Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bine ai venit pe lume,grasunica scumpa !Sa fii sanatoasa si papacioasa! Felicitari,mamico!Sa-ti traiasca minunea de fetita!E o dulce! Recuperare cat mai rapida si mult laptic la sursa! |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Va multumesc din suflet pentru urari .
Acum doarme linistita, Sonya ii tot da tarcoale si vrea sa o atinga, sa o pupe, sa ii faca gimnastica... Eu am lapte sa hranesc 3 bebei acum, dar domnisoara e haple si adoarme la san dupa ce suge din greu 2-3 minute inghitind cu cu zgomot si in ritm alert de parca o alearga cineva sau ii fura sanul Cat despre mine a fost un cosmar nasterea, inca multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa trec peste ea, o sa va povestesc poate la un moment dat, dar inca nu pot sta bine pe scaun si trebuie sa scriu cam mult (dupa ce ma refac cat de cat o sa aveti si storry )
Inca o data multumim pentru cele spuse |
|

| Scuze, nu mi-a facut conectarea netul si a aparut mesajul de doua ori
Si multumesc celei care mi-au schimbat deja tickerul de bebe |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Felicitari, bebica e foarte dulce ! |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| este o frumusete de fetita!!! e superba!!! sa va traiasta, sa creasca mare si sanatoasa si cuminte si sa fiti cu totii fericiti in noua formula |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pup si eu frumoasa cea mica,ii urez bun venit pe lume,sa fie sanatosa,cumintica si mancaciosa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari Cris!....ai o minune de copila, sa fie sanatoasa si sa creasca mare langa surioara ei |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| O scumpete de fetita! Felicitari Mami de Sonia! Sanatate si refacere rapida! Cat despre povestea nasterii, las-o pe mai incolo, cand te vei reface total... |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Felicitari,e o frumusica si o grasuta Tie mami i-ti doresc recuperare rapida si mult laptic |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Bine ai venit pe lume, ingeras mic... mami refacere usoara, bine cas ai trecut cu bine peste toate...acum priveste minune mica si uita tot ce a fost urat... Pupici multi si abia astept sa mai vad pozici!!!!!
|
|

| Multumesc fetele |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Bine ai venit pe lume, Diana!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Bun venit pe lume, printesa mica. Esti o dulce! Sanatate mami si mult laptic la bebe |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mami de Sonya, dar ce minune ai tu acolo!!!!!!
Sa va traiasca grasunica si sa fiti fericiti impreuna cu cele doua comori pe care la aveti!!!!! |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Ce scumpa e.... felicitari mami, recuperare rapida |
|
|