Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ely, Alina |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Tusim si haraim, gatul nu pare rosu, dar nici tusea nu e seaca...ar putea sa fie un inceput de amigdalita Deocamdata i-am pus saculet cu sare fierbinte la gat si am facut o infuzie de buruieni pe care o sa o tot schimb pana ma culc. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate, V!Pupici de la noi, Sousourel, sa aveti o noapte linistita! |
|

| Multumim. Va pupam si noi pe amandoi obrajorii ...dar fara microbi |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sanatate multa Victoras. |
|

| Multumim foarte mult. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sanatate multa puiut! |
|

| Multumim si voua va dorim asemenea |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| De doua zile ma doare gatul si amigdalita dreapta era inflamata,tusesc,stranut si acum 15 minute s-a spart Folosesc Bioparox {spray bucofaringian si nazal}.Temperatura nu am. Dati-mi un sfat ce sa fac? Sa fac gargara cu ceai de musetel? Multumesc anticipat |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu as merge la medic! Sanatate! |
|

| Kiki wrote:Eu as merge la medic! Sanatate!
Multumesc kiki ,o sa merg maine neaparat |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Ingeras cum adica sa spart , ce anume ??? Vorba lui Kiki cel mai bine ar fi sa te vada un medic. Multa sanatate. |
|

| dya wrote:Ingeras cum adica sa spart , ce anume ??? Vorba lui Kiki cel mai bine ar fi sa te vada un medic.  Multa sanatate.
Am tusit si apoi mi-a venit sa scuip ca o flegma putin roz Chestia e ca acum parca nu mai am senzatia aia naspa in gat,ca acum 2 zile |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| inger7 wrote:Am tusit si apoi mi-a venit sa scuip ca o flegma putin roz Chestia e ca acum parca nu mai am senzatia aia naspa in gat,ca acum 2 zile
Vad ca parintii sunt foarte atenti cu copiii atunci cand sunt bolnaviori...dar cand sunt si ei bolnavi se neglijeaza total! NU e bine! Copiii au nevoie de tine sanatoasa! Daca tu nu te vindeci, poti sa le dai si lor...Din cate stiu, amigdalita e contagioasa! Numai bine! |
|

| Kiki wrote:Vad ca parintii sunt foarte atenti cu copiii atunci cand sunt bolnaviori...dar cand sunt si ei bolnavi se neglijeaza total!  NU e bine! Copiii au nevoie de tine sanatoasa! Daca tu nu te vindeci, poti sa le dai si lor...Din cate stiu, amigdalita e contagioasa! Numai bine!
Multumesc kiki ,chiar o sa sun doctorita de familie sa vad ce zice si merg la doctor la prima ora .Acum o sun |
|
|