Amigdalita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, May 19, 2008 7:50 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Multa sanatate piticilor si ma alatur si eu, o mamica, bineinteles cu ce altceva decat o amigdalita acuta. Am trimis acum copiii la socri, dar deja cred ca e prea tarziu uff

Eu am intrat pe tratament cu antibiotic - Zinnat 500mg la 12 ore, plus antiinflamator - flamexin.

Stie cineva daca e bine sa iesi afara? Dar o inghetata nu le face bine la amigdale, ca pe mine m-au apucat nervii si am zis ca , cui pe cui se scoate si am bagat chiar acum de ciuda o inghetata sic banghead nervi
Miri
Scris: Monday, May 19, 2008 8:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Multa sanatate, Adriana!angel
Daca nu faci febra, poti sa iesi la plimbare, dar nu daca bate vantul sau daca ploua!S-ar putea sa nu te simti prea bine....
MNiko
Scris: Monday, May 19, 2008 8:44 PM
Nivel: Guest

Adriana sanatate. Poate totusi copii nu vor avea nimic.
AdrianaC
Scris: Tuesday, May 20, 2008 7:50 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Miri wrote:
Multa sanatate, Adriana!angel
Daca nu faci febra, poti sa iesi la plimbare, dar nu daca bate vantul sau daca ploua!S-ar putea sa nu te simti prea bine....

Azi noapte am facut febra 38. Am luat 2 nurofen in loc de flamexin, ca am vazut ca flamexinul nu era bun si pentru febra si tot antiinflamator e si nurofenul si am zis sa nu ma umplu de medicamente acum.

Acum dimineata vad ca am 37.5, deci clar e infectie in corp. Abia astept sa ii sun pe copii sa vad cum sunt.uff
abiand
Scris: Thursday, March 5, 2009 7:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Credeam ca am scapat in iarna asta, dar nuuuu.......plans Adi mi-a facut aseara febra, il dor urechile, gatul il doare foarte tare, si un pic burtica. Bineneteles inapetenta si smiorcaiala de rigoare.Am fost la pediatra si i-a dat Lekoklar, Erdomed si Nurofen, aseara i-am dat prima doza, azi sta mama cu el acasa(nu l-am dus la gradi) si speram sa scapam repede.
celena
Scris: Thursday, March 5, 2009 12:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
abiand wrote:
Credeam ca am scapat in iarna asta, dar nuuuu.......plans Adi mi-a facut aseara febra, il dor urechile, gatul il doare foarte tare, si un pic burtica. Bineneteles inapetenta si smiorcaiala de rigoare.Am fost la pediatra si i-a dat Lekoklar, Erdomed si Nurofen, aseara i-am dat prima doza, azi sta mama cu el acasa(nu l-am dus la gradi) si speram sa scapam repede.

Multa sanatate puiului! Eu bat in lemn, deocamdata nimic! I-am dat vreo 3 luni tinctura de propolis si am imunizat-o in sept/oct/noiembrie cu Bronho-vaxon, acum am inceput iar cura de 10 zile cu Bronho-vaxon si vad ca n-a fost in zadar. Toata iarna n-a avut decat mucisori de vreo 2-3 ori, atat.
petro
Scris: Thursday, March 5, 2009 12:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Adrian, multa sanatate puisor! Eu numai ce am scapat de o amigdalita si pot spune ca e ingrozitoare boala asta! Sper sa fie doar viroza in cazul micutului!pupici
Mela
Scris: Thursday, March 5, 2009 12:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Adi,sanatate multa pupici angel
abiand
Scris: Thursday, March 5, 2009 1:13 PM
Nivel

Multumim fetelor, sper sa scapam repede.computerlove
A si mi-a zis aseara una buna pt topicul perlute "mami stai mai departe de mine sa nu te 'infectionez' si pe tine"hohot
abiand
Scris: Friday, March 6, 2009 7:55 PM
Nivel

Sper sa fiu coerenta, caci la cati nervi am, nu stiu ce o sa se inteleaga. Miercuri am fost cu Adrian la pediatra si a spus ca are amigdalita, i+a dat tratament, l-am luat, ieri i sa umlat gatul,dupa urechi in ambele parti, am sunat-o pe pediatra, a zis ca e oreion si ne-a chemat astazi la consult. Astazi ne-a spus ca nu crede ca este oreion, si ne-a dat trimitere la garda. La garda, dupa 2 ore de stat pe la usitunete disputa1 bataus (asistenta mi-a explicat foarte calm ca suntem caz de cod alb si putem astepta pana la 120 de minute),ne-a consulat doctora si a zis ca e flegmon amigdalian, amigdale cu puroi si trebuie internat. Dupa cotizatia de rigoare si rugaminti insistente ne-a dat voie sa facem tratamentul acasa cu conditia sa ni-l faca o asistenta de la pediatrie(ne-a dat ea pe cineva). Deci am niste nervi de as' bataus bataus bataus tot spitalul. Sa ma scuze fetele de aici care lucreaza in sistemul sanitarsorry (ca pe ele nu le bat) dar nu stiu cum de am reusit si n-am urlat la nimeni in spital.
abiand
Scris: Thursday, March 12, 2009 10:38 AM
Nivel

Gata maine mergem la control si ne scoate branula, si cred ca o sa mai continuam cu pastilute.
Anelise
Scris: Thursday, March 12, 2009 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Abiand, multa sanatate puiutului! pupici angel
Mela
Scris: Thursday, March 12, 2009 11:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Abiand,sanatate multa lui Adi angel

din cate stiu poti semna pe proprie raspundere ca iei copilul din spital si ii faci tratament acasa,nu stiu daca era nevoie de cotizatia asta bataus

in fine...acum important e sa se faca bine.pupici
Miri
Scris: Thursday, March 12, 2009 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Multa sanatate si sa fiti bine, cat mai repede!pupici
abiand
Scris: Friday, March 13, 2009 10:20 AM
Nivel

Multumim fetelor pt urari, sper sa fie sanatosi toti piticii.computerlove Adi e mai bine, arde de nerabdare sa+i scoata branula.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.