Ameteli, vedere incetosata, durere de cap
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Friday, September 21, 2012 8:31 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cam astea ar fi sintomele mele.Sa nu uit sa adaug ca ma simt si foarte nervoasa, fac eforturi mari sa vorbesc normal.Cel mai mult ma deranjeaza ca mi se incetoseaza privirea si se ameteca toate literele si cifrele de nu pot intelege ceea ce scrie.Azi aveam ceva urgent de facut si asa m-am chinuit, nici nu stiu ce am scris.Plus ca m-aluat si durerea de cap, ameteala, dureri musculare si...frig.Cum de doctori sunt satula aveti vreo idee ce ar putea fi?Care sunt cauzele?
zaza_
Scris: Friday, September 21, 2012 8:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Oboseala si inceput de raceala? Sau vreun virusel... Recomand un ceai cald din plante si nani. Te pup, sper sa-ti treaca repede!computerlove
bereea
Scris: Friday, September 21, 2012 8:37 PM
Nivel

Multumesc, Zaza, dar nu e raceala.De exemplu acum ma simt perfect.Mi se intampla sa ma ia asa, din senin, si se repeta timp de cateva zile , apoi pot sa ma simt luni de zile bine.Au fost cazuri cand cate 2-3 ore nu m-am putut ridica din pat atat eram de ametita si dezoriantat.Deci ma ridicam, dar nu reuseam sa ma orientez, mergeam lovindu-ma de ce-mi iesea in cale.Poate fi ceva neurologic?
zaza_
Scris: Friday, September 21, 2012 8:43 PM
Nivel

Poate sa fie neurologic sau poate fi vreo carenta de vreo vitamina sau vreun mineral... Fa un set de analize. Astea care te iau pe neasteptate sunt cele mai nasoale. Mi se intampla si mie, dar la oboseala si raceala... Eu am avut si o hepatita B care mi-a dat ficatul peste cap, iar la oboseala fac urat rau.
bereea
Scris: Friday, September 21, 2012 8:50 PM
Nivel

Am sa vorbesc cu doctorita de familie si am sa cer analize.Oricum trebuia sa le fac pentru octombrie.si am sa-i povestesc si dcotorului meu despre ce mi se intampla.Mie mi se pare ca o patesc atunci cand sunt foarte stresata sau ma enervez foarte tare.
zaza_
Scris: Friday, September 21, 2012 9:01 PM
Nivel

Stresul si nervii nu reprezinta un lucru normal pentru un organism. Edgar Cayce spune ca aceste lucruri sunt ca o otrava pentru organism. Incearca sa nu te mai enervezi sau sa nu ajungi in situatia sa te enervezi. Stiu ca e greu, dar nu imposibil.
bereea
Scris: Friday, September 21, 2012 9:26 PM
Nivel

Daca ai sti de cate ori mi-am promis ca nu ma mai enervez, mai ales ca o fac la munca cu persoane cu care nici nu merita, dar , cateodata, explodez.
Si cand incepe o tin asa cateva zile.Si incep sa ma simt rau.
zaza_
Scris: Friday, September 21, 2012 9:46 PM
Nivel

Nu te gandi ca nu merita persoanele acelea, gandeste-te ca nu meriti TU! Si nu uita ca probleme altora sunt doar ale lor. Nu le lua pe umerii tai. Detaseaza-te.
andrushka
Scris: Saturday, September 22, 2012 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
Exact aceleasi simptome am avut anul trecut,ameteam ,nu vedeam bine,nu puteam articula bine cuvintele ,nici nu ma puteam ridica din pat vreo cateva ore,dar nu imi amintesc sa fi fost nervoasa, am fost la neurologie,mi-au zis ca nu se iriga creierul cu suficient sange,mi-au dat tratament si acum sunt foarte bine,dar tratamentul e mai de durata,vreo 6 luni.
bereea
Scris: Saturday, September 22, 2012 1:04 PM
Nivel

Multumesc, Andruska, probabil va trebui sa merg si eu.tie cand ti s eintampal reuseai sa te concentrezi sa faci ceva? De exemplu, ieri eram la munca si nu reuseam sa mai vorbesc italiana.O intelegeam , dar nu puteam sa leg doua vorbe
andrushka
Scris: Saturday, September 22, 2012 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
Nu,nu reuseam,era o stare foarte urata,simteam ca imi este amortit creierul,aveam senzatia ca am o casca pe cap si nu reuseam sa articulez bine cuvintele.Mi-a fost asa rau mai mult timp, la inceput la intervale mari de cateva luni ,apoi mai des in fiecare luna,iar cand m-am hotarat sa merg la medic erau zilnic episoadele de nu aveam curaj sa mai ies din casa.Sanatate multa iti doresc!pupici
monica irimia
Scris: Saturday, September 22, 2012 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Sanatate maxima, Bereea! majoreta majoreta majoreta
bereea
Scris: Saturday, September 22, 2012 3:36 PM
Nivel

Va multumesc!pupici La mine se intampla o data la cateva luni, dar atunci nu sunt om cateva zile.
oanamaria
Scris: Saturday, September 22, 2012 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Multa sanatate si sper sa depistezi cauza si sa rezolvi problema!computerlove
bereea
Scris: Saturday, September 22, 2012 5:32 PM
Nivel

Multumesc, Oana!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.