Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2013 Mesaje: 1
| Am de cateva zile, niste furnicaturi in degetele mainii stangi, nu stiu ce poate fi, tot ce stiu este ca nu dispar. Ar tebui sa ma duc la un control? |
Inregistrat: 9/24/2013 Mesaje: 1
| Buna ziua. De cateva sapt.imi amorteste mana dreapta, mai exact incepe degetul mijlociu si se extinde la degetul inelar si aratator. Amorteala incepe totdeauna dimineata, ma trezesc cu ea din somn. Trecea relativ repede. Insa intro zi, si azi inclusiv ma durut foarte tare in interiorul palmei, osul. Durerea in os o simt intre cot si incheietura. Degetele ma dor pt k sunt amortite, dar cealalta durere, cred eu k din os, este cumplita. Ati mai patit careva? Stiti de la ce ar putea fi?
|
Inregistrat: 6/17/2014 Mesaje: 1
| Irinuca wrote:ca tot am descoperit acest topic... de vreo 2 sapt imi amorteste coloana pe la mijlocul spatelui, asa cu furnicaturi de mi se ridica pielea pe mine. intai s-a intamplat o sg data in 4-5 zile, apoi la 2-3 zile, iar acum si de mai multe ori pe zi. are cineva idee ce-ar putea fi? ca eu la dr nu ajung decat daca Doamne fereste nu ma ridic din pat
Irinuca, ce-ai facut cu spatele? De la ce era? Si eu am problema asta ... Felicitari pentru sarcina! :) |
Inregistrat: 3/20/2015 Mesaje: 1
| buna seara, numele meu este Violeta si am 24 de ani de vreo luna de zile am avut o problema de familie si am fost foarte stresata, cafeluta beau mai mult de o ceasca si tensiunea e in general mica de duminica am inceput sa simt furnicaturi la mana stanga care pleaca din cot pana in degetele mici si am simtit in ceafa o durere am banuit ca ar fi de la tensiune dar tensiunea nu a crescut . am fost la medic de luni am inceput tratamentul dar nici un rezultat m-ati putea ajuta cu un sfat? multumesc anticipat celor care ma ajuta |