Amigdalita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Wednesday, May 7, 2008 10:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
inger7 wrote:

Multumesc kiki ,chiar o sa sun doctorita de familie sa vad ce zice si merg la doctor la prima ora .Acum o sun

bravo
katy_lumika
Scris: Wednesday, May 7, 2008 11:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Eu cand am amigdalele cu puroi deschid gura ca la dentist, iau nitica sare, le frec, se sparg, fac gargara cu ceai si a doua zi sunt ca noua. Am observat ca antibioticele sunt prietenele de suflet ale amigdalelor mele asa ca nu au nici un efectbanghead
MNiko
Scris: Wednesday, May 7, 2008 11:44 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
katy_lumika wrote:
Am observat ca antibioticele sunt prietenele de suflet ale amigdalelor mele asa ca nu au nici un efectbanghead

MAi cunosc pe cineva. Pana nu le-am lasat sa-si faca damblaua ele(sa sparga)nu am terminat=o cu racelile anul asta. Si nu e prima data cand patesc asa.
ingerash
Scris: Thursday, May 8, 2008 12:05 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
kikipupici

Katy ce curaj ailove love love esti o femeie puternicacool

MNiko am crezut ca numai mie mi se poate intamplasic

Cica eu am provocat spargerea lornervi ,m-a descusut si la ce am mancat,doamna doctor.Cica otetul provoaca spargerea amigdalelor .Azi am mancat pilaf cu piept de pui si castraveciori acri,cica nu este recomandat sa consumi alimente cu otetnono asa cum am facut euuff ,nici lichide calde sau reci,totul la temperatura camerei.Sa nu consum condimente.
Asa... a zis sa beau ceai de musetel combinat cu fenicul,sa urmez tratamentul cu Bioparox in continuare ,sa iau de la farmacie faringosept si propolis.Sa consum multa miere si mancare cat mai moale ,in special lichide multe.
Este semn bun ca nu fac temperatura si a spus in cazul in care fac sa o anunt sa imi prescrie antibiotic.La controlul din gat a zis ca nu sant purulente,dreapta e mai afectata,posibil si din cauza consumului de apa rece sau schimbarii bruste de temperatura.Ceea ce sa cam intamplat la Suceava.Ma cam durut urechea dreapta si in gat.
M-am mai linistit angel si usurat buzunarul cu 40 ron pentru deplasarea doctoritei la domiciliu.Asta e ,importanta e sanatatea mos
raly
Scris: Thursday, May 8, 2008 6:44 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Inger,multa sanatate!pupici pupici
ingerash
Scris: Thursday, May 8, 2008 7:10 AM
Nivel

raly wrote:
Inger,multa sanatate!pupici pupici

pupici multumesc
MNiko
Scris: Thursday, May 8, 2008 7:33 AM

Miha, sanatate multa!
ingerash
Scris: Thursday, May 8, 2008 8:29 AM
Nivel

MNiko wrote:
Miha, sanatate multa!

Multumescpupici pupici pupici
mamiemi
Scris: Thursday, May 8, 2008 9:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Insanatosire grabnica, Mihaela!

Teodora, fetita mea, in primul an de gradinita facea amigdalita pultacee. A scapat de recidive dupa un tratament homeopat de intarire a imunitatii. Si eu folosesc sarea pentru copii, dar si uleiul de salvie - foarte eficient(badijonari ale amigdalelor), zeama de lamaie -utila in caz de infectie cu stafilococ.
ingerash
Scris: Thursday, May 8, 2008 9:48 AM
Nivel

mamiemi wrote:
Insanatosire grabnica, Mihaela!

Teodora, fetita mea, in primul an de gradinita facea amigdalita pultacee. A scapat de recidive dupa un tratament homeopat de intarire a imunitatii. Si eu folosesc sarea pentru copii, dar si uleiul de salvie - foarte eficient(badijonari ale amigdalelor), zeama de lamaie -utila in caz de infectie cu stafilococ.

Multumescpupici
Sant binevenite sfaturile tale ,o sa incerc si eu uleiul de salviepupici
aly_fab
Scris: Sunday, May 30, 2010 7:40 PM

fetelor, buna!

redeschid acest subiect in preranta ca cineva poate ajuta cu un sfat.

sorry1

eu si bebe de 6 luni avem ceva probleme respiratorii. amandoi am facut febra, nu peste 39, dar in jur de 38.8, stari febrile la mine. inca alaptez.
de doua zile ma simt fara putere, vlaga, si azi am pbservat ca amigdalele sunt rosii..si ma doare gatul...de abia daca pot inghiti ceva. sa fie vorba de un virus??? asta-i culmea, in timpul verii n-am mai patit asa cevaplans

ce recomandari aveti pentru mine???

mie un lucru nu mi-e clar...din cate am citit...

cand ai un virus nu se iau antibiotice, asta mi-a spus si doctorul, antibioticele se iau atunci cand exista bacterii sau ceva de genul
AdrianaC
Scris: Sunday, May 30, 2010 8:15 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

La bebe asa mic, cel mai bine e sa mergi repede cu el la un medic. Febra aproape de 39 nu e in regula, trebuie sa vezi de la ce este si sa ii dai pana ajungi la medic niste antitermice, ca sa ii scazi febra.

Eu le dadeam la ai mei cand erau asa mici Panadol baby, 2.5ml parca.
Daca febra trece de 39, le faceam impachetari.

Daca e sa fie de la amigdale, si s-a lasat cu febra, e foarte posibil sa fie infectie bacteriana si sa ai nevoie de antibiotic. De asemenea, trebuie sa te vada un ORL-ist si sa iti recomande un antibiotic pe care sa il poti lua, tinand cont si de faptul ca inca alaptezi.
carmen2000
Scris: Sunday, November 20, 2011 3:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/25/2010
am citit ce s-a scris pe aici si am vazut ceva tratamente naturiste pt amigdalita. vreau sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat-eu am probleme cu amigdalele de cand eram mica,in fiecare toamna si primavara faceam injectii cu penicilina pt ca faceam puroi la amigdale,asta pana pe la 16-17ani,apoi o perioada nu am mai avut probleme,ma gandeam ca s-a terminat chinul meu,dar vad ca nu-i asa.anul acesta am facut puroi la amigdale de vreo 10 ori,chiar acum iau iar augmentin,dar vad ca deja nu mai actioneaza cum trebuie-cred ca s-a obisnuit organismul cu el si nu mai reactioneaza.am mai facut prin dcembrie anul trecut injectii cu cefort,apoi am tot luat augmantin cand aveam nevoie,dar acum nu mai stiu ce sa iau.sa nu credeti ca le iau de capul meu,am fost la dr ,chiar si la orl,dar nimeni nu mi-a dat un tratament care sa-si faca efectul.as vrea sa incerc ceva naturist care sa elimine total virusul sau bacteria sau ce o fi ,sa-mi intareasca imunitatea,nu stiu ce sa zic sau ce sa mai fac....stie vreuna din voi o metoda buna de tratare?
rafira
Scris: Wednesday, February 1, 2012 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2010
rafira
Scris: Wednesday, February 1, 2012 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2010
Cineva care a facut rubeola duminica dimineata z9 erupita duminica) si are amigdalita pultacee in partea drepata si febra 38/4 poate sa ia antibiotoc?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.