Profil: AmethystRain
Despre
Utilizator: AmethystRain
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, December 6, 2007
Ultima vizita: Wednesday, July 27, 2011 11:14 AM
Numarul de postari: 82
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII "GRIGORE ALEXANDRESCU"
Postat: Thursday, May 7, 2009 5:00 PM
Buna ziua,

Sper ca postez in sectiunea care trebuie: in urma unor repetate raceli, prelungite tratamente cu antibiotice, a unei otite urate, medicul orl-ist ne-a recomandat sa scoatem vegetatiile...ma rog, polipii.

Am citit experienta Adrianei, cu Alice, Slava Domnului ca a fost atat de bine. Stiu ca e o operatie "uzuala", nu ar trebui sa apara complicatii, daaaaaar...mi-e foarte teama. Am citit si rarele cazuri nefericite in care copiii au...mi-e si frica sa scriu...decedat. Da, presupun ca au avut probleme de sanatate in antecedente...insa, cum de nimeni nu le-a stiut? Drept pt care am un bolovan pe inima: CE SA CER MEDICULUI SA FACA PENTRU A MA ASIGURA CA OPERATIA VA DECURGE BINE? SA CER SA VERIFICE DACA E ALERGIC COPILUL LA ANESTEZIC? DACA ARE PROBLEME CARDIACE? CE ALTCEVA? SAU SA AM INCREDERE SI SA NU STRESEZ OAMENII CU PROBLEME INCHIPUITE...DESI NU-S TOCMAI "INCHIPUITE", DIN MOMENT CE ALTORA LI S-A INTAMPLAT. OARE NU AR TREBUI SA AM INCREDERE DOAR IN ANALIZELE PE CARE MI LE VOR CERE ACOLO ( parca VSH, hemoleucograma si inca vreo 2, tot din acestea "uzuale", fara extra investigatii)?

De aceea va rog mult, daca stiti, spuneti-mi si mie cum este sectia ORL de la " Gr Alexandrescu"? Am auzit de bine despre acest spital, cu care ma intalnesc prima oara.

Stiti cumva care sunt riscurile anesteziei generale?

Multumesc mult

coeur
Subiect: talentele copiilor
Postat: Monday, October 20, 2008 10:40 AM
Si daca nu, tot copilul tau este .... si cel mai talentat din lume

Sigur ca dapupici, repet, nu ma astept la cine stie ce "descoperiri" si nici nu imi intorc prioritatile: un copil sanatos sa am, cu abilitati normale,in primul si cela mi important rand. Daca ar avea, insa, talent la ceva, nu stiu care e varsta de "manifestare", de aceea imi pun intrebri...Ma voi sfatui , peste o vreme, si cu psihologul de la gradinita.

Multumesc pentru sfatcomputerlove
Subiect: talentele copiilor
Postat: Monday, October 20, 2008 10:14 AM
Buna ziua,

Intai de toate, imi iau masura de prevedere: daca s-a mai scris despre subiectul acesta si am incurcat eu borcanele acum, scuzati-ma :bowing:
As vrea sincer sa stiu cum ati facut sau cum v-ati gandit sa procedati ca sa descoperiti talentul, inclinatia copiilor vostri catre..."ceva". Categoric fiecare are un "talant" sau mai multi: muzica (de care?), sport (de care?), pictura, limbi straine... In afara de sfaturile educatoarei (care, poate,nu e dispusa sa colaboreze), ati incercat sa testati abilitatile copiilor vostri?
Nu vreau sa imi iau morala...sa stiti ca nu ma astept ca al meu copil sa fie geniu...si nici nu vreau sa il "incarc". Doar as vrea sa stiu unde si de la ce varsta v-ati gandit sa testati aptitudinile copiiilor vostri (poate la cor...sau club de pictura...sau lectii de instrument...zic si eusteag)

Tnx thankyou
Subiect: Pregatiri pentru gradinita
Postat: Tuesday, September 9, 2008 6:05 PM
Paturele Seni se numesc. Dar, atentie, paturele sa cauti, nu scutece pentru adulti/ tampoane Seni. Eu am luat din Carrefour, atunci cand a renuntat fetita la pampers...dar cum nu s-a deschis Carrefour in Piatra-Neamt, mai bine incerci la farmacie. Sau la Kaufland, daca s-a deschis si la voi.
Numai bine si zile frumoase la gradicoeur
Subiect: situatii jenante
Postat: Tuesday, September 9, 2008 8:42 AM
Buna dimineata,

Va citesc cu drag in pauza de cafea si ma amuza "perlele" copiilor...am si eu una bucata de nazdravana, care i-a administrat mai demult lui tati un :" Sfolaici, tlezeste-te! Tlezeste-te! Tlezeste-te , cap sec!"...si asta de fata cu maica-sa, adica cu soacra-mea, care a si tinut sa precizeze ca "invata asta de la copii" ( in contextul in care fata statea la mama). Habar nu am de unde i-a trecut prin cap sa spuna asa ceva...poate tocmai de la copii invatase.

