Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| madanuta, imi place cum gandesti...asa gandeste un adevarat crestin |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Madanuta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Madanuta!!! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Madanuta ,ia sfatul meu :fa-te rea astea nu-s vremuri de umblat cu mierea in borcan pe la vecini ,pu-ne si niscavai matraguna pentru "prieteni " |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu am obosit sa fiu mereu singura ,iar Stefan ma solicita la maxim. Am noroc ca am un sot intelegator care ma ajuta cu orice ori de cate ori este nevoie si este foarte atent la nevoile mele,dar el e toata ziua plecat si toate pe capul meu. Sper ca din toamna cand va merge Stefi la gradi sa am timp si pentru mine si sa-mi mai relaxez putin nervii pe care-i am mereu intinsi la maximum. |
|

| Mie mi-a trecut oboseala.Bine ca nu ma tine mult! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| OOOOO Oana cat te tine de putin pe tine o oboseala de asta ... Eu de mult ma simt obosita,imbatranita inainte de vreme .Am obosit sa astept,sa sper,sa le fac eu pe toate dar oare exista alta alternativa?!Nu ,nu cred!Si de asta merg inainte.Doar ca ce nu mai pot duce in spate las deoparte.Multe probleme care nu erau direct ale mele le-am cam dat la spate.Sa le mai porte si altii de grija ca eu nu mai pot |
|

| Giulia tu rezolva problemele care te privesc pe tine si pe cei foarte apropiati si de restul sa se ocupe cei vizati. Acum cred ca nu ai o stare prea buna ,dar de maine vreau sa te vad optimista si tanara asa cum esti.Daria merita o mamica vesela,plina de viata -doar stii ca starea se transmite celor mici si cu siguranta o transmiti si sotului tau si uite asa un cerc vicios. Eu nu-mi permit sa ma simt obosita mai mult de 2-3zile maxim. |
|

| Da Oana,asa este!Azi nu sunt bine deloc.E prima zi singura.Fata e la mama ca doua saptamani am cam privat-o de bunici si am zis ca o las azi acolo.Si sunt singura cu gandurile mele.Melancolica si ganditoare.Dar nu imi permit sa stau mult in starea asta.Maine e o noua zi ,un nou inceput de saptamana si o iau din loc.Multumesc pt incurajari si sustinere |
|

| Giulia asa te vreau -pune-ti ordine in ganduri si de maine tot inainte cu zambetul pe buze! |
|

| Teoretic e usor si asa voi face.Sa vedem practic cum va fi:018: |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| of,cate mamici obosite dar,totusi puternice.. si eu obosesc uneori si imi vine sa las totul balta,am obosit sa fiu mai mereu singura,sa am singura grija de copii, de gradina,merg si la serviciu......dar imi zic:" fi barbat" si o iau de la inceput.asta e viata cu bune si rele!! |
|

| Geanina esti o,, barbata'' puternica si uitre ca reusesti sa le faci pe toate! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ce bine de voi ca reusiti sa va puneti pe directie. eu inca lupt sa ating performanta asta |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| De un timp ma simt obosita, nervoasa si foarte putin apreciata (de cine ar trebui).M-am saturat sa tot alerg, sa incerc sa rezolv numai eu lucrurile, sa fiu si barbat si femeie... |
|
|