Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Adriana , multumesc La oboseala cronica ma duce si pe mine gandul, acum incep sa ma decompensez dupa o vara zbucuimata rau. O sa vad sper saptamana viitoare daca e ceva si din alta cauza. Giulia, daca continua simptomele du-te si verifica-ti din nou reteta pentru ochelari. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Praslea,eu cred ca trebuie sa dormi suficient!7-8 pe noapte ar fi indicat.Incearca sa iei un complex de magneziu +zinc+calciu,ajuta foarte mult.Eu am inceput niste cursuri si ma cam termina oboseala.Parca complexul care l am specificat in urma,ma ajuta cat de cat. Cat despre ochelari,eu cred ca dioptriile sunt corecte.Acum 3 ani mi s au prescris lentile cu dioptrii de -0,5 si bineinteles ca nu am vrut sa mi fac ochelari.In 3 ani de zile nu cred ca au stagnat dioptriile.Oricum,azi parca e mai bine.Am ochelarii la ochi de jumatate de ora si inca nu ma doare capul.Am o jena oarecare si cred eu ca problema e mai mult psihica .Inca nu ma pot impaca cu ideea de a purta ochelari . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| giulia_mamik wrote:Praslea,eu cred ca trebuie sa dormi suficient!7-8 pe noapte ar fi indicat.Incearca sa iei un complex de magneziu +zinc+calciu,ajuta foarte mult.Eu am inceput niste cursuri si ma cam termina oboseala.Parca complexul care l am specificat in urma,ma ajuta cat de cat. Cat despre ochelari,eu cred ca dioptriile sunt corecte.Acum 3 ani mi s au prescris lentile cu dioptrii de -0,5 si bineinteles ca nu am vrut sa mi fac ochelari.In 3 ani de zile nu cred ca au stagnat dioptriile.Oricum,azi parca e mai bine.Am ochelarii la ochi de jumatate de ora si inca nu ma doare capul.Am o jena oarecare si cred eu ca problema e mai mult psihica  .Inca nu ma pot impaca cu ideea de a purta ochelari  . Asa se intampla pana te obisnuiesti cu ochelarii.Mai ales daca nu ai purtat pana acum.O sa treaca,stai linistita! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Acum ca vine sesiunea ma simt coplesita de tot, imi vine sa plang!! Nu mai pot face fata presiunii, ma simt ametita si abia daca ma mai pot concentra. Doctorul mi-a spus ca sufar de astenie functionala si am obosit la nivel intelectual. Mi-a recomandat repaos, o alimentatie sanatoasa si un un medicament pe baza de sulbutiamina, editat de moderator. Va tin la curent cu starea mea. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Desi dupa episodul de ameteli si stari de greata avut saptamana trecuta nu-mi revenisem complet am avut impresia ca merg spre bine. Din pacate , aseara iar m-am simtit foarte rau, azi reusesc sa merg dar capul nu mi-e pe umeri. Incep sa ma sperii cu adevarat. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Doamne, Bereea, sanatate multa! Sper sa afli raspunsul intrebarilor tale cat mai repede. |
|

| Multumesc, Kali. Trebuie sa aflu raspunsul...astept sa se faca ora 9.00 sa-mi sun doctorita. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| :( :( :( Bereea, ce rau imi pare! Sanatate multa, multa, multa! Sper sa ai nevoie doar de o cura de vitamine. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| bereea wrote:Desi dupa episodul de ameteli si stari de greata avut saptamana trecuta nu-mi revenisem complet am avut impresia ca merg spre bine. Din pacate , aseara iar m-am simtit foarte rau, azi reusesc sa merg dar capul nu mi-e pe umeri. Incep sa ma sperii cu adevarat.
Tensiune, probleme orl? Sper sa ai vesti bune dupa ce te cosulta dr...sanatate multa! |
|

| Multumesc de urari, dragelor.
Sousourel , probleme Orl am avut toata viata si am o poveste foarte urata in spate. Doctorita mi-a dat medicamente, peste un pic merge sotul sa mi le cumpere. Vroia sa-mi dea sa fac si o rezonanta cervicala, dar eu am oricum de facut tomografie saptamana viitoare. Voi merge si la control Orl peste doua saptamani. Sper sa nu fie nimic nerezolvabil. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate! |
|

| Multumesc! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Iti tin si eu pumnii! |