Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Iubitele mele credeti-ma de multe ori am incercat sa tratez problema cu umor .Eu nu-l fortez nici sa manance si nici sa hiberneze precum ursul.Despre sofat probil trebuie sa fiu eu atenta la drum si sa-i spun cand sa ocoleasca gropile. Kali stii ce e cel mai dureros tocmai ca sunt apreciata si primesc complimente de la altii , nicidecum de la persoanele care -mi sunt alaturi. Curios ca are astfel de iesiri numai dupa ce vine in vizita ,,cumnatica mea,,. Pe socru il ignor eu, insa nu prea pot sa ignor ceea ce face: de exemplu intodeauna imi intra incaltat in casa si lasa numai urme, nu conteaza ca eu seara de seara spal parchetul si gresia de inebunesc Mananca si arunca resturile pe jos,si se sterge pe maini fie pe perdea fie pe fata de masa si multe altele astfel incat de fiecare data cand ajung acasa , gasesc casa ca dupa razboi.De exemplu zilele trecute mi-a taiat perdele de la hol cu foarfeca ca cica nu putea sa se uite pe geam.Credeti-ma am crezut ca inebunesc.Si al meu sot nu a avut nimic de zis. |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| OAAA, pare a fi bolnav psihic, ca normal nu e...socrul, de el zic Nu stiu ce parere ai despre divort, eu nu as sta stresata si amarata intr-o casatorie, vorbesc de mine tu insa le stii mai bine, nu vreau sa dau idei gresite insa un 39-40 cu toc tot as trage cuiva Sper sa se rezolve problemele si sa fiti bine cu totii
EU cu sotul aplic ce am citit undeva "Femei din toata lumea, casatoriti-va! Nu lasati nici un barbat nepedepsit!!" |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cum sa taie perdelele? Imi pare tare rau pentru toata situatia... Fruntea sus, fii tare, axeaza-te pe lucrurile frumoase, pozitive si cu adevarat importante din viata ta, asa cum au spus deja fetele! Nu stiu ce alt sfat sa-ti dau, dar sper sa auzim lucruri mult mai bune - ca macar ti-ai gasit linistea intr-un fel sau altul. E tare aiurea... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Michi , n-am auzit as aceva.Nesimtirea trebuie tratata cu nesimtire.Asa ca atunci cand iti face mizerie pe jos pune-i matura in mana.Daca nu o ia, pune o pe spinare si da-l afara.Daca mie mi-ar taia perdeaua ma duc la el acasa si i le tai pe toate.Face pentru ca tu taci si te incearca : cat rezisti? Cu barbatul la fel: fara masa de seara ca sa slabeasca, daca iti reproseaza ca a luat o groapa raspunde-i inapoi dupa cum merita.De ce trebuie sa traiesti un asemenea stres?Sau vrei sa te imbolnavesti? Tu hotarasti cand iti ajunge si pui piciorul in prag (cu matura in mana) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bereea wrote:Michi , n-am auzit as aceva.Nesimtirea trebuie tratata cu nesimtire.Asa ca atunci cand iti face mizerie pe jos pune-i matura in mana.Daca nu o ia, pune o pe spinare si da-l afara.Daca mie mi-ar taia perdeaua ma duc la el acasa si i le tai pe toate.Face pentru ca tu taci si te incearca : cat rezisti? Cu barbatul la fel: fara masa de seara ca sa slabeasca, daca iti reproseaza ca a luat o groapa raspunde-i inapoi dupa cum merita.De ce trebuie sa traiesti un asemenea stres?Sau vrei sa te imbolnavesti? Tu hotarasti cand iti ajunge si pui piciorul in prag (cu matura in mana) Exact!Pune piciorul in prag,...da-i un ultimatum,...ce?vrei sa mori de atata stres?Te-ai prostit?Ai un copil de crescut....Nu vei fi nici prima si nici ultima femeie divortata si cu un copil,.....dar macar vei fi linistita sufleteste si psihic!Numai bine si ia decizia corecta,....tu te zbati de mult timp in acest stres mortal! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Michi am fost in situatia ta si am plecat cu copilul.....si bine am facut !Ce le-as da eu in locul tau auzi tu sa fi de vina pentru toate,rusine sa le fie! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
|
Subscriu! Suna radical un divort dar e mai sanatos decat chinurile prin care treci. Daca sotul meu mi-ar face asta si nu s-ar potoli cu discutii domestice, ( "Adio si la gara!") l-as potoli eu cu actele de divort si i-as sterge aerele cu o indiferenta spinoasa. Sa te rasfete si sa te iubeasca pentru ca asta meriti! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/11/2012 Mesaje: 4
