freya1 wrote:Ami  bafta multa si tie, eu am auzit de bine de d-na dr Manolea, sper sa te intelegi bine cu ea si sa te ajute
Doamne ajuta! Am ni?te emo?ii de nu î?i po?i închipui. Am facut ?i analizele ieri ?i rezultatele le primesc abia saptamâna viitoare, iar eu staaaau într un stres maxim. Astea nu cred ca mai ies cum trebuie...
Eu 27 El 28 TTC: august 2019 Sindromul ovarelor micropolichistice, hipotiroidie Tratament: euthyrox 25, vitex, inositol, acid folic și coenzima q10
|
alexioana wrote:Da, este barza. Mie imi ies o zi asa si apoi a doua zi linia de test mai intensa. Astept maine sa vad cum iese Ma gandesc ca poate si din cauza ca vad ca ai scris la semnatura ca ai SOP, au mai zis fetele ca asa ies ca si cum ar fi pozitive mereu
Cu siguran?a acela este motivul pt care nu mi se pozitiveaza, dar cele barza mi se par greu de interpretat. M am descurcat mult mai bine cu cele de la Trussa. A?tept vesti azi de la tine, sa vii cu unul pozitiv 
freya, îmi pare sincer rău pt tine... Îți doresc din tot sufletul multă putere. Știu și sunt convinsa ca toate ne vom strânge puiuții în brate mai devreme sau mai târziu... Numai ca sper sa fie mai devreme pt toate.
Eu 27 El 28 TTC: august 2019 Sindromul ovarelor micropolichistice, hipotiroidie Tratament: euthyrox 25, vitex, inositol, acid folic și coenzima q10
|
alexioana wrote:Ma bucur pentru tine Alexandra ca esti ok si ti a dat dr. vesti bune , ce sa mai zicem : Spor la treaba si Doamne ajuta Fetele cine ma ajuta si pe mine, de obicei ma descurc,dar azi nu sunt in apele mele . Cum vi se pare testul de ovulatie ? pozitiv? De obicei imi ies intr o zi liniutele la fel de colorate si apoi a doua zi cea de test mai intensa. Nu stiu cum sa il trec pe asta, pozitiv, negativ ??? Multumesc ! https://ibb.co/qBx9szc
Este cumva test de ovula?ie barza? Mie asa mi au ie?it din z14 pana în z29 ?i am renun?at, ca era clar ca nu se pozitiveaza.
|
Buna, fetelor!
Bun venit noilor aspirici! Va doresc ?edere cât mai scurta! 
Nu am mai scris pt ca nu am mai avut vesti. Între timp m am confruntat, din nou, cu un ciclu luuuung, 68 de zile... Ieri mi a trimis mail asistenta d-nei doctor Corina Manolea, sa ii trimit anamneza ?i analizele pe care le am, iar în urma discu?iei m a pus sa fac azi: androstendion, SHBG, testosteron total, testosteron liber, HOMA-R, DHEA si DHEAS, Anticorpi antiChlamydia trachomatis IgG. Am fost, am recoltat, rezultatele saptamâna viitoare... Nu ?tiu nimic despre dna doctor, nu ?tiu daca am facut cea mai buna alegere, dar nu mai pot. S au strâns multe, nu mai vreau sa a?tept, am nevoie de parerea unui medic, sa ?tiu ca se poate, ca facem, c o sa reu?im. Asa as plânge...
|
Pa?te lini?tit ?i fericit, fetelor! Hristos a Înviat!
|
Maria.mmh wrote:
Cred ca po?i suna la ei sa întrebi de?i parca îmi aduc aminte ca citisem la ei pe pagina de Facebook ca aveau acces doar cele care erau în pline proceduri de fiv
M au sunat de la clinica ?i mi au spus ca au suspendat activitatea, se mai duc doar urgentele ?i cred ca fiv urile în desfa?urare. E ok, ma a?teptam la asta de când s a anun?at starea de urgen?a, dar tot ma afecteaza, pt ca am facut ni?te eforturi sa strâng banii pt analize ?i consulta?ii, ?i nu mai e vorba doar de partea materiala, cât de cea psihica, îmi pusesem absolut toate speran?ele în consulta?ia de mâine, aveam programare cu tot cu so?.
Adelinuta, sa ne ferească pe toate! Chiar nu e de glumă cu virusul asta, și când vad câți oameni sunt care încă mai considera ca este o joaca și ca nu e nimic periculos... Se plimba nestingheriți pe strada, în special bătrânii, și spun ca ei și au trăit viata. Ok, dar cu noi cum rămâne? Nu avem și noi dreptul la o viata? În fine, hai ca dau în alte alea.
|
Buzbuchi wrote:Multumesc, Amis! Suflu cu praf de bebe peste tine!
Mul?umesc tare mult! Adevarul e ca în ultima vreme m am sim?it cam descurajata, mai ales ca din cauza situa?iei cu coronavirusul, Columna s a inchis ?i mâine as fi avut programare... Mi e frica ?i de nemernicia asta de virus, pt ca înca mai lucrez ?i ma simt asta, într un stres continuu, ?i nu ?tiu cum sa îmi revin.
|
Adelinuta, daca ai sop nu o sa î?i dai seama cu testele de ovula?ie când se produce aceasta. Luna trecuta am facut teste din z8 (am zis mai bine din timp decât prea târziu) pana în z25 ?i de undeva din z13 începusera sa se pozitiveze ?i asa am ?inut-o pana în z25, deci total neconcludente.
buz, felicitari pt test! Sa fi?i sanato?i!
Mihaela14, felicitari pt baie?el!
|
Iulia13 wrote:Eu am ovulat in z19 cand am ramas gravida. Si acum la fel patesc cu ovarul stang. Ovulez ff târziu si cu ovarul drept ovulez in a 14 a zi..
Exact acela?i lucru ?i la mine, luna asta vad ca e stângul în func?iune, luna trecuta a fost dreptul ?i a fost mult mai devreme
|
Ca tot se discuta despre teste de ovula?ie, fac teste din z9 ?i ieri în z18 tinde spre pozitiv. Este posibil sa se mai prinda ceva daca azi sau mâine ovulez? Nu e cam târzie ovula?ia?
|
|