|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2016 Mesaje: 2
| Buna, fetelor! Am neaparata nevoie de ajutorul vostru!?? Am o poveste mai lunga si mai complicata! Acum ceva timp, eram acasa la prietenul meu, in ultima zi de menstruatie. Practic, nu mai curgea niciun strop! Jucându-ne, el a vrut sa facem dragoste, eu fiind virgina. I-am explicat ca sunt in ultima zi a menstruatiei, dar a spus ca nu-l intereseaza! Asa ca m-am lasat dusa de val, dar când a introdus penisul in vaginul meu am sim?it o durere crunta în abdomen, penisul intrând mai putin de jumatate! Dupa asta, a încercat sa for?eze oarecum, dar l-am rugat sa se opreasca deoarece nu mai suportam durerile acelea! Dupa ce a încetat, mi-a revenit menstruatia si m-a mai tinut o zi si jumatate, aproximativ! Eu ce sa inteleg din asta, fetelor?!?? Mai sunt sau nu virgina?! Am nevoie urgenta de parerile voastre!!!! Va multumesc din suflet! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Georgiana16 wrote:Buna, fetelor! Am neaparata nevoie de ajutorul vostru!?? Am o poveste mai lunga si mai complicata! Acum ceva timp, eram acasa la prietenul meu, in ultima zi de menstruatie. Practic, nu mai curgea niciun strop! Jucându-ne, el a vrut sa facem dragoste, eu fiind virgina. I-am explicat ca sunt in ultima zi a menstruatiei, dar a spus ca nu-l intereseaza! Asa ca m-am lasat dusa de val, dar când a introdus penisul in vaginul meu am sim?it o durere crunta în abdomen, penisul intrând mai putin de jumatate! Dupa asta, a încercat sa for?eze oarecum, dar l-am rugat sa se opreasca deoarece nu mai suportam durerile acelea! Dupa ce a încetat, mi-a revenit menstruatia si m-a mai tinut o zi si jumatate, aproximativ! Eu ce sa inteleg din asta, fetelor?!?? Mai sunt sau nu virgina?! Am nevoie urgenta de parerile voastre!!!! Va multumesc din suflet! Este normal sa sangerezi cand o faci ptr prima data. dar nu seamana cu menstruatia adica curge atunci pe moment si se opreste. e posibil sa nu se fi terminat menstruatia si de aia sa fi sangerat si a2a zi. dar nu te inteleg dc iti faci acum griji ca nu mai esti virgina? dupa parearea mea daca zici ca nu sa consumat un act sexual pana la capat e posibil sa nu te fi deflorat de tot... asta este parerea mea... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/16/2016 Mesaje: 2
| Noi ne-am mai jucat, a introdus penisul dar nu mai mult de 2, maximum 3 centimetri. Îmi doresc din tot sufletul sa mai fiu înca virgina! ???? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pai, ce sa zic ? Eu cred ca nu mai esti... Si daca iti doresti sa fii virgina de ce te joci? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| roxinthya wrote:Pai, ce sa zic ? Eu cred ca nu mai esti... Si daca iti doresti sa fii virgina de ce te joci? chear asa!!! dc te joci cu focul daca Vrei sa fi virgina??? si eu zic ca daca ati facut asta de multe ori cred ca nu mai esti virgina... |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Lili Eu wrote: chear asa!!! dc te joci cu focul daca Vrei sa fi virgina??? si eu zic ca daca ati facut asta de multe ori cred ca nu mai esti virgina... Si chiar daca ai mai fi fizic, tot nu mai esti moral...deci, ce folos?! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Parerea mea este ca daca nu intri in panica,reusesti sa gandesti limpede si sa iti dai seama ca virginitatea s-a cam dus indiferent de numarul de cm acceptati.Te rog sa iti asumi intamplarile vietii tale ca pe ceva DECIS de tine si sa nu porti regrete pentru ca altfel nu poti trai normal,plus ca apar sacali care te acuza de imoralitate si tocmai ei,care au o vointa super strong si fac ce vor si vrute si nevrute...Ce faci tu cu corpul tau e intre tine si Dumnezeu.Iti doresc o viata minunata! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Amuzanta chestia asta cu "a introdus penisul 2-3 cm" Cum faci da stii? Ai grija ca jocurile astea " nevinovate" pot duce la sarcina. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Dragelor dar de ce va chinuiti cu jucatul,cu centimetrii si alte bazaconii?Cumparati prezervative si terminati povestea O sa vi se acreasca intr-o zi oricum o sa purtati kilotei cu lacat. Virginitatea e o kestiune mai mult morala .E rau?e bine ?Nu suntem noi in masura sa judecam .
Stai linistita,inca esti virgina .Poarta raiului nu se deskide asa usor.Dar daca vrei sa stai virgina lasa joaca ca intr-o buna zi iubi o sa zica "what the heck"si s-au dus toti centimetrii nu mai e nik de masurat. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Miha esti de coma!!!! |
|
|