Amigdalita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
yaya
Scris: Saturday, January 16, 2010 8:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
venim si noi nu va lasam singurele ,azi am prins curaj,dar trei zile am crezut ca mor .alexia nu prea era rea la boala da de data asta ma terminat ieri noapte a facut febra 40 i-am facut inpachetari i-am dat algocalmin pana la urma a scazut ,acum nu mai are febra da tuseste de rupe mai mult noaptea.noi avem augmentin nelipsitul biotics eurespal si mai facem si aerosoli.cred ca de la antibiotic sa deranjat si la burtica banghead de mancat nici nu vrea sa auda cred ca o iau razna.multa sanatate piticilor vostriiangel
Lilly of the valley
Scris: Saturday, January 16, 2010 9:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
yaya, neaparat contacteaza-ti medicul, febra asa mare sub antibioticuff nu e de glumit, e posibil sa se fi infectat amigdalitele si deja augmentinul nu mai face fata. Mai ales ca e stricata si la burtica e bine sa treceti pe injectabil. Mergi la medic!

Maria, la fel! Acum 2 ani mergeam cu Leea la un medic care ii facea intotdeauna exudat nazal si faringian inainte de administrarea antibioticului. Partea proasta ca pt. acelasi microb ne prescria intotdeauna acelasi antibiotic.

Miriam, cum e Davis?

Sanatate bolnaviorilor!angel

marivic
Scris: Saturday, January 16, 2010 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
myha,am fost ieri la medic,....l-a consultat ,s-a itat in gatul lui si a zis sa continui cu astea.
monique,,cred ca ma mai duc luni daca nu-i trece,dar eu sper cu voia Domnului sa-i treaca,...
Mariuta,,ma gandesc ca zinnatul este destul de tare,...ar fi trebuit sa se termine,...
Si Victor tuseste de rupe,se rupe dar il sacaie si in somn nenorocita de tuse,....acum a inceput sa-i curga si nasul,caci pana acum nu avea nimic,in schimb ma linisteste putin faptul ca mananca destul de bine.Chiar imi zice ca-i este foame,sa-i dau mancare.Va multumesc din suflet pt.sfaturi si va tin la curent,...pupici pupici pupici computerlove
O noapte linistita tuturor!
miriam
Scris: Sunday, January 17, 2010 8:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Davis nu mai are febra, dar nu prea mananca .
acuma eu nu stiu foarte multe despre amigdalita, nu-mi amintesc sa fi avut vreodata,dar este interesant ca el nu tuseste deloc, cativa mucisori si atat.
antitermice nu i-am dat doar cat a avut febra, supozitoare de paracetamol.
Doamne fa sa treaca mai repede....la toti, si la victor, si la alexia, si la davis !!!!!!

yaya
Scris: Sunday, January 17, 2010 3:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
am fost la medic dupa amiaza si seara a facut febra mare ,acum e mai binisor iam dat si oscilo mergem in continuare cu augmentin antitermice nu ii mai dau ca nu mai are febra .ii curge nasul si tuseste .noaptea trecuta a dormit binisor nu a mai tusit rau ,poate da dumnezeu si ii trece are o saptamana de cand sta in casa ,de mancat nici vorba nu vrea nici laptele .pupici pupici la mamici sanatate la piticiangel
marivic
Scris: Sunday, January 17, 2010 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Astazi am avut o zi cu 36,5.De fapt si ieri a fost in jurul la 37-37,4,iar aseara nu mai avea.A dormit si fara febra,dar tuseste,...Totusi,eu i-am dat in continuare si nurofenul si zinnatul pana se termina,...Sanatate maxima tuturor bolnaviorilor,....eu sper ca sa fi scapat de raceala.Cert este ca a luat-o si Bogdan;fara febra,doar tuseste foarte raufool fool cred ca am sa ma sclerozez,...banghead banghead Asta e,boala asta s-a atasat de noi,....ii place aici,...si nu mai vrea sa pleceras
monique
Scris: Sunday, January 17, 2010 7:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Fetele, ma bucur ca mai aud si vesti bune!
Multa multa sanatate!
Mela
Scris: Wednesday, September 29, 2010 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
toamna,gradinita,virusi si raceli de tot felul...plans
m-am plans acum doua-trei zile ca mi-e racit baiatul,a facut febra,pana in 38,3,i-am dat Nurofen+Paracetamol,dupa 2 zile a cedat,credeam ca e mai bine,azi s-a plans ca-l ustura limba cand mananca,il doare gatul cand inghite...m-am uitat si:limba ii e alba cu pete rosii,amigdalele ii sunt pliiiine de puroi (adica asta cred eu ca-s bubele albe de pe ele),i s-a umflat iar un ganglion de pe gat,in partea stanga,unde am mai avut probleme cu el,tuseste cate un pic,sa zic de 3 ori pe zi.avand in vedere simptomele sunt aproape sigura ca e amigdalita,voi ce ziceti? uff
seara asta sau maine ajungem la dr,depinde cand ne poate primi.

