Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Uite si modelul asta-mi place... LilianaD attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| bulibuli wrote:... cine sa ma mai inteleaga..
Eu!! Ma invart de 7 ori pana sa iau o decizie iar apoi ma sucesc in sens opus in ultimul moment... |
|

| kali wrote:Eu!! Ma invart de 7 ori pana sa iau o decizie iar apoi ma sucesc in sens opus in ultimul moment...
Parca-i zice de mine... |
|

|
Macar suntem sigure ca am luat cea mai buna decizie... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Da, raman la Ruby (o fi vreo pietricica din alea multe de nuanta dungii mele de pe perete ) cu lavoarele sub blat.. am zis eu ca pare mai adanc lavoarul in felul asta, si parca si arata mai bine, nu? La blaturile alea rotunjite merge mai bine lavoarul deasupra, dar la asta mare, dreptunghiular, parca mai bine arata asa..
Aaa, pt cine e interesat am sunat si direct la firma care le face ca poate il luam direct de la ei, si ce sa vezi - e mai scump la ei si trebuie ridicat din Timisoara ca nu asigura transportul.
Si mie mi-a placut ala albastru cum arata, dar n-are treaba cu baia mea.. |
|

| Acuma sa va bat si eu la cap... Care este diferenta dintre cele doua poze ? Si care da mai bine ?
 |
|

| " Braul " de la faianta?
Buli, ai scapat de o dilema. Nu e mare diferenta; da' parca cum zici tu e mai bine, intr-adevar... |
|

| Buli lavoarul sub blat, e chiar mai adanc, si pentru cel dublu si dreptunghiular, arata mai bine asa. Interesanta treaba cu pretul de firma,... si eu ma gandeam sa iau legatura cu ei, dar ma las pagupasa atunci... |
|

| kali wrote:" Braul " de la faianta? Daaaa... asa... sau... asa LilianaD attached the following image(s):

|
|

| LilianaD wrote: Daaaa... asa... sau... asa
Aaaaaaa... zic asa: prima e mai feminina, a doua mai... geometrica - asa vede ochiul meu. Deci, depinde cum vezi baia per ansamplu. Daca mergi pe linii care " curg " ( deci chestii rotunjite ) si culori... colorate ( deci nu alb-negru sau nuante de maro - ma refer la accesorii gen covoras, prosoape, etc... ) atunci merge mai bine prima varianta. La polul opus e a doua varianta... Cred ca te-am bagat in ceata. Oricum, teoria asta pica dupa ce o pui pe perete pentru ca, de fapt, in foto nu e asa de mare diferenta incat sa poti spune cu certitudine: asta e! Cum imi spuneai si tu cu tigla ( vezi ce ascultatoare sunt? ): dupa ce e acolo o iei ca atare.
Edit: eu nu m-as putea hotari decat dupa ce le-as vedea in realitate... |
|
| kali wrote:Eu!! Ma invart de 7 ori pana sa iau o decizie iar apoi ma sucesc in sens opus in ultimul moment...
Vai de mine, ziceam ca-s eu nebuna.. sunt cea mai nehotarata fiinta .. bine ca nu-s singura macar (prietenele glumesc pe seama mea cand iesim in oras.. cand vine chelnerul sa ne ia comanda: "pe ea mai lasati-o, ca nu s-a hotarat")
Liliana, glumesti?? Eu nu vad nicio diferenta
Edit: intre timp m-am dumirit si eu, nu scrisese Kali (ce ochi ai!!) cand m-am apucat eu de scris (acu juma' de ora, ca intre timp am luat o pauza in care am constatat ca am ars mancarea)..
Mie prima imi place mai mult! adica braul cu cerculete si floricele |
|
| LilianaD wrote:Buli lavoarul sub blat, e chiar mai adanc, si pentru cel dublu si dreptunghiular, arata mai bine asa. Interesanta treaba cu pretul de firma,... si eu ma gandeam sa iau legatura cu ei, dar ma las pagupasa atunci...
Da, cica au niste discount-uri pt retelele de distributie. Diferenta e de vreo 200 ron. Deci e mai convenabil sa-l iau de la DDman. Si intre cele 2 tipuri de blat e diferenta. Ala cu lavoarele deasupra e mai ieftin. Am aflat si noi la fata locului, dar ce sa faci.. nu ne-am mai razgandit.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| LilianaD wrote:Acuma sa va bat si eu la cap... Care este diferenta dintre cele doua poze ? Si care da mai bine ? 
O sa am injuri Lili dar la prima vedere credeam ca e vreun concurs in care trebuie sa gasesti diferentele intre cele doua poze. M am uitat mai bine...si am descoperit dilema! Si eu as opta pt primul model de brau.E mai frumos,parerea mea! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Am vazut diferentza de brau ,nu-mi place nici unul!
Bulibuli ,ce zice de asa ceva cu chiuveta in exterior. Apropo ,am o intrebare ,in Romania daca ai un model de dulap de baie si mergi cu el la un tamplar nu esti mult mai bine si cu un lucru mult mai rezistest si de buna calitate decat toate astea gata facute si industriale cumva?
http://img.mako.co.il/2012/06/19/KAKDAD11_c.jpg
|
|
| LilianaD wrote:Da, 1,40 are, si poti sa alegi si culoarea blatului dintro gama variata de culori. Si mie mi-a placut, dar eu l-am vazut in Practiker. Dar...ce vreau eu sa va intreb...considerati ca doua lavoare intro baie sunt necesare sau doar un moft pentru ca asa e in trend ?
Pot sa-mi spui cat costa in Practiker??
Shirel, da, eu imi fac mobilierul la comanda, de asta am asteptat din mai pana acum, ca nu era liber baiatul care-mi lucreaza mobilierul. MAi ieftin nu iesi, dar calitatea.. nu se compara!! Plus ca e personalizat.. la moft. Varianta pusa de tine nu prea-mi place, sincer.. nu mi se pare deloc practic.. |
|
|