laura513 wrote:Cory eu o masor in gura (seara il sterg un pic cu spirt in prealabil) si mi se pare mai ok si mai exact decât la subrat. Anal sau vaginal nu am încercat pana acum si mi-e oarecum sa bag termometrul prin gaurile personale, ca am unul singur si îl mai folosesc si altii :))) Aura ai sa razi de mine dar prin decembrie am masurat câteva zile cand eram clar înainte de ovula?ie si mi-a iesit 35,4-35,8, iar peste cateva zile cand cred eu ca am.ovulat mi-a crescut cam la 36,5. Dupa aia am plecat pe munte de revelion si nu am mai masurat nimic. Zilele astea am zis ca ia sa vad, sa ma apuc mai serios de masurat, ca daca nu e sa fie bebe luna asta macar sa încep un fel de monitorizare. Luna asta stiu exact cand am ovulat, ca mi-am facut teste si au iesit pozitive pe 7 si 8 iar pe 8 dimineata m.a durut burta de parca tot corpul meu striga "Esti la ovulatieeeeeee!!! Fa ceva!" Uf... Sper sa nu mi se faca lene pe parcurs, ca am prostul obicei. Merci de urare, sper sa se fi prins ceva ä
Laura, din cate Stiu Eu, temperatura bazala nu se masoara nici in gura si nici la subrat. :) Ci vaginal sau anal. Daca Ai sa citesti in casutele anterioare, vei gasi multe posturi despre TB. Nu cred ca e o problema sa Cumperi un alt termometru,Care sa fie doar Pt Tine. Exista si unele speciale, Cu varful moale.
|
Craciun Fericit , alaturi de familiile voastre! Va pup si va imbratisez!
|
Alexis21 wrote: O sa mai fac test si azi sa vad ce iese.Eu credeam ca am ovulat deja ieri!
Ai un mesaj privat :)
|
Alexis, ai un mesaj privat de la mine !
|
Buna fetelor, Eu n am Mai scris de cateva zile, dar v am urmarit din umbra, nu v am lasat singurele la mine nimic nou, pe 1.12. Ar trebui sa fie prima zi de menstra...ma chinuie burtica deja de cateva Zile bune, Sper sa nu ma pocneasca mai devreme
|
erika10 wrote:Supozitoare carpicon s iau si acum dar doar in timpul menstruatie, 6 zile, pai as vrea sa iau argila si de baut si tampon intern cu crema galbenele pentru ovarele micropolichistice, am citit ca sunt bune si pentru regenerare si cicatrizare, daca ai anexite.. la Sovata de exemplu se fac tratamente de genul, cu bai si tampoane interne cu namol. As vrea sa incerc dar parca mai vreau o parere :(
Erika, nu vreau Sa te influentez negativ, Insa tu ai curaj sa bagi in vagin namol si Argila? Eu una nu am curaj sa incerc nici gelurile lubrifiante Care Ar ajuta (cica) sa mareasca motilitatea spermatozoizilor....nu Stiu ce sa zic, nici spalaturile vaginale nu e recomandat sa fie facute prea des....
|
Felicitari!!! Ce bucurie Mare !!
|
baby lorena wrote:Fetelor, ceva m-a împins sa îmi fac un test in seara asta
Felicitari !!! Sa fie totul bine si sa ai o sarcina frumoasa si usoara!!!
|
Fetele Cu Ziua 1,imi pare Rau... va doresc o zi frumoasa, o saptamana buna si usoara si o Luna...plina de dragoste, multa bebeleala si mult noroc !
|
Va multumesc, fetelor, Pt sustinere si incurajare!! mergem Mai departe, Pana Reusim sa ne tinem puiutii in brate !
|