Aura_Plum wrote:Ami, subscriu si eu la ce au spus fetele. Toate am trecut si trecem prin asta. Sunt luni in care incarcatura emotionala e atat de puternica incat in momentul in care aflu ca nu e bebe imi fuge pamantul de sub picioare si mi se face negru in fata ochilor. Intru pur si simplu intr-o stare din care nu ma poate scoate nimeni. Altele trec mai usor, sunt luni mai "resemnate" de la care oricum nu asteptam mare lucru. Intr-adevar, poate acum sunt mai resemnata si de cele mai multe ori accept mai usor un test negativ din simplul fapt ca m-am obisnuit, s-a creat o oarecare rutina, dar asta nu inseamna ca am incetat vreo secunda sa incerc, sa merg la medici, sa fac fel de fel de tratamente. Recunosc ca la inceput, in primul an cel putin, dezamagirile aveau un impact mai puternic, pentru ca m-as fi asteptat sa fie mai usor, ca nu puteam accepta ca am probleme s.a.md. Avem voie sa o luam un pic razna, sa ne descarcam, sa punem la indoiala caile Domnului dar pana la urma, inevitabil mergem inainte. Si inca ceva. Si eu am avut simptome asemanatoare cu ale tale cand am descoperit ca am pietre la fiere. De fapt in saptamana respectiva imi era chiar foarte rau, mi se facea greata de la orice mancam, aveam dureri ingrozitoare de cap si am stat pana in ultimul moment. Cand am ajuns la doctor m-a trimis direct la operatie. Te rog mergi la un medic sa te vada, mai ales daca vezi ca simptomele persista. Iti doresc sa treaca norii repede repede si sa rasara din nou soarele pe strada ta!
Iti multumesc tare mult pentru vorbele frumoase pe care mi le-ai spus, ai descris perfect ceea ce simt.
Acum sunt mult mai bine, mi-am revenit foarte repede!!! M-am decis s ao iau mai usor, si sa nu mai fiu asa grabita , sa am rabdare si sa ma axez pe altele, asa am facut in weekend si chiar functioneaza, sunt mai bine.
Din acest motiv doresc sa imi shcimb si jobul, stau f mult degeaba si incep sa ma gandesc la chestii, si asta e foarte rau pentru psihicul meu.
Va multumesc tuturor pentru sustinere, nu am crezut ca mai exista oameni buni la suflet, care sa inteleaga perfect prin ce trece un om, si sa stie ce sa spuna si cand, ca sa nu distruga omul...
Sunteti minunate toate!
galerie pentru fetele care urmeaza la testat si pentru ouatoare :))) va puuup, un weekend minunat va doresc!!!
|
De azi bag regim. Cred ca am fierea incarcata, pt k imi e greata de mor si nu pot manca absolut nimic.
|
Dana_ wrote:Ami , asa cum au zis fetele , trebuie sa te linistesti. Esti tanara si mai este timp , nu te ingrijora , va veni bebe cand te astepti mai putin .
Asa eate. Mul?umesc din suflet pt încurajari. Sunte?i minunate
|
lixandra_alexandra wrote:O sa vezi ca o sa se intample cand mai putin te astepti... In legatura cu aceste simptome, nu stiu daca ai auzit de "sarcina fantoma sau sarcina falsa". Cauta pe google si citeste putin. Eu asta cred ca se intampla la tine. Nu cred ca este ceva grav, doar dorinta foarte mare te face sa crezi ca este...dar nu este
Si eu cred asta. Sunr o nebuna..
|
meme wrote:pe mine m-au "calmat" cei 2 ani de asteptari si deceptii... si tot eu sunt cea care il sustine si pe sot... ce sa-i faci? Ami, stiu ca pare usor de zis, dar greu de facut, dar noi toate trecem prin acelasi lucru ca tine, unele de mai mult timp, cu mai multe incercari si suparari, altele de mai putin timp... ideea e ca stim ce vorbim cand iti spunem sa te linistesti... stiu ca dupa ovulatie, ai avut constant stari de rau, stari neobisnuite, create sau nu de dorinta arzatoare de a avea bebe... insa daca te invata ceva toata experienta asta e ca rabdarea e o virtute greu de obtinut... si orice iti spunem noi, trebuie sa te convingi tu singura... ai zis ca vei schimba jobul, deci poate nu e nici momentul oportun de bebe...stai linistita ca toate se vor aseza la timpul lor...cum le spuneam la fete lunile trecute: I asked for Strength ... And God gave me Difficulties to make me strong. I asked for Wisdom ... And God gave me Problems to solve. I asked for Courage ... And God gave me Danger to overcome. I asked for patience... And God gave me situations where I needed to wait. I received nothing I wanted ... And I received everything I needed!
Meme, mereu ma.surprinzi frumos cu vorbw intelepte!!
Mul?umesc!
|
ralu.s wrote:Imi pare rau,trebuie sa iti iei gandul putin si sa te detasezi ca e clar ca iti faci rau Stiu ca e greu,noi o stim cel mai bine,asa eram si eu luna trecuta si luna asta mi-am impus sa ma linistesc,in mare parte mi-a iesit Succes in continuare
Cum.ai reusit sa te detasezi? Ca eu atat timp cat fac testele de ovulatie, stiu ca urmeaza si na...nu am cum sa ma detasez.
Nu stiu sa o fac.
|
Am niste atacuri de panica, vai doamne.
Asa deodata m.au luat...
Ma simt asa obosita psihic de tot, imi vine sa renunt.
cand se va întâmpla, se va intampla si aia e.
O sa ma axez pe viitorul job, (urmeaza sa imi schimb jobul curand), o sa dau ce e mai bun din mn, si daca vine bebe, e bine venit, daca nu, asta e.
Trebuie sa iau o pauza neaparat, cu mintea, de la treaba asta...
|
Andreea06 wrote:Imi pare rau.. dar ai o noua luna, deja esti in cateva zile, asteapta pe doamna O In cluj a nins putin.. ce e cu vremea asta...
Da, mai am cateva zile si incep testarile pt ov.
Si in galati ploua de aseara si e rece...
|
DianaM wrote:Imi pare rau Ami...cel mai probabil este o dereglare hormonala, ar trebui sa mergi la medic sa vezi despre ce este vorba! Multa sanatate!
In mai, o sa merg, sa ii arat si testele de ovulatie. Asa mi.a zis sa vin dupa 3 luni de monitorizare a ovulatiei.
Mi.e groaza de analizele alea pt hormoni. Eu m.am decis sa iau o pauza, sa ma linistesc, daca ar fi dupa mime nici testele de ovulatie nu le.as mai face, dar le facca sa i le arat doctoritei.
|
ralu.s wrote:Ami,ce ai facut?
Hai k am rezolvat. E capul meu nebun, nu am nimic.
Diminea?a, m.am trezit f prost dispusa, am zis sa fac si un test de sarcina ultra sensibil, am facut, e negativ.
Nu am mai mers la beta, ca nu avea rost. Atasez poza.
E foarte posibil greturile sa le am de la fiere, o fi încarcata, sanii, ma dor, pe lateral asa.
Daca era sarcina, ie?ea diminea?a la test, nu a iesit, deci sunt eu nebuna si probabil imi induc cacaturi.
Ps. Buna diminea?a fetele.
|
|