Ambasada Romana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, August 25, 2014 1:36 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Am fost nevoita sa merg la ambasada. Programarea am facut-o on-line, am asteptat in fata portii pana au deschis, au strigat lipsa si am intrat pe baza unui act de identitate. Ne-au primit undeva la subsol alcool , am facut coada in picioare ca oile, dar, ma rog, se parea ca lumea e destul de civilizata.S-a dovedit mai tarziu ca nu e chiar asa. Functionarii draguti, calmi , raspund la toate intrebarile, iti explica, te ajuta....si cam aici s-a terminat parerea mea buna de dimineata. A trebuit sa astept 6 ore ca sa-mi dea actul de care aveam nevoie ( o declaratie completata de mine prin care eu renunt la mostenire dupa mama, deci nimic de speriat).Ne invitau afara, in curte unde erau niste banci deja ocupate , in plin soare.Pe la ora 13 deja rabdarea mea nu mai exista, am incercat sa vad ce se intampla, de ce dureaza atat de mult mai ales ca fusesem a cincia in rand dimineata ...nu dau explicatii.Aproape de ora 15 imi aduc actul, imi spun sa-l citesc.Eu , cu ochii inpainjaniti de obosealaa si moarta de foame il citesc doar pe o parte (habar n-am avut ca e si pe cealalta pagina) si fug fericita ca am scapat.Abia cand am ajuns acasa am vazut ca mai exista o pagina si ca au inlocuit numele mamei mele cu un altul. Acum astept raspuns la e-mail-ul pe care l-am trimis iar explicand situatia si cerand corectarea actului.
M-a socat ca nu exista, ca in orice tara civilizata, (ca doar eram pe teritoriu romanesc)un ghiseu unde sa mearga femeile insarcinate si cele cu bebelusi in brate. Mi-era tare mila de ele, copiii urlau de cald, de foame, de oboseala...ce atmosfera! Oricum, daca imi era dor de Romania mi-a trecut pe loc.
mikaela
Scris: Monday, August 25, 2014 11:52 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Mesaje: 2334
E de-a rasu' plansu' Bereea! Eu am fost la Ambasada Romaniei in New York si au facut o buba tot la ceva simplu, ma duc si cer foaie de calatorie si ei imi zic sa astept 6 luni ca-mi vine buletinul acasa Hilar hohot alcool SI atmosfera rece si uracioasa, parca ploaua pe fetele tuturor, spalaciti si mororcanosi...AM rezolvat in final dar cu multe emotii si dureri de cap, sa nu calc cumva pe nervii cuiva pe acolo ca nu se stie cum se sfarseste Lol Nah, sa nu mai zic ca nu vazusi nimic special pt nimeni, nu ghiseu seprat pt informatii sau gravide, nu nimic, un scaun comunist intr-un colt de sala cu iz de mucegai, o functionara ciufuta care le facea pe toate...nu stiu ce venituri si finantari au asa ca nu pot sa zic prea multe, doar impresia mea, lipsa de profesionalism, cam atat....
bereea
Scris: Tuesday, August 26, 2014 8:50 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Deci, e boala "nationala". Macar aici functionarii erau draguti si rabdatori (mai ales ca am vazut cu ce specimene au de a face)
Inca astept raspunsul la e-mail.Azi voi incerca sa sun. As merge direct la ei , dar au paznic la poarta si nu poti intra fara programare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.