Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,IRINUTA.Intr-adevar,o piesa care te remonteaza Mi-a uns sufletul,.....sincer. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Marivic,roaga-te si gandeste pozitiv.El pentru familie munceste;bucura-te ca are servici,are de lucru,in tara ai vazut cum a fost cat nu avea servici...are si el nevoie de incurajari
Irinuta ce bine zici
Shirel...asa si eu simt"fuga asta parca sa le faci pe toate cu toate ca niciodata nu termini nimic din ceea ce ti-ai propus zilnic " |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Marivic...toate, cred, ca ne simtim asa, cand e sa vina vremea ei...a starii asteia naspa tare! Nu-s in cea mai buna forma de a scrie, ca vad ca pe zi ce trece vine si la mine starea asta (da' eu am motive...zic, serioase), insa iata: deschizi geamul, sau usa, sau ce-o fi, si iesi...afara! Uita-te in jur...frunze, copaci, oameni. Da, bine, oameni, mai putin, ca au, sarmanii niste fete... Traieste! Inchide pentru o zi televizorul si asculta o muzica buna...ce-ti merge la inima, chiar si atunci cand ai o treaba de rutina de facut...danseaza cand te apuca, plangi cand te apuca si ia-o de la capat...Fiecare zi e o binecuvantare de undeva...n-o irosi. Altii isi doresc, chiar si zile urate sa traiasca... Ai grija, in primul rand de suflet! Apoi...totul va fi bine! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Doamne ce cuvinte frumoase fetelor,parca vrand-nevrand te remonteaza.Si mare dreptate are Leut,toate,mai devreme sau mai tarziu, trecem prin asemenea stari, dar depinde de fiecare in parte cum reuseste sa depaseasca criza, care cert,la un moment dat va fi depasita. Marivic suntem alaturi de tine,macar virtual,incearca sa urmezi sfaturile fetelor si ai sa vezi ca apare si "luminita de la capatul tuneluilui", macar pentru o perioada, pentru ca asa-i viata, cu urcusuri si coborasuri. Un , sa treaca starea asta naspa.
|
|

| MIHAELA,ANGI,LILI,va multumesc din tot sufletul!!! Cu gandurile,cu sfaturile voastre,cu doza voastra de optimism m-ati incurajat.Va multumesc din suflet!Asa este,....aveti atata dreptate,.....imi doresc sa fiu mai increzatoare ,sa fiu mai optimista,...dar la aceste stari se ajunge mai greu.Am sa incerc sa va urmez sfaturile intelepte,pline de marinimie.Chiar daca ne intalnim virtual,pt.mine conteaza foarte mult.Ati devenit oxigenul meu,oaza mea de recreere,....dar stiti asta,dovada vie fiind anii de cand sunt/suntem aici impreuna.Pt.fiecare prietena draga cate un pupic si o calda imbratisare,.... si,......promit sa investesc in mine mai mult optimism. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Marivic, deja parca bateriile s-au incarcat cu optimism! Iti doresc si eu zile bune si cand parca nu mai vezi luminita de la capatul tunelului, ia o pauza si fa ceva ce crezi ca te va incarca sufleteste: o carte nu, , o muzica buna, o plimbare, de ce nu, o iesire la un cinema sau la o cafenea... |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Am obosit sa fiu luata de fraiera de toti dar...mi-a ajuns, s-a trezit scorpiuta din mine si s-a terminat cu boieria.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce de sfaturi pline de optimism toate bune de urmat. Fiecare avem zile sau perioade mai putin bune -important e sa gasim cheia sa iesim cat mai repede din starile astea si nu foarte ,,afectate ''. Mari in curand o sa-ti vina sotiorul acasa si o sa vezi altfel lucrurile ,o sa ai alta stare.Si absenta lui te face sa te simti asa si ai si foarte multe responsabilitati,dar le faci fata mereu cu succes si estri un exemplu pentru multe mamici.Te pup si savureaza zilele care vin ,trec si nu se mai intorc! Praslea daca simti ca e cazul da armata jos din pod si pune lucrurile la punct incat sa -ti fie si tie bine! |
|

