Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Aici eram in liceu cu o colega(eu eram in dreapta)
 Aici eram cu mama la munte
 Aici eram acum 2 ani si ceva la inceputul relatiei mele cu Alex

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu am ajuns sa nu mai pun asa mult pret pe kile.Bineinteles ca cu trei copii ai sanse sa nu-ti mai revii la normal dar important e sa te simti bine in pielea ta , sa te iubesti asa cum esti .Am fost foarte marcata de sarcina asta din urma , cand imi revenisem la normal pac, m-am umflat la loc.Insa la ce mi-au folosit noua luni de tras pumni in cap?La nimic , acum sunt impacata cu mine insami , Articutz e un arici pogonici, Kaze ma iubeste mare mica , mijlocie nu conteaza Sunt in viata lucruri mai importante decat isteria kilogramelor Asa ca, mamici, ...gaina grasa face ciorba gustoasa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ce de mamici frumoase. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cand ma gandesc ca mai sunt cateva zile pana implinim 12 ani de la casatorie... ce tineri eram!!!

|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| La inceput am fost noi doi si un caine

Acum 5 ani si ceva
 |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mariuta wrote:cand ma gandesc ca mai sunt cateva zile pana implinim 12 ani de la casatorie... ce tineri eram!!! 
Nici tu nu te-ai schimbat aproape deloc, mami draga, in ciuda anilor care au trecut!!!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Multumesc Elena! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Fetelor sunteti superbe asa tinere si frumoase....
Am reusit si eu sa scanez ceva poze, deci:
O poza tare drag mie, este in curtea casei stra-bunicilor mei, acolo m-am jucat fiind copila, eu la 24 ani ( atat mi-a ramas de la strabunici, o poza cu cotetul si una cu meiul din gradina...... )

Tot la 24 de ani, in vacanta in Romania :

Tineri si frumoasi, cam un an inainte de nunuta :

Sexi si periculoasa

A doua zi dupa nunta

Si parca tot am promis o poza cu mine blonda, iata si momentul ( in poza Eden la 1 an)

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Waw , Cristy, chiar ca sexy si periculoasa imi place mult poza aia la 24 de ani |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cristy, cea cu Haim inainte de nunta cu 1 an .... e bestiala ! Oricum nu te-ai schimbat mult ! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mihaela a fost o perioada foarte frumoasa (23-24 de ani, tanara si fara griji )...
Oana poate nu m-am schimbat prea mult in afara faptului ca am luat ceva in greutate , mi-au aparut si ceva riduri ...aaaa si 2 fete superbe... care imi fac zilele mai frumoase
|
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Mami draga esti super in toate pozele si imi place ultima mai ales,tot tanara si moderna! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fratilor, ce poze! Ce de amintiri placute trebuie sa aveti! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ma uit pe pozele voastre si mi-am amintit si eu de vremurile vechi.... multe dintre voi nici nu v-ati schimbat,cred ca mari emotii va cuprind cand va uitati la poze(la fel ca mie) |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Cristy !!!!!!!!!!!!!! |
|
|