amintiri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Tuesday, November 6, 2007 9:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Aveti momente cand rasfoiti pozele de demult si uitati de timp , minutele trec fara sa le observati?Eu am din ce in ce mai des perioade de genul asta alcool Aratati-ne si noua la ce va uitati voi si povestiti-ne povestea pozelor.
Eu ma uit pe pozele de cand eram noi doi tineri si frumosi, noi spunem "cu 2 ani si 20 de kile mai tineri", cand incapeam amandoi pe sofa ca acum nici o sansa ,abia ne ajunge patul sic , cand ieseam de nebuni noaptea la faleza doar sa aruncam pietre in apa si mergeam la film cu prunele ascunse in buzunare ca nu te lasa cu mancare din afara si multe alte patanii pe care le-am facut iar acum nu le mai putem face ca , deh, suntem oameni asezati cu copii de crescut plans Dar cresc ei mari , se duc la casele lor si o luam iar de coada firstprize

cu 2 ani si 20 de kile mai tineri angel

la faleza

freedooooom yes

Heeelp, de ce sunt pozele asa de mari?plans
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 6, 2007 9:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Miha, lasa ca le redimensioneaza cineva , aici ! Nu ?????

Sunt superbe foto ! Si sigur starea de spirit e evidenta !

Eu am mutat duminica foto si am tot bocit..... ale tineretii valuri. Avem 10 ani de cand ne cunoastem. O viata de om ! Ce trece vremea ! Si maine poimanie schimb prefixul. Sa vezi atunci jale ! Dar ma bucur ca o am pe Maria. As da toata tineretea si libertatea pentru ea ! Nu regret kilogramele in plus, noptile nedormite, lipsa timpului pentru noi, pentru prieteni ...... O am pe Maria ! Si merita toate sacrificiile din lume !

O sa caut si eu maine foto sa pun ! pupici pupici pupici pupici

Cu Laura, o prietena tare buna , lela prin Bucuresti :

Cu tati lela prin tara, la Bran :

mihaela75
Scris: Tuesday, November 6, 2007 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
le-am miscorat in photobuket vad ca acum e bine.De cand sunt pozele, parca zici ca-s facute ieri, nu te-ai schimbat deloc what
Maria & Mario
Scris: Tuesday, November 6, 2007 10:20 PM
Nivel

Prima acum 3 ani, a doua acum 4 ani ! ras Si am si eu 5 kg in plus ! alcool Le vrei ??? Banuiesc eu ca nu .... pale Se vad super bine acum. ! pupici pupici pupici
ira_tgr
Scris: Tuesday, November 6, 2007 11:06 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
Mihaela - prima poza cu voi 2 e superba, iar Oana - ce sa zic, in poza aia cu prietena ta zici k ai avea vre-o 14 ani...

offf, dureros...

vorba Mihaelei - si noi acum 3 ani, dar totalul nostru de kg luate (zici k am fi fost amandoi gravizi sic) e de vre-o 30 kg... plans plans

k sa nu mai zic acum vre-o 4 ani in urma eram love

cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, November 7, 2007 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Foarte frumoase pozle voastre!
Mihaela, o sa iti revii tu la forma ideala! Acum ti-ai luat de-o grija. Ai si baiat, asa ca ai timp sa iti revii. Mai rau de cele ca mine care se chinuie sa slabeasca acum ca sa o ia de la capat peste 1 an sau 2 sau 3...
Oana, neschimbata. Mai putin freza, care imi place mai mult acum!
Ira, la ultima poza am ramas....love love love
Mami2x
Scris: Wednesday, November 7, 2007 8:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
Mihaela sunteti o pereche frumoasa cu sau fara cele 20 de kg!pupici
Oana esti neschimbata..exceptie freza care si eu zic ca te avantajeazathumright
Ira...IRAAAAAAA m-ai lasat fara cuvintewhat Pai tu esti LARA CROFT versiunea blonda, in ultima pozathumright pupici Iar tati de capsu e si el pe masura delove love pupici
Maria & Mario
Scris: Wednesday, November 7, 2007 11:56 AM
Nivel

Iraaaaa, WOW ! Chiar ca Lara Croft ! Inaltaaaaaa si subtireeeeee ! Mda, tinerete ...... Ce ne vaitam noi aici, ca doar tot tinere suntem si ...... im plinite , pe deasupra. Implinite nu numai de copii ci si de kilograme ! alcool hohot

Donez 5 kg. Cine vrea ? La oferta ! 20% extra ! scratch
Mami2x
Scris: Wednesday, November 7, 2007 2:28 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2007
Maria & mami wrote:
Iraaaaa, WOW ! Chiar ca Lara Croft ! Inaltaaaaaa si subtireeeeee ! Mda, tinerete ...... Ce ne vaitam noi aici, ca doar tot tinere suntem si ...... im plinite , pe deasupra. Implinite nu numai de copii ci si de kilograme ! alcool hohot

Donez 5 kg. Cine vrea ? La oferta ! 20% extra ! scratch

hohot Slab, mami slab, eu donez 25-30 de kg!!!banghead Cine vrea??? Platesc si pachetul indiferent de destinatie.ras
Vaai ca-mi vine sa ma ..... cand ma uit la poze mai vechi.Nu de riduri ci de kgras pupici pupici
P.S. OANAAAA tu te plangi? Pai tu stai bine de tot ai doar 5 in plus si nici macar nu se vad.love pupici
Kiki
Scris: Wednesday, November 7, 2007 2:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, ce poze frumoase ati postat! pupici
sousourel
Scris: Wednesday, November 7, 2007 3:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
MIhaela, dupa ce-ai nascut-o pe Daria imi pare ca ai fost la fel ca inainte cu 2 ani si 20 de kg ras asa ca mai dureaza putin si iarasi te faci domnisoarathumright

Oana, Ira love love love dar acum sunteti nu numai frumoase ci si implinitethumleft
felyy
Scris: Wednesday, November 7, 2007 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
img
La mare ,anul trecut,a fost prima data cand ne-am sculat sa vedem rasaritul.
S.ELENA
Scris: Wednesday, November 7, 2007 11:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
FARA CUVINTE!!!!!!love love love love love
Atat mai pot sa spun de cand am privit asa mamici frumoase!!!!!!
danab
Scris: Thursday, November 8, 2007 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Of, amintiri frumoase, prietene pe care nu le-am vazut de cativa ani ca au plecat din tara:

- in Anglia, la un seminar

- din Londra

- imbracata cu un costum indian

-si cu o tunsoare scurta

Cat despre kilograme closedtopic
TatyKS
Scris: Thursday, November 8, 2007 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Miha , eu zica ca si acum o sa iti revii la fel de repede ac dupa Daria si o sa arati la fel de subtirica ca inainte. Borba fetelor , dar cine mai are 2 fete si o mandrete de flacauyes pupici .

Oana , mi se pare ca esti neschimbata dragutapupici .

Ira , si eu am rams shock cand am vazut ultima poza love love dar nu pot sa zic ca in restul nu arati bine ...sunteti niste frumosi si nici acum nu ii e rusine cu tinepupici love .

Dana si tu esti neschimbata ... numai zic ca silueta cred ca o ai ca inainte ... ca te-am vazut eu la muntepupici pupici .

Mamici toate aratati bine doar ca acum implinirea e si mai mare cu asa minuni in preajmapupici .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.