Profil: Amaria2511
Despre
Utilizator: Amaria2511
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Saturday, September 23, 2017
Ultima vizita: Friday, June 21, 2019 7:07 PM
Numarul de postari: 167
[0.02% din toate postarile / 0.06 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 74
Postat: Thursday, June 13, 2019 5:26 AM
Mihaela14 wrote:

Felicitari Amaria, sarcina usoara si la termen! yes
Daca doresti poti sa ni te alaturi la gravidute ! hearts

Mul?umesc! Îmi po?i da un link pt gravidute, te rog?
Postat: Thursday, June 13, 2019 5:19 AM
diana.dmn wrote:

Felicitari si sarcina usoara! Povesti ca a ta imi dau speranta.

Mul?umesc! Sa nu ?i pierzi speran?a pt ca vei reu?i chiar de va trece ceva timp
Postat: Saturday, June 8, 2019 10:13 PM
Rose wrote:

Felicitari Ana Maria! Sarcina usoara si la termen! computerlove
Povestile noastre sunt asemanatoare. Si noi tot din acest motiv ne indreptam spre FIV. Sper sa pot povesti si eu un astfel de final pozitiv de poveste in curand :)
Unde ai facut procedura? Cum te-ai simtit?

Sa te ajute Dumnezeu!
La origine
Postat: Saturday, June 8, 2019 3:57 PM
Salutari, luptatoarelor!
Nu am scris de foarte mult timp dar v.am urmarit "din umbra"!
Va voi scrie pe scurt povestea mea :
Incercam din mai 2017 sa facem un copila?, însa din pacate so?ul are probleme, mai exact teratozoospermie severa 2% forme normale ... Am incercat doua inseminari fara rezultat. Cu multe sacrificii, ne.am apucat de primul FIV pentru ca alta ?ansa nu am fi avut.
Pe 30.05 am facut primul embriotransfer cu embrion de ziua 5(congelat)
La 6 zile dupa transfer am facut primul beta (desi trebuia sa fac in ziua 12 dupa transfer): valoare beta:36,4
Am repetat beta la 48h, valoare 141,7
Azi, in ziua 9 dupa transfer testul de sarcina s.a pozitivat.
Fetelor, merita toate sacrificiile ?i nu renun?a?i!!
Va urez multa sanatate ?i putere sa lupta?i pâna va vede?i visul împlinit!
Subiect: Clubul aspirantelor - 66
Postat: Thursday, August 9, 2018 7:48 PM
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss profertilul ajuta sa sti. mi l a recomandat mie o gine de la Tm si cand am fost la urolog, i am zis si dr si a zis ca i ok si ca o sa raman gravidutza in cateva luni. s a intamplat dupa mai mult timp ras dar nu conteaza. deobicei se iau de ambii parteneri. bafta multa DistanceKiss

Sa vad ce.mi recomanda urologul dupa opera?ie.
Dupa ce.si revine el, vreau sa fac histeroscopie... Daca trompele sunt bune,. Ovulatie confirmata, aparent totul e ok la mine...?cred ca la histero se va vedea daca am ceva ascuns care nu se manifesta...
Pareri despre histeroscopie? A?i descoperit ceva ce nu se vedea la eco?
Postat: Thursday, August 9, 2018 6:15 AM
Andia wrote:
Anemona a ramas la 2 luni dupa operatia sotului de varicocel bilateral. La noi in schimb nu e aproape nici o modificare la el dupa operatie si deja au trecut 10 luni. Depinde de organismul barbatului, daca varicocelul era cauza principala sau daca exista ceva hormonal sau genetic... Ati testat si cariotipul si microdeletii brat lung cromozlom y?

Nu...nu ne.a recomandat nimeni
El a fost la urolog ?i i.a dat vitamine gen profertil uff
Iar ginecologul meu a zis ca el r problema nu eu ... Când se fac analizele alea?
Postat: Thursday, August 9, 2018 6:12 AM
simmo wrote:

Casa de piatra. În luna de miere unde ati fost / mergeti ?
Spor la bebici :)

Mul?umesc frumos tuturor pt urari!
Am mers la mare pu?in...ne.am întors ca sa.mi schimb eu actele ?i sa se opereze el. De luni mergem la munca
Postat: Wednesday, August 8, 2018 4:14 PM
Ella123 wrote:
salutare. bine ai revenit si casa de piatra! n-as stii sa raspund de ce dupa histero ti s-a modificat menstruatia..dar dupa parerea mea nu pare o modificare in rau.. eu dupa histero am avut menstruatie la fel nu am vazut vreo schimbare.. DistanceKiss

Mul?umesc! Sincer nici la mine nu e nicio schimbare dupa modificarea menstrua?iei.... Automat banuiesc ca mi se schimba ?i perioada ovula?iei ....iar incep monitorizarile ...
Postat: Wednesday, August 8, 2018 4:11 PM
Alle.p wrote:
Casa de piatra, Maria!DistanceKiss

Mul?umesc frumos! Buddy1
Postat: Wednesday, August 8, 2018 1:58 PM
Salutare fetelor! N.am mai scris de ceva vreme pt ca nu am mai avut nouta?i ?i am fost ocupata cu nunta ( pe 28.07 m.am casatoritCrazy )
Întrebare: de ce dupa histerosonografie îmi vine ciclul la 29 zile in loc de 27-28 cum îmi venea pâna sa fac analiza? E a doua luna când vad ca e ziua 29 ?i mie inca nu mi.a venit ciclulNuImiPasa pâna diseara sau pâna mâine îmi vine sigur, doar ca s.a lungit cu o zi totul, inclusiv durata menstrua?ie, în sensul ca înainte ma ?inea 5 zile fix, iar acum ultimile picaturi ma prind deja în ziua a 7 ...menstrua?ie cu flux maricel ma prinde in ziua 6 iar în z7 ultimile picaturi. De ce m.a dat peste cap histerosonografia?
Pe langa treaba asta care ma enerveaza la culme, vineri se opereaza so?ul de varicocel bilateral gradul 2....avem mari speran?e în opera?ia asta..... Sunt fete printre noi care s.au confruntat cu problema varicocelului ?i dupa opera?ie au ob?inut sarcina natural?
Va salut ?i va îmbra?i?ez pe toate! Gossip