Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Asa..intre timp am fost sa iau paine... Buli in Practiker era ceva de genul: Lavoar+blat = 1350, dulapioarele de sub blat undeva la 1000 si oglinda la 400. Fetelor va multumesc pentru pareri, parca si mie tot ala cu floricele imi place, dar vreau sa-l vad live. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu am boala mea cu stropitul,Buli,intr-o asemenea chiuveta totul ramane inauntru nici un strop nu iesa afara.eu una nu suport sa vad ud totul in jurul chiuvetei,mai ales cand sotul se barbareste.
Eu una am terminat-o de mult cu cumparutul mobilei de la magazine.Am tamplarul meu super profesionist ,eu imi aduc modelul ,eu imi aleg din ce lemn vreau sa fie si nu am regretat niciodata.Pretul ptr munca lui mult mai ieftin decat de la firma acuma totul depinde de ce lemn am ales.(la noi lemnul este foarte scump ,vorbesc de cel natural binenteles) |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| shirel wrote:Eu am boala mea cu stropitul,Buli,intr-o asemenea chiuveta totul ramane inauntru nici un strop nu iesa afara.
Ei nu!! Nu m-ai vazut pe mine, nici cada nu-mi ajunge.. stropesc toata baia
Liliana, 1350 blatul + 2 lavoare??? |
|

| bulibuli wrote: Liliana, 1350 blatul + 2 lavoare???
Daa... asa scria, dar nu prea cred, ca din ce-am vazut eu pe net, doar blatul e atat.Stiu ca facusem un calcul si iesea tot ansamblul undeva la 2800 ron. La Ambient aveau si ei catalog, dar mi-au zis ca ar ajunge la 3000 ron. De-asta am vrut sa te intreb, defapt cat costa ? La genul de lavoar propus de Shirel, am impresia ca tot ansamblul de dedesubt trebuie sa fie mai jos, altfel cand te speli pe maini, trebuie sa ti mainile mai ridicate si toata apa ti se scurge spre coate. Mie nu-mi place. |
|
| Pai in dedeman e 11 mil si ceva ala simplu si 14 mil cu lavoarele sub blat... lavoarele nu sunt incluse in pret, doar blatul.. de asta intreb. Oricum, noi am dat deja avans, cica dureaza 2-3 sapt sa ni-l aduca (asta de obicei inseamna o luna..).
Nu mai tin minte cat era tot ansamblul dar parca tot vreo 30 ajungea, chiar mai mult... |
|

| Eu am asa doar la toaleta ptr.oaspeti .Imi place la nebunie. |
|

| bulibuli wrote:Pai in dedeman e 11 mil si ceva ala simplu si 14 mil cu lavoarele sub blat... lavoarele nu sunt incluse in pret, doar blatul.. de asta intreb. Oricum, noi am dat deja avans, cica dureaza 2-3 sapt sa ni-l aduca (asta de obicei inseamna o luna..).
Nu mai tin minte cat era tot ansamblul dar parca tot vreo 30 ajungea, chiar mai mult... Cred ca asa e, cum zici tu. Te doare mintea la cat poate ajunge amenajarea unei bai. |
|
| Mie-mi spui, care am facut-o de 2 ori in 2 ani? Ca prima data mi-a cazut faianta de pe pereti... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru cei in cautare de idei de amenajare bai, cu gresie faianta, in nuante de mov / violet, postez 2-3 poze si linkuri. Sper sa va fi de folos.

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Gata cu reclama , datr chiar iei toate topicurile la rand. Citesste regulamentul ... RECLAMA INTERZISA |
|
| A dat Dumnezeu si am vazut si eu baia terminata!! Mi-e si frica sa ma bucur.. A durat 2 ani si TOTUL in aceasta baie a fost facut de 2 ori.. ca din prima n-a iesit... o multime de bani, timp si nervi investiti, rezultatul nu-i 100% multumitor si inca ma apuca nervii cand intru in baie.. sper cu timpul sa-mi treaca, sa ma pot bucura

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Hei!!ce nu-ti place?eu zic ca arata bine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Buli a iesit super!Balaceala placuta va doresc ! Ce-mi place cu doua chiuvete ! |
|

| Buli ,frumoasa.imi place mult dulapasul cu chiuvetele!La ce te referi cand spui ca te innnerveaza ,eu nu prea am vazut defecte (doar ceva ptr perfectionisti intr-un colt nu era aceeasi dimensiune de faiantza dar cine baga de seama ). |
|

| Hai ca a iesit super, super, eu nu vad niciun defect. De cateva zile ma tot gandeam sa te intreb daca ti-a venit blatul cu chiuvetele, sa imi zici si mie daca esti multumita de el, dar uite ca tocmai l-ai postat. Arata senzational ..... restul mobilierului l-ai facut tot la ei sau separat ? Nu te mai enerva , bucura-te ca ai terminat si arata bine. |
|
|