Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Aveti momente cand rasfoiti pozele de demult si uitati de timp , minutele trec fara sa le observati?Eu am din ce in ce mai des perioade de genul asta Aratati-ne si noua la ce va uitati voi si povestiti-ne povestea pozelor. Eu ma uit pe pozele de cand eram noi doi tineri si frumosi, noi spunem "cu 2 ani si 20 de kile mai tineri", cand incapeam amandoi pe sofa ca acum nici o sansa ,abia ne ajunge patul , cand ieseam de nebuni noaptea la faleza doar sa aruncam pietre in apa si mergeam la film cu prunele ascunse in buzunare ca nu te lasa cu mancare din afara si multe alte patanii pe care le-am facut iar acum nu le mai putem face ca , deh, suntem oameni asezati cu copii de crescut Dar cresc ei mari , se duc la casele lor si o luam iar de coada
cu 2 ani si 20 de kile mai tineri

la faleza

freedooooom

Heeelp, de ce sunt pozele asa de mari? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha, lasa ca le redimensioneaza cineva , aici ! Nu ?????
Sunt superbe foto ! Si sigur starea de spirit e evidenta !
Eu am mutat duminica foto si am tot bocit..... ale tineretii valuri. Avem 10 ani de cand ne cunoastem. O viata de om ! Ce trece vremea ! Si maine poimanie schimb prefixul. Sa vezi atunci jale ! Dar ma bucur ca o am pe Maria. As da toata tineretea si libertatea pentru ea ! Nu regret kilogramele in plus, noptile nedormite, lipsa timpului pentru noi, pentru prieteni ...... O am pe Maria ! Si merita toate sacrificiile din lume !
O sa caut si eu maine foto sa pun !
Cu Laura, o prietena tare buna , lela prin Bucuresti :

Cu tati lela prin tara, la Bran :
 |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| le-am miscorat in photobuket vad ca acum e bine.De cand sunt pozele, parca zici ca-s facute ieri, nu te-ai schimbat deloc |
|

| Prima acum 3 ani, a doua acum 4 ani ! Si am si eu 5 kg in plus ! Le vrei ??? Banuiesc eu ca nu .... Se vad super bine acum. ! |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Mihaela - prima poza cu voi 2 e superba, iar Oana - ce sa zic, in poza aia cu prietena ta zici k ai avea vre-o 14 ani...
offf, dureros...
vorba Mihaelei - si noi acum 3 ani, dar totalul nostru de kg luate (zici k am fi fost amandoi gravizi ) e de vre-o 30 kg...

k sa nu mai zic acum vre-o 4 ani in urma eram
 |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Foarte frumoase pozle voastre! Mihaela, o sa iti revii tu la forma ideala! Acum ti-ai luat de-o grija. Ai si baiat, asa ca ai timp sa iti revii. Mai rau de cele ca mine care se chinuie sa slabeasca acum ca sa o ia de la capat peste 1 an sau 2 sau 3... Oana, neschimbata. Mai putin freza, care imi place mai mult acum! Ira, la ultima poza am ramas.... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Mihaela sunteti o pereche frumoasa cu sau fara cele 20 de kg! Oana esti neschimbata..exceptie freza care si eu zic ca te avantajeaza Ira...IRAAAAAAA m-ai lasat fara cuvinte Pai tu esti LARA CROFT versiunea blonda, in ultima poza Iar tati de capsu e si el pe masura de |
|

| Iraaaaa, WOW ! Chiar ca Lara Croft ! Inaltaaaaaa si subtireeeeee ! Mda, tinerete ...... Ce ne vaitam noi aici, ca doar tot tinere suntem si ...... im plinite , pe deasupra. Implinite nu numai de copii ci si de kilograme !
Donez 5 kg. Cine vrea ? La oferta ! 20% extra ! |
|

Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Maria & mami wrote:Iraaaaa, WOW ! Chiar ca Lara Croft ! Inaltaaaaaa si subtireeeeee ! Mda, tinerete ...... Ce ne vaitam noi aici, ca doar tot tinere suntem si ...... im plinite , pe deasupra. Implinite nu numai de copii ci si de kilograme ! Donez 5 kg. Cine vrea ? La oferta ! 20% extra !
Slab, mami slab, eu donez 25-30 de kg!!! Cine vrea??? Platesc si pachetul indiferent de destinatie. Vaai ca-mi vine sa ma ..... cand ma uit la poze mai vechi.Nu de riduri ci de kg P.S. OANAAAA tu te plangi? Pai tu stai bine de tot ai doar 5 in plus si nici macar nu se vad. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, ce poze frumoase ati postat! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| MIhaela, dupa ce-ai nascut-o pe Daria imi pare ca ai fost la fel ca inainte cu 2 ani si 20 de kg asa ca mai dureaza putin si iarasi te faci domnisoara
Oana, Ira dar acum sunteti nu numai frumoase ci si implinite |
|

Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 318
|  La mare ,anul trecut,a fost prima data cand ne-am sculat sa vedem rasaritul. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| FARA CUVINTE!!!!!! Atat mai pot sa spun de cand am privit asa mamici frumoase!!!!!! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Of, amintiri frumoase, prietene pe care nu le-am vazut de cativa ani ca au plecat din tara:
- in Anglia, la un seminar
 - din Londra
 - imbracata cu un costum indian
 -si cu o tunsoare scurta

Cat despre kilograme |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Miha , eu zica ca si acum o sa iti revii la fel de repede ac dupa Daria si o sa arati la fel de subtirica ca inainte. Borba fetelor , dar cine mai are 2 fete si o mandrete de flacau .
Oana , mi se pare ca esti neschimbata draguta .
Ira , si eu am rams shock cand am vazut ultima poza dar nu pot sa zic ca in restul nu arati bine ...sunteti niste frumosi si nici acum nu ii e rusine cu tine .
Dana si tu esti neschimbata ... numai zic ca silueta cred ca o ai ca inainte ... ca te-am vazut eu la munte .
Mamici toate aratati bine doar ca acum implinirea e si mai mare cu asa minuni in preajma . |
|
|