Si pozica
|
Uuufff..m-am speriat degeaba. S-a vazut sacul si este in uter!!!! Este acolo bobita mea. Mai am 2% baterie. Pun poza cand ajung sa incarc telefonul. Va pup
|
andy07 wrote:si endometrul gros nu e semn de sarcina? cum treb sa fie endometrul?
Nu mai stiu nimic in momentul asta...m-am speriat foarte rau...alerg pana la Medlife acum sa mai fac o eco...
|
korina wrote: Amalia mai asteapta putin cu eco pâna dupa 6 sapt si ceva..nu stiu daca ai citit dar la mine s-a vazut mai târziu...si eu tot asa m-am speriat ca e extrauterina...dar abia la 6s1z s-a vazut saculetul si era sarcina de 4s6z...pt ca am ovulat prin z19-20..plus ca s-a vazut ca am uterul retrovers..ceea ce pâna la sarcina pierduta din ianuarie nu s-a vazut ca ar fi retrovers..cate sapt ai de la ultima menstra? La mine din cauza uterului nu se vedea..ca era îndreptat spre in spate...
37 de zile de la ultimul CM....si ovulatia pe 8 august...adik z19...nu am uter retrovers dar am endometrul azi inexplicabil de mare...20mm...asta a fost motiv de soc si pt dr...
|
Fetele azi am facut Beta 3...si a iesit 1757...luni Beta 2 era 314...dar la eco iar nu s-a vazut nimic...mi-a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina...nici nu mai stiu ce sa cred...poate sa fie extrauterina si sa creasca asa frumos valorile?
|
Multumesc fetele pg incurajari si raspunsuri. Ma enerveaza timpul ca nu trece mai repede. Colega ea zicea sa ma duc vineri sa mai fac inca un Beta ca daca tot nu il platesc. Dar o sa stau cumintica si o sa ma duc iar la eco saptamana viitoare.
|
Tocmai ce am iesit de la dr. Nu vede nimic. M-a chemat saptamana viitoare. Am reusit sa ma sperii putin dar ma gandesc ca poate e prea mica si e inca devreme
Ultima menstruatie pe 21 iulie. Am ovulat pe 8 august. Deci sunt z34. Nici nu stiu cum se calculeaza si la cate saptamani se vede ceva la eco...
|
Va multumesc mult fetele si va trimit tot praful de burtica posibil. Recunosc ca pe mine m-a ajutat foarte mult acest forum. Am descoperit lucruri pe care nu le stiam, m-am descoperit pe mine si corpul meu. Au fost momente cand simteam ca cedez dar stateam si citeam aici cazuri mai disperate care reuseau si asta mi-a dat putere sa nu renunt. Nu stiu care a fost reteta care m-a ajutat pe mine cel mai mult. O sa astept sa treaca putin euforia momentului si o sa scriu ce am facut eu in tot acest timp. Poate, citind, va ajuta pe cineva sa simta ceea ce simt si eu acum. Dar stiu ca toti dr "cunoscuti" si "vestiti" nu au reusit sa imi spuna care este problema la mine, ci a reusit un dr de la o Policlinica de cartier. Poate nici faptul ca ajungi prea sus nu este un lucru bun. Chiar nu stiu. Dar in 5 luni acest dr a reusit sa resolve ceea ce altii nici nu au gasit.
Inca o data va multumesc din suflet pentru ca v-am gasit si pe mine m-a ajutat enorm de mult acest forum. Nu o sa parasesc nici pagina aceasta de forum si nici pe cea de facebbok pentru ca toate imi sunteti foarte dragi si va doresc ca in cel mai scurt timp posibil sa parasiti toate ideee de "aspirante" si sa mutam pagina aceasta la mamici.
|
Si a iesit Beta 2
|
bianca88 wrote: Felicitari!!!! Ai cam 4 saptamani de la um??
Multumesc. Sunt fix z30.
Atasez si poza cu Beta. Pt testele de sarcina cand ajung acasa
|