multa sanatate tuturor picilor angel
leut
Scris: Wednesday, September 29, 2010 2:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Mela, cauta in farmacii Tonsilotren. E facut de Boiron si face minuni! AM ceva timp de cand nu le-am mai dat copiilor antibiotic, nici macar pentru febra mare. Mergem pe Paragrippe, Tonsilotren, Infucid si Oscillo, toate de Boiron. Incearca si sanatate!pupici
Mela
Scris: Wednesday, September 29, 2010 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Leut,multumesc pentru sfat,o sa ma interesez exact despre ce e vorba.pupici

eu le dau oscillo si coryzalia la primele semne de raceala,drosetux (tot homeopat) pentru tuse,dar in primavara lui Mi i s-a umflat in ultimul hal un ganglion,asa de am ajuns in spital,analize si ecografii,m-am cam speriat si i-am dat antibiotic 10 zile,dr nici nu era sigur ca o sa-i treaca,am fost tot gata-gata sa-l internam...n-as vrea sa ajung acolo iar uff
leut
Scris: Wednesday, September 29, 2010 3:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Tonsilotren...
UTIL IN AFECTIUNI ACUTE SI CRONICE ALE TRACTULUI RESPIRATOR SUPERIOR !!!

PENTRU COPII SI ADULTI !!!

-Trateaza faringo-amigdalita

EXCELENT TOLERAT, CHIAR SI IN TRATAMENTUL DE LUNGA DURATA !!!

-Compozitie - 1 comprimat de TONSILOTREN contine:
-Atropinum sulfuricum trit. D5 12,5mg
-Hepar sulfuris trit D3 190mg
-Kalium bichromicum trit. D4 50mg
-Silicea trit. D2 5mg
-Mercuris bijodatus trit. D8 25mg
-excipienti: zahar (25mg/comprimat), lactoza monohidrat 122,5mg/cp), stearat de sodiu

-INDICATII TERAPEUTICE:
-combate eficient simptomele din faringoamigdalita acuta si cronica
-tratamentul preventiv al amigdalitelor repetate la copii
-stimuleaza si intretine imunitatea organismului
-amigdalite acute
-faringita catarala
-farigita cronica si cronic recurenta
-hiperplazia amigdalelor
-vegetati adenoide ("polipi") la copii
-tonsilectomii ("scoaterea amigdalelor")

-CONTRAINDICATII:
-La oricare dintre componentii produsului
-Nu vor primi TONSILOTREN persoanele alergice la crom

-PRECAUTII:
-Nu sunt necesare, daca se respecta recomandarile

-INTERACTIUNI:
-In general, efectul unui medicament homeopat este influentat nefavorabil de stilul de viata daunator, alcool, cafea

-ATENTIONARI SPECIALE:
-Fara aviz medical, nu este recomandat persoanelor cu hipertiroidism
-Numai cu avizul medicului, va fi utilizat pe parcursul sarcinii si/sau alaptarii
-Nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

-DOZA/MOD DE ADMINISTRARE:
-doza recomandata in afectiuni acute este de 1-2 comprimate maesticabile, la fiecare ora, in primele doua zile pana la stabilirea unei ameliorari; in tratamentul ulterior sau in faringitele cronice doza recomandata este de 1-2 comprimate masticabile x 3/zi
-copii sub 12 ani: in cazurile acute, doza recomandata este de 1
comprimat masticabil, la fiecare doua ore, in primele 1-2 zile; in tratamentul ulterior sau in faringitele cronice 1 cp x 3/zi
-la copiii cu hiperplazie a amigdalelor faringiene = 1cp x 3/zi (durata tratamentului - cel putin 6-8 saptamini)
-in faringita cronica recurenta se recomanda repetarea curelor de tratament de 6-8 saptamani si de mai multe ori pe an
-este recomandat sa se tina cat mai mult comprimatele la nivelul cavitatii bucale
-adulti: in fazele acute, in primele 2 zile (1-2 comprimate masticabile/ora)

-REACTII ADVERSE:
-ocazional: eruptii cutanate care dispar dupa intreruperea tratamentului, care se impune in aceasta situatie
-ocazional: cresterea volumului de saliva, care se regleaza odata cu micsorarea dozei sau cu marirea intervalului dintre administrari
-administrarea unui medicament homeopat poate determina acutizarea temporara a simptomatologiei; in aceasta situatie, se intrerupe tratamentul si pacientul se adreseaza medicului

Asta am gasit pe net...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.