Am si eu cateva nelamuriri vis-a-vis de botez...voi fi nasa!!:bis:
Subiectul anterior · Subiectul urmator
koph
Scris: Wednesday, October 17, 2007 8:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am tot citit ce si cum trebuie, mi-am facut vreo 4-5 liste, dar un lucru nu mi-e cert avand in vedere ca parerile au fost impartite, pana la urma cine plateste la biserica? Nasii sau parintii? Din aducerile mele aminte inclin sa cred ca e datoria nasilor s-o faca...Dar daca nu e asa? Astept sfaturi, pareri si ce-o mai fi. Am emotii uff mari!
ira_tgr
Scris: Wednesday, October 17, 2007 8:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
eu stiam ca nasii platesc biserica angel
alinus_13
Scris: Wednesday, October 17, 2007 9:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2007
Nasii platesc biserica,dupa terminarea ceremoniei nasul este chemat de preot in altar unde se face plata.
Kiki
Scris: Wednesday, October 17, 2007 9:22 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi am botezat si am platit biserica.
Si cand copilul nostru a fost botezat, tot nasii au platit.
oana_nicole
Scris: Wednesday, October 17, 2007 9:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Subscriu. Si eu stiu acelasi lucru, nasii platesc biserica.
taki
Scris: Wednesday, October 17, 2007 11:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
oana_nicole wrote:
nasii platesc biserica.

Asa e!thumright
delfinasa
Scris: Wednesday, October 17, 2007 3:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Desi traditia asa spune, eu zic ca nasii nu trebuie obligati sa plateasca...discutati cu ei si vedeti ce spun...nasii nostrii au achitat taxa respectiva -200$, noi i-am informat despre traditii, ei nefiind in tema cu ele si neavand inca copii (le-am trimis info gasite pe net in email si ulterior am vorbit) si am convenit sa nu dea dar la petrecere...noi vroiam sa achitam tot, fara sa ii implicam cu achitarea acestei taxe, am considerat ca au cheltuieli mari si ei cu ocazia asta si pretentiile nu-si aveau locul si, daca nu puteau/vroiau s-o plateasca, nu era nici o suparare...am apreciat foarte mult faptul ca au acceptat, fapt pentru care la botez am fost si noi atenti cu un cadou care sa le rasplateasca eforturile financiare si suntem in continuate apropiati, ei fiind cei mai buni prieteni ai nostrii de aici, cu care, desi nu ne vedem foarte des din cauza distantei si serviciilor, cand suntem in dificultate cu ceva, ne sfatuim reciproc si ne ajutam cu ce putem.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 17, 2007 9:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Si eu tot asa stiu, nasii platesc ! pupici
koph
Scris: Thursday, October 18, 2007 10:24 PM

Va multumesc tuturor! Abia astept momentul, dar pana atunci mai am multe de pregatit. Tot am emotii...banghead
koph
Scris: Sunday, October 21, 2007 8:19 AM

Belea la orizont banghead mamica finutului meu e bolnavioara, si cum ea era singura mea "legatura" cu obiceiurile din zona lor, acum nu mai am cu cine ma sfatui momentan. Voi boteza la Vaslui, daca e vreuna din voi de pe acolo o rog din tot sufletul sa imi spuna si mie cum sunt obiceiurile in zona aia. Am aflat pana una alta, ca nu-mi trebuie cruciulitele, care la noi in Bucuresti sunt printre primele de pe lista parintelui. Si am mari probleme in alegerea costumasului de botez, am gasit cateva dragute dar mi se par tare subtirele, oricum ii voi lua un fasulet intreg, dar tot mi se pare ca nu e suficient, mai ales ca a fost si racit saracutu'. Multumesc mult fetelor, astept sfaturi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.