Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| davis are si el amigdalita, are antibiotic Zinnat, azi este a treia zi. speram sa treaca cat mai repede. multa sanatate bolnaviorilor !
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Sanatate multa |
|

| tiramisu wrote:Sanatate multa multumim mult avem nevoie, in prima noapte dupa ca i-am dat zinnat a vomitat laptele.noaptea trecuta a fost bine, a dormit... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Ma bucur ca a fost mai bine... E tare greu cand sunt bolnaviori |
|

| tiramisu wrote:Ma bucur ca a fost mai bine... E tare greu cand sunt bolnaviori da asa este |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| miriam, ai grija de burtica! Zinnat-ul cam "face curat" prin intestine. Nu uita de Biotics! Sanatate multa! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Subscriu la ce a scris Andru! Biotics pe langa antibiotice! Si Liv siropel! Sanatate multa, multa, multa! |
|

| multumim!!!! nu mi-a zis doctora de altceva decat de iaurt... Biotics ce este? se poate da fara prescriptia medicului?
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si noi suntem cu amigdalita,de marti seara;i-am dat Nurofen,Panadol,supozitoare Novocalmin,si Mucosin cu miere.Aseara i-am dat pt.ca avea 38 febra la ora 18,1/2 fiola de algocalmin,si a dormit toata noaptea binesi dimi avea 36,9.Am mers la doctora noastra,a zis sa continuam cu Zinnat,nurofen si ne-a mai dat Erdomed suspensie.L-am lasat fara febra cand am plecat la 11 la serviciu si cand am venit la 18.30 avea febra 39,3 Simt ca mor,....picioarele si mainile sunt reci in rest arde Cate zile i-a tinut pe piticii vostri febra asta scarboasa? Eu am miercuri examen si nu sunt buna de nimic,....nu stiu cand sa invat ca nu ma pot concentra absolut deloc,....gandul imi este numai la el,.....cand il vad asa,...nu stiu ce sa-i mai dau?
|
|

| monique, andru multumim !!! am gasit pe net ce este biotics, si am cumparat ieri. marivic, multa sanatate la puiutul tau ! davis ieri nu a mai avut febra. |
|

| Multumesc Miriam,si voua la fel....! |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Marivic, trebuie sa-i dai antitermice oricum, chiar daca face sau nu febra! Nu stiu cat ar trebui sa tina, dar maxim 5 zile. Oricum, ar fi trebuit sa cedeze ... poate nu-i merge antibioticul. Eu am avut probleme toata copilaria cu amigdalele. Sunt criptice de la cat puroi am avut pe ele. Si numai cu Penicilina injectabil ma faceam bine! Si am mai tras cu ele cat timp am fost educatoare - 7 ani, an de an! Prindeam tot de la copii. Asa ca ... fereste-te si tu! Sanatate muuulta!
miriam, bine ca te-ai lamurit pe net si ai cumparat! Si Liv-ul este bun! Ii protejeaza ficatul. Sanatate si voua! |
|

| Andru,antitermice ii dau si nu am intrerupt de marti,dar ma nelinisteste febra asta care nu vrea sa plece,.... Ieri de dimineata,avea 36,9,iar apoi seara la 19.00,avea39,3(rectal);dupa un supozitor cu algocalminsi comprese cu otet la frunte,avea iar 37,4 la ora 22.00Azi de dimineata la ora 8.00 avea36,8,dar am continuat sa-i dau zinnatul la 12 ore,erdomedul,nurofenul si osciloccinum.Ar fi azi a cincea zi de febra.Oare mai tine?Voi cele care aveti copii de varsta lui Victor,....puteti sa-mi spuneti daca febra la piticii vostrii a tinut mai mult de 5 zile? Sanatate va doresc si voua,....celor bolnaviori. |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Marivic cred ca esti epuizata si tu si Victoras.Eu una as zice sa mergi la medic, ca prea de mult tine febra.Multa sanatate! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Of, Marivic... si eu spun ca e cam mare perioada de febra. Probabil ca nu este bun antibioticul la microbul pe care il are. Ar fi trebuit sa cedeze. Pe orice prospect scrie in principiu ca daca dupa 3 zile de tratament nu se constata o imbunatatie, se recomanda o reevaluare a pacientului si stabilirea diagnosticului corect.
Marivic, fa-i si impachetari in cearceafuri sau prosoape umede.Du-te si maine daca ai cum la Biserica si pune pomelnic acolo, pentru sanatate. Of, te pup si sunt cu gandul la voi! |
|
|