Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| bulibuli wrote:multumesc, fetele.. e destul de banal, dar asta mi se potriveste mie, ma relaxeaza mie cel mai mult imi place faptul ca toate tevile sunt prin pereti, nu se vede nimic, plus fereastra de mansarda (pe care probabil o vom vopsi) prin care seara se vad stelele si chiuveta ovala cu blat, pe care nu am cumparat-o inca  si caloriferul mi-a placut mult, e luat de anul trecut..
Buli, spune-mi, te rog, cum e cu fereastra de mansarda. Trebuie sa ma hotarasc pana marti ce sa aleg: ferestre oblice sau lucarne. Mi-e teama ca la fereastra oblica, ca a voastra sunt probleme cu garniturile, - sa nu ma trezesc ca imi ploua in casa, sau ca e prea cald. Cum dai zapada la o parte iarna? Cred ca deschid si un topic separat. |
|
| mamiemi wrote:Voi amenaja in curand o baie. Vreu neaparat doua chiuvete si daca se poate cu bataerie mai putin zgomotoasa. Doua dileme am: 1. Ce mobilier sa aleg astfel inca sa nu fie nevoie de agatat pe pereti si sa fie si ieftin. Eu stiu cam ce as vrea de e scump rau. Solutie de compromis ar fi un blat cu doua chiuvete nu prea mari, ovale, iar dedesubt fie un raft, fie un dulapior. Stiti cumva ce magazine de bricolaj vand blatul la metru si nu la bucata (e urias are vreo 3,5-4 m bucata) 2. Puteti sa imi recomandati niste baterii de chiuveta de baie si cada mai putin zgomotoase, dar care sa nu ma ucida la pret? http://www.spatiulconstruit.ro/sfaturi-si-idei/cum-alegeti-o-baterie-monocomanda-sau-dubla-comanda-pentru-chiuveta-object_id=226 Am gasit aici niste sfaturilegate si de nivelul de zgomot al bateriei .Poate mai folosesc cuiva. Am inteles ca Grohe ar f foarte silentioase. CAut si pretul.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mamiemi wrote:
Buli, spune-mi, te rog, cum e cu fereastra de mansarda. Trebuie sa ma hotarasc pana marti ce sa aleg: ferestre oblice sau lucarne. Mi-e teama ca la fereastra oblica, ca a voastra sunt probleme cu garniturile, - sa nu ma trezesc ca imi ploua in casa, sau ca e prea cald. Cum dai zapada la o parte iarna? Cred ca deschid si un topic separat.
Ti-am raspuns dincolo.. de plouat in casa nici vorba, doar daca lasi geamul deschis.. prea cald/prea frig - nu am observat sa fie. Cu zapada.. deschizi si inchizi geamul si cade. |
|
| Multumesc, Buli! Am citit si acolo! |
|
| Eu am Grohe dar nu am tinut niciodata cont de zgomot.. am sa lle ascult mai atent pe viitor. Sunt bune, in mare nu am de ce sa ma plang. Eu am pus ochii pe un blat cu 2 lavoare in dedeman, are in jur de 2 m daca tin eu bine minte...
vezi aici: http://www.dedeman.ro/spaw2/uploads/files/Catalog_Maya_Venetia_Quartz.pdf |
|
| Am vazut si eu, dar pentru mine sunt prea scumpe. Lungimea e 140cm. Intr-adevar sunt foarte frumoase. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Da, 1,40 are, si poti sa alegi si culoarea blatului dintro gama variata de culori. Si mie mi-a placut, dar eu l-am vazut in Practiker. Dar...ce vreau eu sa va intreb...considerati ca doua lavoare intro baie sunt necesare sau doar un moft pentru ca asa e in trend ? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Depinde de numarul de bai si cator persoane deservesc, precum si de stilul de viata. Noi, de ex. intram amandoi odata in ( aceeasi ) baie dimineata, deci... baia noastra si cea a fetelor vor avea cate 2 lavoare; a baietilor si cea de jos, nu. |
|
| In sfarsit am dat comanda de blat.. pe rosu (desi cel alb se potrivea de minune cu faianta mea, ca avea bucatele de mica prin el cum e si faianta, am zis ca rosu arata mai altfel, mai coloreaza putin baia si contrastul cu lavoarele albe da f bine) |
|

| Buli, dar si rosu are bucatele de mica. Si cred ca merge de minune cu baia ta. Dar cel Ruby, nu Red. Ai comandat tot ansamblul, cu lavoare si dulapior sau doar blatul ? Primul e Ruby, al doilea e Red si e un granit recompus. LilianaD attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Buli sper sani-l si arati cand il pui in folosinta . Noi avem 2bai -altfel nu stiu cum ne-am fi descurcat . |
|
| LilianaD wrote:Buli, dar si rosu are bucatele de mica. Si cred ca merge de minune cu baia ta. Dar cel Ruby, nu Red. Ai comandat tot ansamblul, cu lavoare si dulapior sau doar blatul ? Primul e Ruby, al doilea e Red si e un granit recompus.
Stiu ca are si ala mica, dar faianta mea e alba cu nista patratele argintii... de asta spun ca se potrivea f bine. Ala Ruby l-am ales, da.. adica sper, ca sotul a dat comanda.. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Super culoare!! Sa pui foto dupa, da? Si eu cred ca da foarte bine cu faianta alba!!! |
|
| kali wrote:Super culoare!!  Sa pui foto dupa, da? Si eu cred ca da foarte bine cu faianta alba!!!
Am emotii legate de culoare, mi-e ca nu se potriveste cu dunga mea rosie de pe peretele opus si apar 2 nuante de rosu. Pe cand albul e alb... de cand am vazut blatul pe alb am zis ca ala este, ca se potrivea la fix cu faianta, zici ca-s neamuri.. initial nici nu m-am gandit la rosu, pana am vazut un blat rosu in magazin si mi-a picat cu tronc... nuanta e super, intr-adevar.
Acum mai am alta dilema... daca sa iau cu lavoarele deasupra sau sub blat. Am comandat sub blat, dar acum, vazand pozele parca nu arata rau nici deasupra.. cine sa ma mai inteleaga..
sau 
asa arata ala dublu cu lavoarele sub blat:
 |
|

| bulibuli wrote:Acum mai am alta dilema... daca sa iau cu lavoarele deasupra sau sub blat. Am comandat sub blat, dar acum, vazand pozele parca nu arata rau nici deasupra.. cine sa ma mai inteleaga..  Eu,eu... ca si eu tot asa sucita is... Totusi parca ala sub blat, arata mai bine, da si celalalt... Uite mai pun poze cu o alta nuanta de rosu, din gama fresh si cel alb din gama starlight,poate te ajuta. LilianaD attached the following image(s):

|
|
|