| OANA,cand vad cate prietene sunt langa mine si cand vad cate sfaturi imi dati,starea mea se schimba;imi dau seama ca nu sunt singura aici.Imi dau seama cate prietene am si cat de mult bine imi fac sfaturile voastre.Asa este,starea mea se datoreaza in mare parte si lipsei sotului de langa mine dar si confruntarii in fiecare zi cu problemele vietii.Promit sa ies mai des,sa ma,,injectez''cu doza optima de buna dispozitie necesara fiecarei zile si sa am o alta viziune asupra zilei de maine. Dupa cum v-am spus,ma simt foarte bine intre copiii mei de la grupa,dar am si familie si responsabilitati si atunci starea mea nu e tot timpul pink.Cand ai un ajutor e bine,cand nu ai nici un ajutor atunci e de rau,....Probabil ca aceste incercari mi le trimite Dumnezeu sa vada daca rezist,daca nu ma supar pe El,...dar nu am cum sa ma supar pe El,pt.ca stiu ca ma iubeste si ma ocroteste orice ar fi |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Praslica, fa-te rea |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| marivic wrote:Fetelor,am obosit sa fiu mama,sa fiu femeie,sa fiu profesor,.....sa fiu om.Ma simt de parca nu as fi,.....ma simt tare ciudat.Nu mai vad luminita de la capatul tunelului.Am o zi buna si 5 urate,....Cred ca ar trebui sa dorm la gradinita,caci acolo ma simt in putere,cu energie,... Am obosit sa mai visez,....ceea ce pe mine ma tinea pe linia de plutire.Imi spunea un prieten,ca are incredere in mine ca sunt o femeie puternica si am sa trec peste toate,dar eu nu ma vad asa.  Ma simt neajutorata,vulnerabila,cateodata instabila emotional(in sensul ca ma apuca fel si fel de ganduri,sau plang caci ma simt coplesita de griji si probleme).Sunt teribil de stresata,....nu mai vreau sa traiesc asa,.....vreau normalitate,dar normalitatea la noi(in familie)ar insemna saracie.Cum sa o scot la capat?Cum sa fac sa rezist in fiecare zi?Cum sa fac sa fiu fericita si binedispusa in fiecare zi? Aveti vreo reteta?Ca doare al naibii de tare aceasta oboseala,aceasta slabiciune,...ma simt de parca as amorti.
Mioara,parca am scris eu!Exact asa ma simt si eu! Sunt sigura ca o sa treaca insa vad ca multa lume se plange!O fi contagioasa? |
|

| RALU,nu stiu sa fie contagioasa,sper sa nu fie,....nu vreau sa ma simt asa,dar ma simt.Am promis fetelor ,prietenelor,ca incerc sa lucrez la partea asta,....si crede-ma ca este al naibii de greu.Nu am prietene in viata de zi cu zi adevarate,asa cum aveti voi,sa ies undeva,....unde sa ies?Cu cine sa ma intalnesc? Trebuie sa-mi las copiii ca sa-mi limpezesc sufletul,....sau sa merg cu ei,dar unde?Incerc sa caut solutii,sa ascult muzica ,sa vb cu prieteni cat mai mult,....incerc sa-mi schimb ideile,....Ralu,mult succes in combaterea starii de oboseala. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Pai na...de nevoie ma fac rea ca de altfel sunt oita blanda...mult prea blanda.....Asta este, niciodata nu este prea tarziu....Va pup!!! Mihaela, nu ne-am auzit de multisor.... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| raly wrote:O fi contagioasa?
Neeee, e vremea, va spun eu. Plus bolile specifice sezonului... ziua scurta... toate astea la un loc. Nici eu nu functionez bine fara soare. Si cand vad ce intuneric e afara la ora 17... imi vine sa-mi bag cornu' in perna si sa dorm - ca nu mai am chef de nimic |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am obosit sa lucrez cu persoane putin inteligente, lenese si fara chef de munca.Nu inteleg de ce nu ies la pensie si lasa pe cei tineri sa lucreze. |
|
|