Nivel: Membru
Inregistrat: 1/17/2013 Mesaje: 11
| mamiemi wrote:Faianta pune cat iti place. Eu am pus doar in dreptul cazii cat mai sus, in dreptul chiuvetelor si foarte putin langa WC si bideu. Daca baia e mica, alege culori deschise, altfel o micsoreaza optic si mai mult.
Picior sau dulapior - e frumos piciorul, dulapioarele pot fi de proasta czlitate, m-am ars cu unul, ca dpa 2 ani deja se umfla palul, dar eu sunt innebunita dupa spatii de depozitare - imi place sa am un loc pentru orice vreau sa nu fie la vedere - produse de curatat, rezerve de hartie igienica etc.
Si legat de scurgere si eu sunt pentru. E groaznic sa nu poti spala pe jos cu apa multa s sastai sa strangi si ultima picatura, in loc sa se scurga. Nu va curge la vecini, ci prin instalatii.
Mi s-a dat un sfat cand am reamenajat eu baia: sa nu pun faianta pana in tavan, sa las peretii sa respire. Nu stiu cat e de adevarat, dar n-am probleme cu mucegaiul sau cu peretii sau cu faianta :D |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Baia noastra e aproape gata... mai este de placat cada, de pus bateriile, de fixat toaleta, de placat masca lavoarului cu faianta, de montat lavoarul si bateria

|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Ieri:

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Frumos!!! Mult nu mai aveti! Spor la treaba
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Pentru cei care au buget pentru produse premium, recomand Peronda si/sau Dune ( acesta din urma are un stil mai sclipicios ). |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Este minunata,sis |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Frumos si aici
|