Amandine!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crinutza77777
Scris: Tuesday, June 7, 2011 6:58 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/1/2009
Mesaje: 797
Si eu am facut,reteta e de pe culinar, daca vreti dau link.Poza e de vreo 2 saptamani dar eu tot fac si nu ma mmai saturras


crinutza77777 attached the following image(s):
p5211015.jpgp5211016.jpg

Ana
Scris: Tuesday, June 7, 2011 11:11 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Multumesc fetelorcomputerlove computerlove ,ce bune au fostsic
bereea
Scris: Friday, November 21, 2014 9:50 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Cred ca mi s-a facut dor de amandine!Big Surprise
aurishta
Scris: Friday, November 21, 2014 10:16 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Mesaje: 5536
bereea wrote:
Cred ca mi s-a facut dor de amandine!Big Surprise
Mie imi este mereu dor...coeur furisat
Lilly of the valley
Scris: Saturday, November 22, 2014 8:40 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mesaje: 12042
bereea wrote:
Cred ca mi s-a facut dor de amandine!Big Surprise


Chiar?! Ghici cine a postat aseara poze cu amandine?ras
bereea
Scris: Saturday, November 22, 2014 10:12 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Cine? Si unde?
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, November 25, 2014 4:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mesaje: 12042
ras facebook ... eu
bereea
Scris: Wednesday, November 26, 2014 9:36 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Lili, cred ca noi nu suntem amiche pe FB.Asa ca te poftesc aici sa ne batem in...amandine!Cheek Kiss

img
Eileen
Scris: Wednesday, November 26, 2014 10:06 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Mooaamaaaa Bereea ...vreau si euuuu Cray Cray
Cum arata ...... Love Love
Arata-ne si noua Lily pupici
bereea
Scris: Wednesday, November 26, 2014 10:31 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Multumesc, Eileen, cele mai bune amandine pe care le-am facut vreodata. Sotul meu a fost superincantat. Mi-a zis ca au gustul si mirosul celor din cofetarie, dar, in acelasi timp, ca sunt mult mai buneLol
Eileen
Scris: Wednesday, November 26, 2014 10:32 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
bereea wrote:
Multumesc, Eileen, cele mai bune amandine pe care le-am facut vreodata. Sotul meu a fost superincantat. Mi-a zis ca au gustul si mirosul celor din cofetarie, dar, in acelasi timp, ca sunt mult mai buneLol

Si ne dai si noua reteta ...?computerlove
bereea
Scris: Wednesday, November 26, 2014 10:33 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Sigur ca v-o dau, dar mai tarziu un pic.
Eileen
Scris: Wednesday, November 26, 2014 10:37 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Sigur pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 28, 2014 9:35 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mesaje: 12042

bereea wrote:
Lili, cred ca noi nu suntem amiche pe FB.Asa ca te poftesc aici sa ne batem in...amandine!Cheek Kiss

...


Suntem Crazy


Eileen wrote:
...Arata-ne si noua Lily pupici


Nu sunt ale mele sunt ale unei cofetarii de unde cumpar frecvent. Nu sunt asa experta.
bereea
Scris: Friday, November 28, 2014 10:33 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
AMANDINE

BLAT:
-6 oua mari
-200 g zahar
-40 ml apa
-40 ml ulei
- 3 linguri cacao
-200 g faina
-praf de copt

se freaca foarte bine galbenusurile cu ulei, albusurile se bat spuma , se adauga zaharul , apa, galbenusurile si se amesteca. Se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt.Se coace cca 30 minute.

SIROPUL:
-500 ml apa
-250 g zahar
-2 plicuri cappuccino de ciocolata
- 2 fiole de rom

Se topeste zaharul cu 2 linguri de apa..Cand s-a caramelizat se adauga apa incalzita in prealabil.Se lasa s afiarba la foc mic pana s eomogenizeaza.Se adauga praful de cappuccino si esenta de rom. si se lasa sa se racoreasca.

Crema:
-3 galbenusuri
-150 g zahar pudra
-250 g unt
-4 linguri cacao
-rom

Untul moale se freaca cu zaharul si cu celelalte ingrediente.

Blatul s etaie pe jumatate, se insiropeaza, se pune crema, se aseaza cealalta jumatate de blaat , se insiropeaza si se da la rece.
Prajitura se portoneaza si se pune glazura de cacao pe fiecare bucatica in parte.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.