Am obosit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, June 3, 2012 7:36 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si pe mine m-a ajuns din nou oboseala, atat fizica, cat si psihica...

Problemele parca numai la mine vin toate, ca un magnet... nu scap de una ca apare alta...

Partea buna este insa ca am inceput sa merg pe la doctori si sa imi mai tratez macar din problemele fizice... Poate dupa ce se vor rezolva ele, isi va mai reveni si psihicul...toanerele
braun_yes2005
Scris: Sunday, June 3, 2012 11:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/13/2012
Stai linistita ca nu numai pe tine te ajung toate,asa sunt si eu.Pe o parte cumparam una ,alta prin casa sa ne-o facem cum vrem si pe alta parte unele se strica.Si cu problemele fizice si psihice sunt in top si eu.Numai ca cele fizice imi par mai usor de rezolvat decat cele psihice.Astea psihice ma doboara.Toate o iau razna in mine.Cred ca tre sa ajung pe la un psiholog sau un psihiatru ca uneori nu mai sunt buna de nimic.Toate zici ca sunt impotriva mea.Bebe nu vrea sa vina,problemele financiare ma macina,somn putin.Cand pot sa dorm si as dormi pana la 10 tre sa suna cineva sa iti schimbe planurile si apoi mai sunt si intrebata ca de ce sunt intoarsa pe dos.Cum sa nu fii intoarsa pe dos cand toti te-ar bea intr-o lingura de apa.M-am saturat imi vine sa imi iau o plasa de haine si sa ma duc undeva sa stau singura in varful dealului sa nu mai vad si sa nu mai aud pe nimeni.M-am saturat de toti si de toate.
endy
Scris: Sunday, June 3, 2012 4:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Si eu ma simpt la fel , parca toate imi vin numai mie ,.... dupa ce m-am operat de fiere dupa 5 ani am avut o interventie de curatare a uterului cu anestezie generala , apoi acum simpt un disconfort la inima si ducindu-ma la aparate medicul mi-a zis ca o ,,supapa,, nu se mai inchide cum trebuie Ce sa mai zic , sotul are diabet iar mama trebuie sa fie pe primul loc Numai ea e bolnava si nu crede pe nimeni Chiar a zis si medicul sa nu bag in seama toate dar sint o fire care ma consum pentru ori ce Asta e viata ce sa facem ?As vrea sa ma pot autosugestiona sa gandesc pozitiv dar nu stiu cum Ma refugiez in tricotaj mai imi iese mai stric dar ma relaxez ...
alimami
Scris: Sunday, June 3, 2012 10:55 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Am avut si eu o perioada in care viata ma obosea, cand m-as fi dus oriunde,sa scap de toata lumea. Am descoperit pana la urma sursa oboselii si am eliminat-o din viatza mea(era sotul). De atunci ma simt excelent.yes
shirel
Scris: Monday, June 4, 2012 7:52 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
alimami wrote:
Am avut si eu o perioada in care viata ma obosea, cand m-as fi dus oriunde,sa scap de toata lumea. Am descoperit pana la urma sursa oboselii si am eliminat-o din viatza mea(era sotul). De atunci ma simt excelent.yes

hohot hohot Mi-a placut si sursa era chiar asa de aproape!

