Profil: am3lya
Despre
Utilizator: am3lya
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, May 10, 2010
Ultima vizita: Tuesday, March 24, 2015 10:20 AM
Numarul de postari: 34
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Teste de sarcina Vol. II
Postat: Friday, February 20, 2015 11:46 AM
Buna fetelor ....am avut ultimul cm pe 20 ianuarie , iar de pe 2 februarie pana pe 9 inclusiv am prestat
Acum ar trebui sa imi vina pe 18 februarie -20 maxim, dar nimic
Mi-am facut un test sure check pe 18 si a iesit o linie foarte foarte slab vizibila cu urina a doua , am mai facut pe 19 inca unul barza dupa pranz, a doua linie iesiind fffff slaba , si am mai facut unul azi de dimi( sure check ) cu primul jet de urina si a iesit negativ .
Mentionez ca ma doare foarte rau spatele , am leucoreea acea laptoasa , cosuri pe spate ,ameteli, dureri de burta de zic ca gata acum vin rusii
Voi ce parere aveti ???
Subiect: Moda la copii
Postat: Tuesday, February 26, 2013 9:56 AM
Buna mamicilor..si eu sunt obsedata cu hainutele pt copii si cred ca nu am avut nici eu o garderoba atat de bogata ca cea a fiului meu de numai 2 anisori:))) eu de obicei gasesc tot ce am nevoie pe net ...sunt hainute noi de firma la jumatate de preturi si prefer asa pt k la mn in oras daca cumperi ceva risti sa aibe inca 10 copii k tn:)))) va recomand un link cu hainute daca va intereseaza k sigur nu sunteti din orasul meu ca sa avem la fel:)))) reclama interzisa
Subiect: Diversificarea
Postat: Sunday, May 8, 2011 12:18 PM
Buna fetelor. Am un baietel de 4 luni si am inceput diversificarea la 3 luni jumate cu suc de morcov si mar amestecate. Acum am ajuns la 50 ml pe zi dimineata la 10. Cand pot sa ii introduc si pulpa??
As vrea acum la 4 luni sa incep cu supa de legume si nu prea stiu exact cum se prepara, sa ii dau doar zeama de la legume sau cum???
Multumesc
Subiect: Manual de diversificare
Postat: Sunday, May 8, 2011 11:58 AM
Buna ..As dori si eu manualul pentru diversificare..am inceput cu suculetul si acum nu stiu cum sa mai continui. Adresa mea este oana_am3lya@yahoo.com.
Multumesc din suflet!!!
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 13
Postat: Wednesday, June 2, 2010 6:48 PM

Sweet angel,inca nu am DPN dar dupa socotelile noastre fiind deja profesiunisti ar iesi inceputul lui ianuarie.ceea ce este ciudat ca CM ultimul l-am avut pe 4.o4 dar nr de zile este 37 de zile si doctorul nu i-a asta in considerare si de aceea DPN meu va fi dupa el undeva pe la sfarsitul lui decembrie si idiotii astia pot sa si grabeasca nasterea daca vede ca depasesc cu mult data programata pentru nastere![/quote]

Shirel si eu sunt la fel ca tine ,cu o zi diferenta,eu am avut ultimul CM pe 03.04.2010 si sincer ma tem k o sa nasc de sarbatori
La fel o duc si eu cu greturile si lipsa poftei de mancare numai ca eu nu vomit si mananc doat piersici si banane.Sper sa ne revenim cat mai curand.Pupici burticipupici pupici

Postat: Thursday, May 20, 2010 8:38 AM
shirel iti multumesc pt incurajari,asa sunt eu mai prapastioasa imi doresc sa decurga totul ok.
Sa dea D-zeu sa ai gemeni daca asta iti doresti...iti tinem pumniipupici
Postat: Wednesday, May 19, 2010 10:31 AM
normal ca m-am speriat ,Doamne ajuta sa fie binecry
Postat: Wednesday, May 19, 2010 10:04 AM
da mi-a facut si eco abdominal si control p masa, dar nu mi-a zis nmk de inimioara doar ca am 5 saptamani si k este bine deocamdata sarcina.
am inteles ca ar fi normale durerile ca se mareste uterul.dar imi doresc foarte mult sarcina si deasta imi fac griji pt orice
Postat: Wednesday, May 19, 2010 9:50 AM
nu am dureri foarte mari ,,suportabile si la medic tocmai ce am fost
am sa ajung peste 3 saptamani,,sper sa fie bn....ms Mela
Postat: Wednesday, May 19, 2010 9:38 AM
fetelor sunt speriata un pic...am niste intepaturi sau mici dureri in partea dreapta jos ...la ovare cred...aseara m-a durut un pic mai tare si azi vreo 2 min de dimineatza.
oare ce esteoare ,sunt stresata tare