| am obosit sa ma intreb : exista fericire ? tocmai ca iti doresti atat de mult sa fii fericit , nu ai parte de ea ? ca fiecare om imi doream sa fiu fericita. cu prima dragoste de la 16 ani...dar nu e sa fie. sa mai am rabdare ? sa mai indur ? sa mai acord sanse? sa mai astept ? unde nu mai e respect si comunicare mai poate fi iubire si fericire ? cum sa fiu respectata de altii daca eu mi.am pierdut respectul de sine si am lasat sa ajung in situatia asta ? oare asa mi.e dat ? pe scurt: el petrecaret si amator de casa plina de amici si alcoale. eu, simtindu.ma neglijata am cautat ce nu aveam acasa in alta parte.... am fost descoperita, ne.am seaparat o vreme apoi am reluat de la 0 am crezut.... alcoolul a crescut, reprosurile curgeau , certuri peste certuri, violenta verbala si rar fizica si in final am ajuns in cercul vicios din care nu mai iesim. el bea din cauza ca nu sunt cum vrea el iar eu nu sunt cum vrea el ca el bea... avem si o fetita minunata pe care o iubim enorm dar pe care de multe ori o privesc ca pe veriga ce ma tine legata de el... fericire ? 2,3 zile pe luna cand nu bea. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Elena, imi pare rau de situatia voastra! Sper sa gasiti solutia cea mai buna! Dar daca tot ai cautat si gasit (inteleg eu) ceea ce nu aveai acasa, de ce nu ati pus punct atunci? Cred ca iti dai seama ca reprosurile nu vor disparea niciodata. Barbatii sunt mult mai orgoliosi si daca mai e si alcool si violenta... Doar parerea mea! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mai obosesc si eu din cand in cand dar am gasit o metoda prin care sa ma simt mai bine si sa o iau de la capat: periodic imi permit 1 zi (si numai una, nu am voie mai mult,pt ca nu imi dau eu voie)sa imi plang de mila .... sa ma scufund in melancolie, sa plang, sa ma necajesc ....sa sufar. a 2-a zi o iau de la capat cu forte mai proaspete |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Michi, imi pare tare rau ... trebuie sa ai o discutie foarte serioasa cu sotul tau intre patru ochi ! Stiu ca e greu , dar alta solutie nu ai... sunteti doi adulti si puteti salva inca viata voastra, ca doar una aveti ! Poate chiar si cu socrul dupa ce reusiti voi doi sa discutati!
Trebuie sa lupti pentru fericirea si linistea ta ! |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Nici nu stiti cat de mult va multumesc pentru sustinere, chiar si asa de la distanta. Credeti-ma am luat in calcul si problema divortului si nu doar odata , dar am tot sperat ca putem rezolva problema ca 2 oameni maturi.Am avut zeci de discutii si cateodata are momente ( ma refer la sot) cand parca intelege si lucrurile incep sa intre pe fagasul lor nornal, apoi brusc totul o ia razna.Poate vi se pare ciudat pentru ca si mie mi se pare greu de crezut ,dar are astfel de comportomamente deviante dupa ce are discutii cu sora lui.Ea este genul de femeie care spune clar ca nu suporta familiile in care exista intelegere si ca ii place tare mult sa le dezbine.Nu am crezut si parca imi este greu sa cred ca procedeaza asa si cu noi.Este totusi fratele ei.Numai ca anumite lucruri incep sa se lege.Probleme intre noi au cam inceput sa apara de la moartea soacrei mele, de cand ea are acces in casa.Pana atunci soacra mea(adica mama ei)o cam tinea la distanta.Nu mai stiu ce sa cred, poate am eu paranoia si nu vad lucrurile cum trebuie. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu esti paranoia, tine-o departe ca iti aduce energie rea in casa.Oamenii rai si invidiosi emit fara sa vrea energii care distrug....Acum eu sunt paranoia ...dar gandeste-te la asta oricum. Si nu impartasi din bucuriile tale cu ea ,spune bucuriile doar sufletelor curate care se bucura pentru tine :mama ta de exemplu.Eu bucuriile le spun doar lui tata,el stiu ca se bucura ,ba mai si plange de bucurie pentru mine .Cine ar plange de bucurie pentru tine doar aceluia sa- i impartasesti . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Aprob cele scrise de Mihaela.....Michi,poate se innamoreaza de careva si va lasa in pace.Mai aprinde niste lumanari,tamaie,te ajuta sa sti,mai purifia casa vostra si fi mai indiferenta,cumva sa se simta in plus. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Chiar asa, ia cupleaz-o cu cineva sa aiba ocupatie si va lasa in pace |
|
|