Profil: Amalia.Cos
Despre
Utilizator: Amalia.Cos
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, August 6, 2010
Ultima vizita: Thursday, August 26, 2010 9:31 PM
Numarul de postari: 58
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Jeans
Postat: Thursday, August 26, 2010 9:29 PM
delfinasa wrote:
Stimata doamna Mahala, dau fara sa clipesc un miliard de oameni ca tine pe unul ca Bereea!

Vorbi si Tatza sa se afle in treaba. Esti obeza, redusa mintal si talentoasa ca toti noii tai compatrioti. Ai uitat din ce tiganie ai plecat (cart. Giulesti).
Subiect: Ce va deranjeaza cel mai mult la alte persoane?
Postat: Thursday, August 26, 2010 9:21 PM
carla wrote:
Defectele care le observam la altii sunt de obicei propriile noastre defecte pe care nu vrem sa le recunoastem

Tu esti perfecta? Aminteste-ti ce-ai scris in urma cu ceva timp.
Postat: Thursday, August 26, 2010 9:20 PM
oanamaria wrote:
Ma deranjeaza nesimtirea si prostia !!!!!!!!!

Punct ochit, punct lovit!
Subiect: Care carte v-a impresionat cel mai mult?
Postat: Thursday, August 26, 2010 7:48 PM
cute_babies_of_mine wrote:
Uite ca si eu am citit Nietzsche si Cioran si Schopenhauer si... cumparam colectiile Noica si Eliade in liceu, pe vremea cand apareau la Humanitas. Si citeam si Kant si Heidegger, dar... uite ca transcendentalismul a ramas in urma, odata cu piureurile de fructe si legume, cu schimbatul pampersilor si uitatul la desene animate. S-au dus si Kafka si Proust si Camus! Acum cumpar editii de colectie pentru Micul print si Aventurile lui Habarnam!
By the way... recitesc Micul Print acum cu Tudor! Frumoasa carte... noi sensuri!
Si mi-am comandat de la anticariatul Adevarul Vitea Maleev la scoala si acasa si Alfons Zitterbacke. Mi-e dor si mie de copilarie. Mi-e dor si de epoca Asa grait-a Zarathustra, dar eu, in ideea de SupraOm, nu mai gasesc nimic. Parca happy-end-urile americane au ajuns mai aproape de inima mea!
Ma declar gospodina! Sau, poate mai corect, si gospodina! Amalia, daca nu ar fi fost ultima postare, poate ti-as fi tinut partea! dar... tu te-ai coborat! Ramai in lumea ta, nemuritoare si rece!

Si ce-ai realizat ca esti gospodina si grasa?
Postat: Thursday, August 26, 2010 7:46 PM
delfinasa wrote:
Amalia, o sa fiu extrem de blanda cu tine si o sa-ti spun doar ca o sa fii in mod sigur suspendata definitiv pentru dovada de maturitate si desteptaciune pe care ne-ai dat-o.

Si-am sa plang toata noapteaplans plans plans
Postat: Thursday, August 26, 2010 6:54 PM
Ipocritele, invidioasele si limitatele de pe forumul acesta.
Si sa nu uit: invatati sa scrieti in limba romana si dupa aceea aratati-va talentele.
Postat: Thursday, August 26, 2010 6:51 PM
Vai, vai, au sarit gospodinele grase si ofuscate!
Sunteti prea inguste la minte, daca ati vazut in postarile mele ca am criticat, am spus doar ceea ce gandesc.
Nu suportati sa vedeti ca mai exista si femei care se ingrijesc, care mai citesc si care au o cariera profesionala, chiar daca au mai multi copii. Nu stiti decat sa barfiti si sa stati pe net in timpul serviciului si va intrebati de ce nu aveti bani?
Nu mai spun ca degeaba aveti 30-35 de ani, ca mamaia arata mai bine decat voi. Va complimentati grasimile reciproc.
Din cauza unora ca voi, care nu faceti altceva decat sa lingusiti si sa promovati cultura de maidan, a ajuns tara asta in halul in care e.
Subiect: Jeans
Postat: Thursday, August 26, 2010 6:29 PM
bereea wrote:
Mai, mai ce modele de blugi haioase vad eu pe aici.Pentru unii dintre ei iti trebuie si un corp pe masura.cum eu nu-l am , ma limitez la blugii clasici.
Dasr la munca port o pereche de blugi rupti in genunchi si zdrentuiti de zici ca m-au fugarit cainii.ras

Shirel, mi s epare ca ai ramas datoare cu niste poze

Dar unde lucrezi de ti se permite sa te duci asa imbracata? Si cei de la constructii si spatii verzi au uniforme, nu haine rupte. Modul de a te imbraca arata cat de mult te respecti.
Subiect: Cafelutza de dupa amiaza / seara
Postat: Thursday, August 26, 2010 3:46 PM
Cata placere imi face cafeaua de la ora aceasta!
Subiect: Materiale de constructii
Postat: Thursday, August 26, 2010 3:44 PM
raly wrote:
Stie careva cum le zice ?Sunt niste bucati mai moi,mai mari decat gresia,care se pun pe jos in parcurile pentru copii ca sa nu se loveasca ele fiind mai moi si asa mai zdronturoase ca sa nici nu aluneci.

Cred ca te referi la pavimente elastice din dale de cauciuc.