Profil: ammodytes
Despre
Utilizator: ammodytes
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, December 19, 2013
Ultima vizita: Tuesday, March 7, 2017 5:15 PM
Numarul de postari: 49
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 35
Postat: Thursday, June 9, 2016 10:45 AM
DistanceKiss
Va salut dragi burtici dance
Va tot urmaresc de ceva vreme, si am zis ca am sa va scriu sa mai cer cate-un sfat, considerând ca în tara unde locuiesc înca nu mi-au facut vreo analiza, desi sunt în 10 saptamâni. Locuiesc în Irlanda, iar aici primele analize se fac abia dupa saptamâna 14.plans
Vreau sa va întreb voi cum stati cu raul si greata? La mine e non stop, mai putin cu voma, dar greata nu dispare mai deloc. Ma mai ajuta biscuitii cu ghimbir.

O alta intrebare fetelor, cate kilograme ati luat in greutate? Pana acum eu as zice 1,5-2 kg, dar sincer, nu ma mai incap blugii peste burtica (desi nu e mare, poate fi din cauza faptului ca toti pantalonii mei sunt cu talie inalta)ras

Pe de alta parte faptul ca am ramas insarcinata este un miracol, in sensul ca anul trecut in martie mi s-a spus ca nu prea am sanse. Eu am avut fibroame uterine si spun am avut, deoarece mi s-a facut embolizare, iar dupa aceasta procedura s-au resorbit. Daca sunt fete care vor sa stie mai multe, cu mare drag. Miomectomia nu era o procedura sigura pentru mine, deoarece ar fi taiat mai bine de 50% din uter.

Va pup si sarcina usoara tuturor, frumoase burticidance
Subiect: Clubul aspirantelor - 30
Postat: Wednesday, April 2, 2014 7:26 PM
Maryella iti multumesc de raspuns. Intr-adevar, nu prin embolizare ci prin miectomie. M-am gandit sa nu dau f multe detalii aici fiind discutie doar de aspirante, ca sa nu ma abat de la subiect.
Subiect: Clubul aspirantelor - 30
Postat: Wednesday, April 2, 2014 6:43 PM
Buna tuturor fetelor! Nu am mai postat de multa vreme, iar ieri am primit un mesaj de la kali dar din pacate nu pot sa-ti raspund pe privat NuStiu Se pare ca ar trebui sa am peste 50 de mesaje postate. Din pacate nu am reusit sa va mai urmaresc, din motive personale si medicale.
Kali, ca sa iti raspund la intrebare, eu zic ca poti sa ma scoti din listuta aspirantelor, deoarece deocamdata urmez un tratament pre-operator, pentru inlaturarea unui fibrom uterin de toata frumusetea, iar cel mai devreme pot sa revin in listuta in decembrie. DistanceKiss Doamne ajuta sa fie bine!

Una peste alta, chiar ma gandeam sa caut daca mai sunt discutii despre asa ceva. O sa caut pe forum, si tin sa iti multumesc pentru faptul ca te-ai gandit si la mine. Sper sa vezi mesajul meu, daca nu, rog pe cineva care poate sa o contacteze in privat pentru a-i spune.

Fetelor, va urez tuturor sa vedeti dublu la urmatorul test de sarcina!!!dance Am sa mai intru sa va mai urmaresc din cand in cand, deoarece sunt multe informatii bine de stiut computerlove iloveyou
Subiect: Clubul aspirantelor - 29
Postat: Tuesday, March 11, 2014 12:13 AM
Roxaninne felicitari draga mea!!majoreta
Iti doresc o burtica frumoasa si sanatoasaBravoo
Postat: Monday, March 10, 2014 1:19 PM
maryella77 wrote:

ammodytes poate faci si tu cum mi s-a parut mie la smiley ; eu am vazut testul de ovulatie si am inceput cu urarile de sarcina usoara si apoi ne-a prezentat si testul de sarcina pozitiv; normal ca era obligata sa onoreze felicitarile in avans;fata civilizata;Cheek Kiss Cheek Kiss Smiley si bebe;
asa ca ia fa bine si data viitoare prezinta si tu un test de sarcina pozitiv; cat despre fibrom nu stiu cum vrei sa scapi de el in vara, dar NU embolizare, sub nicio forma;asta se face doar cand nu mai vrei copii;

Maryella mi s-a spus ca ar fi bine sa scap de fibrom pentru ca imi micsoreaza sansele de a avea o sarcina. din cate stiu eu e vorba de operatie laparoscopica. si ziceam ca la vara, deoarece in Irlanda nu te baga nimeni seama, aici mori cu zile...sistemul medical in tara asta e nasol rau. Apropo, multumesc de incurajari...pozitiv in viitorul apropiat, sa speram topai
Postat: Monday, March 10, 2014 1:02 PM
Eillin, clar ca vine si randul nostru!Bravoo
sincer, m-am gandit sa fac testul din 2 motive:de la ovulatie incoace sanii s-au marit destul de multisor si sunt durerosi...niciodata nu au fost mai bine de 2 saptamani in continuu umflati (poate vreo dereglare hormonala) iar apoi din cauza faptului ca sotul tot imi zicea, la ce pofte am, clat ca e pozitiv...
am fost entuziasmata, dar sunt ok, considerand ca ma asteptam sa nu fiu...cum stiu de fibrom
sincer rad cat de silly am putut fi Crazy
Postat: Monday, March 10, 2014 12:35 PM
Fetelor alarma falsa
am vazut 2 linii si hop ca e sarcina, am uitat ca la testul care il am trebuie sa fie cu cruce Lol
dupa cum spuneam mai sus, cand iti doresti...nu mai realizezi, iei orice semn ca si posibila sarcina..dar eu am mers prea departe acum alcool

Ema, felicitari pentru prietena ta newclap

in continuare nu-mi pot da seama cum am judecat asa Lol
adevarul ca nici intructiunile nu le-am mai avut, am testul asta de anul trecut...demult si am aruncat cutia ca ocupa prea mult spatiuras
Postat: Monday, March 10, 2014 12:24 PM
da, ai dreptate Eillin. cred ca oricum e alarma falsa hainoroc
am zis ca sa incerc pentru ca azi ar fi prima zi...dar na...silly mealcool
eu am uitat ca la testele clearblue pe care l-am folosit la pozitiv arata o cruce. eu am vazut 2 linii si am tras concluzii Lol
dupa vreo juma de ora mi-am cautat hartia cu instructiunile...asa e avantul asta cand vrei sa fii mamica Blushing
so, i'll keep trying topai
Postat: Monday, March 10, 2014 12:10 PM
a durat putin mai mult, ca era prea mare poza si a trebuit sa o modific la o dimensiune mai micasic
Postat: Monday, March 10, 2014 12:04 PM
Buna fetelor!DistanceKiss
Nu am mai postat de multa vreme, deoarece de cand mi s-a spus ca va trebui sa-mi scot fibromul (chestie care stiam ca se poate face doar la vara, cand ajung in Romania) am zis ca nici nu ma mai gandesc sau stresez cu ganduri de sarcina. Ultimele zile mi-a cam fost rau, am avut pofte ciudate (desi eu inainte de ciclu sunt pofticioasa rau, dar ieri dimineata am vrut cartofi prajiti la micul dejun si aseara oua umplute)Lol
Anyway, azi dimineata am zis sa fac un test...si acesta este rezultatul. Voi ce ziceti? Sper ca am reusit sa atasez poza ras