Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Aurisha, Eileen cu placere (ca un sfat, micsorati cantitatea de zahar, erau un pic cam dulci)
Lilly, sunt o zapacita...nu stiu de ce dar greu fac legatura intre FB si numele noastre de pe forum |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea ma gandesc sa le fac de sarbatori, si am cateva intrebari -ce tava ai folosit ca dimensiune; -cam la ce temp se coace...soacra mea are cuptor electric,si eu nu prea le am cu setatul temp -glazura de cacao cum se face? -siropul nu e f mult? sau nu intra tot..cred ca de aici ar merge taiat la zahar, nu?
Multumesc |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eileen, tava mea cred ca este 20×30 cm ( tava de friptura). Eu tot cu cupttor elecfric deci la 180/200 grade cam 30 minute. Siropul nu este prea mult, il folosesti pe tot.as reduce cantitatea de zahar la blat si ceva-ceva la sirop. Glazura am facut-o din 200 g ciocolata de lapte topita cu unt (am cu vreo 70/80 g) si 2/3 linguri de apa, pana mi-a placut consistenta. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Multumesc bereea |