Fetelor ce sa va spun D-zeu ma inzestrat cu asa o fire care i-au viatza mai in usor cred ca fiindca m-am luptat cu greul de cand eram mica acuma nimic nu m-a afecteaza.Oboseala fizica vine si ea nu spun dar daca ea vine numai din cauza ca eu o provoc fug toata ziua dupa copii si ma cred la varsta lor de aceea chiar daca cad jos seara de oboseala macar adorm cu zambetul pe buze de fericire.ras
madalinutzaa
Scris: Friday, August 24, 2012 4:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
Bravo Shirel esti de admirat pentru caracterul tau si pentru cata veselie si bunadispozitie emani. Citesc ce scrii si sunt uimita cum nu te superi tu din nimic si esti mereu cu zambetul pe buze. pupici pupici
michi
Scris: Wednesday, March 27, 2013 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Am obosit!!!!Si fizic si psihic.Am obosit sa tot lupt ca lucrurile sa mearga bine si degeaba.Nu vad nici un rezultat concret.
O perioada am senzatia ca lucrurile intra pe fagasul lor normal, si apoi totul o ia razna.Ma simt undeva intr-o prapastie adanca sau intr-un vartej din care ma chinui sa ies.Si chiar nu mai pot.
Singurul lucru care imi mai da putere cat de cat este copilul meu...in rest nu mai nici macar chef de viata.Imi este groaza cu fiecare zi care vine ca s-ar mai putea intampla cine stie ce la care nu as sti cum sa-i mai fac fata .
mikaela
Scris: Wednesday, March 27, 2013 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Michi, tu iti faci singura rau, ingnoraq totul ca devii depresiva, mai lasa-le incolo si nu te mai stresa pt orice, fleac sau nu...Baietelul tau are nevoie de o mama fericita, cu zambetul pe buze, nu stresata si suparata. Daca ai ajuns la limita, cere ajutor ca sa-ti fie si tie mai bine computerlove
monica irimia
Scris: Thursday, March 28, 2013 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Michi, pune punct (lucrurilor care iti consuma energia) si ia-o de la capat (cu alte lucruri placute). computerlove
kali
Scris: Thursday, March 28, 2013 10:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
De acord cu Mikaela. Michi, tu persisti intr-o stare proasta pe care ti-o intretii singura.
michi
Scris: Thursday, March 28, 2013 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Fetelor aveti mare dreptate-numai ca nu prea mai stiu cum sa ies din acest hatis.Nu mai stiu daca procedez bine sau nu cand de exemplu pentru orice s-ar inatampla sotul incearca sa ma faca pe mine vinovata.De exemplu eu sunt vinovata ca a facut copilul varicela , desi numai in clasa au 10 copii bolnavi, eu sunt de vina ca a dat cu masina intr-o groapa zilele trecute, eu sunt de vina ca el este gras si ca mananca seara si lista ar putea continua.Vine la rand cumnata,care tot timpul are sfaturi de dat si de verificat .Apoi vine la rand socrul care face totul numai pe dos.
Mai il am si pe tata care este singur si problemele de sanatate incep sa se accentueze pe zi ce trece.
Mai am si un frate care este plecat in Spania de o gramada de ani , si din nu stiu ce motive refuza sa mai tina legatua cu noi-desi pana sa plece lucrurile mergeau foarte bine.Despre problemele de la servici numai vorbesc ca deja va obosesc si pe voi.Incerc din rasputeri salupt cu mine , sa zambesc macar in fata copilului si ,,a celor care ii stiu ca-mi vor binele,,dsar cu toate astea sunt momente in care chiar nu mai pot!
Oricum va multumesc din suflet ca sunteti aici si macar voi ma ascultati DistanceKiss

bereea
Scris: Thursday, March 28, 2013 12:42 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Michi, nu le mai permite sa dea vina pe tine.Ia atitudine si pune-i la punct.
Cris-DL
Scris: Thursday, March 28, 2013 12:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Michi, problema ta, in primul rand este sotul -cum naiba el conduce, da in groapa si esti tu de vina?? Asta mi se pare aiurea rau de tot!! Plus varicela.
aaa, nu-i mai face mancare, asa se rezolva problema cu grasimea...
Nu mai accepta sa ti le puna toti, pe toate-n carca...

Practic, sotul are probleme, iar tu ai un baietel si doar la asta trebuie sa te gandesti; la restul... ignore! Nu-i frumos, da` e sanatos!
computerlove

zaza_
Scris: Thursday, March 28, 2013 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Imparte problemele pe care le ai in doua categorii. Cele pe care le poti rezolva, unde poti interveni si cele care nu tin cu nimic de persoana ta. Se vor injumatati. De cele mai multe ori luam asupra noastra o gramada de probleme care nu sunt ale noastre.

Barbate, daca vrei sa slabesti, fa TU ceva! Nu poti merge tu, Michi la sala pentru el.

Soacra, socrul, daca e ceva ce nu le convine ... problema lor.

Ai si tu prioritatile tale. Nu lasa pe altii sa-ti spuna ce si cum.

computerlove computerlove computerlove
kali
Scris: Thursday, March 28, 2013 1:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Tu trebuie sa te concentrezi asupra lucrurilor pozitive, nu sa primeze cele negative.

Ai o familie si un baietel sanatos... un loc de munca si un venit constant - tocmai ce ai fost promovata, nu? - vine primavara, primesti complimente... etc., etc..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.