VIADERM,am gresit,...sunt aeriana rau,...de la cum ma simt.mariuta nici nu mai pot gandii,...sincer m-au luat toate apele,... Uite scrisesem Mariuta la topicul cu farmacia:,,Imi cade parul foarte rau.CEe spun foarte,GROAZNIC de rau.ma si vad cheala in cel mai scurt timp.Doctora mia zis ca este din cauza stresului,stres pe care eu nu am cum sa-l elimin din viata mea....Am fost la farmacie si mi s-a recomandat printre altele si VIADERM de la WALMARKT.Cutie cu 50 de capsule,sa iau cate 2 pe zi.Spuneti-mi stie cineva cum sunt,ati luat,sunt prea tari sa iau 2 pe zi?''Si ma gandeam,sa fie de la astea?
|
|

| am luat un distonocalm acum,sa vedem daca ma lasa,...azi cei drept m-am enervat cu baiatul meu cel mare,m-a suparat foarte tare si ma mai gandesc ,...poate fi repercusiune la enervarea de azi? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Marivic, la viaderm din ce am citit eu, unii recomanda doar 1 capsula / zi. IN plus, are efecte benefice asupra conditiei si aspectului parului, pielii si unghiilor, confera pielii un aspect proaspat si sanatos.
Cu toate acestea, semintele plantei ce intra in compozitia lui au ca efect scaderea tensiunii arteriale. Poate de aici sa ai ameteli, stari de lesin.
Totusi, daca sunt amorteli, mai ales pe partea stanga, e bine sa mergi la un medic cardiolog, zic eu.
De asemenea, si lipsa calciului poate da amorteli sau furnicaturi la nivelul membrelor, precum si contracturi musculare (cârcei). |
|

| Multumesc,Adriana,cred ca am sa iau decat una pe zi;acum miam luat si tensiunea pe stanga si am 11 cu 7,dar nu-mi explic amorteala buzelor?multumesc frumos |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| "Furnicaturile sau amortirea buzelor, cunoscute medical sub termenul de parestezii, pot reprezenta si primele simptome ale unor afectiuni renale sau ale diabetului."
Totusi, instinctul meu imi spune ca e o lipsa de calciu, cumulata cu mult stres si oboseala. Incearca si ia niste calciu si vezi cum te simti dupa aceea, si eu mai patesc cateodata sa imi amorteasca degetele de la mana stanga si sa ma molesesc si iau un calciu (am mereu calciu efervescent in casa, desi e mai bun gluconatul de calciu, dar mai rau la gust) si imi revin. |
|

| Multumesc,Adriana,acum ma duc sa iau uncalciu efervescent,...am in casa.multumesc mult |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua!De vreo 2-3 saptamîni îmi amorteste mîna stînga,începînd de la omoplat.pîna acum vreo 3 zile,se întîmpla numai cînd stateam jos,dar a început sa ma deranjeze amorteala si în pozitie statica.În degetul mare simt furnicaturi si mîncarimi pe partea anterioara a degetului.De vreun an am pierderi de memorie.Daca stie cineva cam care ar fi cauzele,va rog frumos un raspuns,multumesc anticipat! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu sunt de parere ca ar trebui sa consulti un neurolog. Am avut un prieten de familie cu probleme asemanatoare si erau din cauza coloanei vertebrale. |
|
| Multumesc Aurishta,daca e de la coloana,da, am probleme mari cu coloana,dar mie mi-e frica de vreo comotie,ceva.Ieri mi-a amortit si mîna dreapta.Podul palmei stîngi ma manînca de-mi vine sa urlu! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Du-te si consulta un neurolog... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| vivien wrote:Multumesc Aurishta,daca e de la coloana,da, am probleme mari cu coloana,dar mie mi-e frica de vreo comotie,ceva.Ieri mi-a amortit si mîna dreapta.Podul palmei stîngi ma manînca de-mi vine sa urlu! Nu ai de ce sa te temi, de multe ori este o problema care se poate rezolva relativ simplu, cum ar fi presarea unor nervi de catre vertebre si, oricum, daca stai acasa nu castigi nimic. Sa auzim (doar) de bine |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| ca tot am descoperit acest topic... de vreo 2 sapt imi amorteste coloana pe la mijlocul spatelui, asa cu furnicaturi de mi se ridica pielea pe mine. intai s-a intamplat o sg data in 4-5 zile, apoi la 2-3 zile, iar acum si de mai multe ori pe zi. are cineva idee ce-ar putea fi? ca eu la dr nu ajung decat daca Doamne fereste nu ma ridic din pat |
|
| Buna! De o luna e zile, nu mai imi simt mana e amortita de parca nu este a mea! Pot ridica greutati, si lucra cu ea. De cateva zile cand aplec capul inainte simt amorteli in picioare care se extind inpsre coapsa dreapta.. ma doare coloana si in zona cervicala. La inceput m-am amagit ca ar fi sindromul de tunel carpian.. dar daca se extinde, chiar nu stiu ce poate fi. La medic nu am ajuns.. sunt fff ocupata. Imi pare bine ca v-am descoperit, va doresc sanatate si mult bine! Poate s-a mai confruntat cineva cu asa simptome.. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/25/2013 Mesaje: 1
| buna seara. am o problema cu mana dreapta. noaptea imi amorteste de la umar pana la degete, este ca o mana de mort,rece, nu o pot misca (ridica), nici degetele nu le pot misca, dar daca strang cu mana stanga un pic mana dreapta de 2 ori(deasupra cotului) ca si cum as pompa incepe sa circule sangele si sa se incalzeasca mana si isi revine. problema s-a repetat de 7 ori 4 luni. imi poate spune si mie cineva care e cauza? multumesc! |
|
|