FETITA MEA A FOST DEPISTATA CU ALERGIE LA ACARIENI SI NI S-A PRESCRIS STALORAL,NUMAI CA NU-L PUTEM INCEPE DEOARECE NU NE TRECE GITUL FIIND NECESARA OPERATIA DE POLIPI. A MAI TRECUT CINEVA PRIN ASA CEVA ? CUM ESTE STALORALUL,DA REZULTATE DUPA MULT TIMP ,ASA AM INTELES?MULTUMESC SI VA PUP.
|
si fetita mea are o alergie la acarieni si ne-a fost prescris STALORALdar intre timp am racit si nu l-am putut incepe ,speram ca dupa sarbatori sa mergem la alergolog pentru primaadministrare.Sanatate multa va doresc!
|
Buna fetelor ,avem si noi varicela de vineri ,deci azi ar fi a patra zi dar fiind mic se scarpina mereu( 2 ani si 5 luni) .Doctorita a zis sa-i dau peritol de 2 ori pe zi cite 2,5 ml,dimineata si seara,poate se va odihni mai bine,cele mai multe bubite sunt pe fata.Imi pare foarte rau ca l-a apucat acum.
|
Oanamaria ,la multi ani sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
|
Fetelor mi-am schimbat medicul si sa stiti ca nu am rana cum stiam, ci un polip vaginal ,stiti ceva despre asta?Ma puteti ajuta,va rog?Extirparea lui e dureroasa ce stiti?
|
Mulumesc mult,dar cred ca e o alta incercare la care sunt supusa.Oricum va multumesc ca sunteti alaturi de mine in clipe grele, cu ajutorul vostru am sa depasesc mai usor momentul greu
|
Multumesc mult pentru ajutor si incurajari sper sa fie totul in regula,dar sunt foarte speriata deoarece daca era totul bine cred ca nu-mi mai dadea sa trec prin asta ,dar asta ramine de vazut ,oricum prin ce mi-e dat sa trec tot trec de asta sunt convinsa......SANATATE MULTA SI TIE SI TE TIN LA CURENT....PROMIT
|
Mela ,azi am fost la ginecolog si iar m-a dat peste cap....nu stiu ce sa cred ,m-a trimis sa fac colposcopie desi ultimul rezultat la PAP a iesit bun(II).Te rog sa-mi spui si mie in ce consta colposcopia ,daca e dureroasa ,daca trebuie anestezie si cam cit costa.....sunt iara foarte speriata.Urmatorul pas dupa colposcopie e biopsia nu?
|
Draga Mela ,eu sunt bine ,mi-am repetat testul si mi-a iesit PAP II dar tot nu m-am linistit deoarece am rana aceea care trebuie cauterizata si doctorita mea spune ca nu face anestezie pentru asa ceva ,acum nu stiu ce sa cred....sunt pregatita sa incerc si asta desi imi este foarte frica,dar cu sigeranta ca Dumnezeu ma va ajuta si de data asta. Sa stii ca imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva dar fii optimista si ai incredere ca Dumnezeu te va ajuta.Sanatate multa si Doamne ajuta!
|
Buna! Sunt alaturi de voi cu o cafea cu lapte.O zi buna va doresc...!
|