Cat despre babele din biserica,oooof, greu e sa faci abstractie de ele. Noi mergem la impartasit des. Cand era mica statea foarte atenta la parinte, curioasa sa vada ce face...a mai plans, s-a mai foit, nu fost nici o problema, dar, in biserica aceasta vin majoritar tineri, familii cu multi copii mici (bebelusi, copii de gradinita) si studenti...babatii rautacioase aici eu nu am vazut. Cand e timp rece si copiii nu se pot juca pe afara in timpul Liturghiei, mamicile isi aseaza copiii pe pernute in fata, le aduc jucarii si ii tin ocupati asteptand pana la sfarsitul Liturghiei, sa ii impartaseasca...Daca se mai plimba vreun nazdravan, nu-i nici o problema...parintele e invatat...si cum sa nu fie cand are 5 copilasi acasa, toti baieti? newclap
Subiect: Cu OB-uri la mare
Postat: Monday, September 8, 2008 10:44 AM
Da, cine stie cum de-a crezut farmacista aceea ca intra apa in col? M-am lamurit ca-s ok, nu "prezint" nici o urmare nefericita de pe urma lor...si, intre timp, am mai fost la mare o data (de data asta, fara OB-uri si fara urma de stres)

Pup toate fetelecampfire
Postat: Wednesday, September 3, 2008 6:33 PM
hearts Merci mult de lamuriri. pupici pupici pupici
Postat: Wednesday, September 3, 2008 1:16 PM
Da...am facut-o si pe-asta, dupa ce 3 prietene m-au asigurat din experienta lor sau a mamelor lor, ca e ok sa intri in apa cu OB. SST n-am facut, oricum am inteles ca e rar. Din 2 farmaciste, care erau in Mamaia Nord, una mi-a zis sa stau fara grija, cealalta s-a alarmat foarte, sa nu intru in apa, ca colul e deschis...Si uite asa, acuma am o indoiala, daca nu cumva am gresit. M-am gandit, insa, colul uterin e destul de sus si doar n-am stat in apa in pozitie ginecologica sa ma bata vanturile, valurile... ras alcool Si mai e si presiunea interna...acuma, doar nu intra apa pana in gatalcool
Erau niste valuri, fetelor, de nu m-am putut abtine sa nu intru in ele! Bineinteles ca am facut dus, apoi m-am sters si cu betadina...M-oi fi intors, oare, cu vreun pui de infectie nepoftit, de la mare? Si cum ar trebui sa se manifeste, ca nu am avut ever asa ceva...
Imi amintesc ce reclama aveau la OB, cu tipa aceea care plonja in apa...
Voi ce parere aveti?pupici
Postat: Tuesday, September 2, 2008 11:13 AM
Of, Laura, in Iasi-ul ala nu s-a schimbat nimic! Pe cat e de frumos orasul...pe atat de inchistate-s insitutiile ...Posibilitati de dezvoltare zero, cercuri inchise...Si iata asa am ajuns noi, dupa facultate, in Bucuresti. Dar tare ne e dor de tihna din Iasi...uff
Succes cu puiul, sa ajunga pe maini bune!
Postat: Monday, September 1, 2008 7:28 PM
Multumesc, Mariutza...Intr-adevar, am gasit-o bine, asa cum am si lasat-o...era intre jucarii. A mancat supa crema de telina (ceea ce m-a mirat) si pui, si prajitura...si a dormit fara probleme...Cand m-a vazut, a intrebat de tati, apoi mi-a zis :" Nu ma iei de la gradi!"hearts si vrea sa mearga si maine la gradinita...Mie inca nu imi vine sa cred ca are 3 ani si, iata, a inceput sa faca pasi constanti spre lume...Ce trece timpul!
A doua oara, la al 2-lea copil, probabil voi fi si eu mai calma...Probabilras