Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Cum ati amenajat sau v-ar placea sa va amenajati baia ? In ce culori, ce obiecte, materiale, etc. Ce critarii urmariti cand amanajati (Aspecte practice de efiencitizare a spatiului sau aspecte de ordin estetic) ? Tineti cont si de inaltimea unui copil, de exemplu atunci cand stabiliti inaltimea chiuvetei sau inaltimea bideului, amplasarea prizelor si a oglinzilor, etc? Tineti masina de spalat rufe in baie ? Daca nu unde (bucatarie, hol, etc.) Mie mi-ar fi placut foarte mult sa am o cada de colt cu hidromasaj, dar din pacate nu am avut spatiu suficient pentru asa ceva. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mie mi-a placut un gri foarte frumos. Am vazut o baie in genul la a mea intr-un catalog si mi s-a pus pata. In baie nu am bagat foarte multe. Un calorifer grila - suport de prosoape, cada bineinteles, sub chiuveta un dulap pentru produse de curatat, wc+vas. Pe peretele cu cada, mi-am montat 2 suporti de inox pentru sampoane, geluri, etc...ca nu mai suportam ideea unui dulap in plus, pentru ca baia e mica si asa cu putine lucruri in ea pare mai mare. Kiki attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nici noi nu dispunem de o suprafata prea mare la baie , de aceea am optat pentru culori de bej , crem , capucino la gresie ( care e si antiderapanta pt Maria ) si la fel pt faiantza , care are in plus un brau portocaliu . Cada am ales una cu double end-ing (adica pt 2 persoane ), adica robinetul e pe mijloc, sa poate strange si la perete foarte usor si e incapatoare. Acum ne gandim la un perete sticla pentru o laterala, la dus. Incaperea e luminoasa pt ca are o fereastra de camera obisnuita.
Abia astept sa terminam si cu decoratul , plante , obiecte sanitare , etc... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2006 Mesaje: 81
| Baia noastra a parintilor adica cea cu vana e in santier de fapt si cea a copilor adica cea cu dus ... doar atat ca la noi in mare sunt cumparate. Am luat o vana pe colt si un wc care o sa il punem tot la colt... fata in fata cu vana. Gresia am luat-o un albastru inchis ca si gresia ... dar asta pana la brau de acolo in schimb e alba cu diungi discrete de albastru. In rest nu prea stiu ce o sa luam dar ce stiu sigur ca vreau e un dulap mai mare ptr tot felul de cosmeticale ... asa subtire si inalt. In baia de sus a copiilor am luat o gresie verde turcoaz si un brau modernist cu tot felul de figuri geometrice pe ea. de la brau in sus e un galben interesant. Asta am ales ptr copii ceva viu. Si cum avem geamuri normale la bai am ales sa nu mergem pe culori deschise neaparat ci am putut alege. Aici in schimb ce vreai sunt niste sporturi cu figurine de ursuleti sau ce s-o gasi cand o sa am bani de ele. Cam asta e ... cand va fii gata va fac poze |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu am toaleta si baia, separat. Aici nu se pot face modificari in apartamete, au ei o lege, asa cum il cumperi asa il ai o viata, asa ca baia de colt nu o sa am.
Am sa fac poze la baie si pun mai tarziu, pana atunci uitati camera toaletei. taki attached the following image(s):

|
|

| Si o poza cu baia mea taki attached the following image(s):

|
|

| Bai colorate
Cateva tendinte:
- mosaic colorat din placi patrate: alege mai multe culori care iti plac tie de placi patrate (10x10, 20x20cm) si arunca-le la "intamplare" pe pereti. "Intamplarea" de aici insa nu trebuie chiar lasata la voia intamplarii, existand si programe pe calculator care sa iti creeze modele si sa vezi cam cum ar arata pe suprafata baii. Culorile alese pot fi complet diferite, complementare, sau din acelasi spectru, in functie de efectul si rezultatul dorit. - doua culori opuse: alege 2 culori tari, opuse (de exemplu albastru si galben) si imbraca-ti jumatate din perete intr-o culoare, iar cealalta jumatate in alta. Eventual pune intre ele un brau decorativ, care sa realizeze tranzitul. - o baie fosforecenta: esti o persoana energica, plina de viata? Inseamna ca baia aceasta este pentru tine! Fie ca optezi pentru portocaliu, verde sau alegi un bleu-ciel fosforescent, rezultatul va fi unul de exceptie! Pentru un efect si mai ...fosforescent poti sa pui si o usa din aceeasi culoare ca si faianta, iar accesoriile neaparat sa fie in ton! - nuante ale aceeasi culori: alege culoarea care iti place, dar cumpara faianta in 2 nuante, mai inchis si mai deschis. Eventual cele 2 feluri pot fi in placi de dimensiune diferita. Imbraca un colt din baie intr-una din nuante, cea mai inchisa, iar restul continua-l cu faianta deschisa. taki attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Noi abia am terminat de amenajat baia,mai avem doar plafonul de dat cu var. papusa attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mi s-a pus pata rau pe cazile din lemn http://www.china-puyi.com/en/pro.asp |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
|
katy, mai bine bagai poza care mi-ai aratat-o, cu cada aia cu lumini ... mai stii? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu o mai gasesc, am crezut ca am salvat-o insa nu am facut-o Oricum, nimic nu se compara cu senzatia unei bai intr-o cada de lemn |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| eu sunt o norocoasa...de la o baie minuscula in care nu puteam nici sa ma spal pe dinti ca nu prea incapeam, am ajuns sa am doua bai. Asadar, baia mare (in care am langa usa, sus, imediat in dreapta, un dulap pentru de toate si o etajera misto de metal (care insa nu se vad in poza) In coltul dreapta jos a imaginii am o masina de spalat, care spre bucuria mea intra in baie !!!!

si baia mica (in care am dus, wc, chiuveta si accesorii, inclusiv ventilator pentru ca este baie interioara)
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Imi place cum ati scos in evidenta culoare faiantei cu chitul de rosturi inchis la culoare. Bravo! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Diana imi place cum ati amenajat. E placut! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| pt cei mai indrazneti
 |
|
|