Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Multa sanatate piticilor si ma alatur si eu, o mamica, bineinteles cu ce altceva decat o amigdalita acuta. Am trimis acum copiii la socri, dar deja cred ca e prea tarziu
Eu am intrat pe tratament cu antibiotic - Zinnat 500mg la 12 ore, plus antiinflamator - flamexin.
Stie cineva daca e bine sa iesi afara? Dar o inghetata nu le face bine la amigdale, ca pe mine m-au apucat nervii si am zis ca , cui pe cui se scoate si am bagat chiar acum de ciuda o inghetata |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate, Adriana! Daca nu faci febra, poti sa iesi la plimbare, dar nu daca bate vantul sau daca ploua!S-ar putea sa nu te simti prea bine.... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adriana sanatate. Poate totusi copii nu vor avea nimic. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Miri wrote:Multa sanatate, Adriana! Daca nu faci febra, poti sa iesi la plimbare, dar nu daca bate vantul sau daca ploua!S-ar putea sa nu te simti prea bine....
Azi noapte am facut febra 38. Am luat 2 nurofen in loc de flamexin, ca am vazut ca flamexinul nu era bun si pentru febra si tot antiinflamator e si nurofenul si am zis sa nu ma umplu de medicamente acum.
Acum dimineata vad ca am 37.5, deci clar e infectie in corp. Abia astept sa ii sun pe copii sa vad cum sunt. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Credeam ca am scapat in iarna asta, dar nuuuu....... Adi mi-a facut aseara febra, il dor urechile, gatul il doare foarte tare, si un pic burtica. Bineneteles inapetenta si smiorcaiala de rigoare.Am fost la pediatra si i-a dat Lekoklar, Erdomed si Nurofen, aseara i-am dat prima doza, azi sta mama cu el acasa(nu l-am dus la gradi) si speram sa scapam repede. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/8/2008 Mesaje: 240
| abiand wrote:Credeam ca am scapat in iarna asta, dar nuuuu.......  Adi mi-a facut aseara febra, il dor urechile, gatul il doare foarte tare, si un pic burtica. Bineneteles inapetenta si smiorcaiala de rigoare.Am fost la pediatra si i-a dat Lekoklar, Erdomed si Nurofen, aseara i-am dat prima doza, azi sta mama cu el acasa(nu l-am dus la gradi) si speram sa scapam repede.
Multa sanatate puiului! Eu bat in lemn, deocamdata nimic! I-am dat vreo 3 luni tinctura de propolis si am imunizat-o in sept/oct/noiembrie cu Bronho-vaxon, acum am inceput iar cura de 10 zile cu Bronho-vaxon si vad ca n-a fost in zadar. Toata iarna n-a avut decat mucisori de vreo 2-3 ori, atat. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Adrian, multa sanatate puisor! Eu numai ce am scapat de o amigdalita si pot spune ca e ingrozitoare boala asta! Sper sa fie doar viroza in cazul micutului! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Adi,sanatate multa |
|

| Multumim fetelor, sper sa scapam repede. A si mi-a zis aseara una buna pt topicul perlute "mami stai mai departe de mine sa nu te 'infectionez' si pe tine" |
|

| Sper sa fiu coerenta, caci la cati nervi am, nu stiu ce o sa se inteleaga. Miercuri am fost cu Adrian la pediatra si a spus ca are amigdalita, i+a dat tratament, l-am luat, ieri i sa umlat gatul,dupa urechi in ambele parti, am sunat-o pe pediatra, a zis ca e oreion si ne-a chemat astazi la consult. Astazi ne-a spus ca nu crede ca este oreion, si ne-a dat trimitere la garda. La garda, dupa 2 ore de stat pe la usi (asistenta mi-a explicat foarte calm ca suntem caz de cod alb si putem astepta pana la 120 de minute),ne-a consulat doctora si a zis ca e flegmon amigdalian, amigdale cu puroi si trebuie internat. Dupa cotizatia de rigoare si rugaminti insistente ne-a dat voie sa facem tratamentul acasa cu conditia sa ni-l faca o asistenta de la pediatrie(ne-a dat ea pe cineva). Deci am niste nervi de as' tot spitalul. Sa ma scuze fetele de aici care lucreaza in sistemul sanitar (ca pe ele nu le bat) dar nu stiu cum de am reusit si n-am urlat la nimeni in spital.
 |
|

| Gata maine mergem la control si ne scoate branula, si cred ca o sa mai continuam cu pastilute. |
|

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Abiand, multa sanatate puiutului! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Abiand,sanatate multa lui Adi
din cate stiu poti semna pe proprie raspundere ca iei copilul din spital si ii faci tratament acasa,nu stiu daca era nevoie de cotizatia asta
in fine...acum important e sa se faca bine. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate si sa fiti bine, cat mai repede! |
|

| Multumim fetelor pt urari, sper sa fie sanatosi toti piticii. Adi e mai bine, arde de nerabdare sa+i scoata branula. |
|
|