Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
|
Am obosit sa am grija de tot si de toate.
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| E si normal! Ai avut o periada grea, in ultimile zile,ai doi copii, un sot, o casa...si citeva sute de mamici pe cap! Ce putem face sa-ti usuram un pic povara ce-ti apasa pe umeri? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sunt de acord cu Miri. Nu crezi ca e normal? Nu ai cum sa fii fresh cu atatea pe cap. |
|
| Nimic Miri, noroc cu voi ca am si eu unde sa mai rabufnesc .
Azi am simtit pentru prima data de mult timp incoace ca NU MAI POT. AM OBOSIT. Si nu e nimeni sa ma creada sau sa ma inteleaga.
Andrei are o spuzeala urata pe el acum, eu am avut vineri tensiunea extrem de mica, doctorita a zis ca cica 8 cu ceva, dar eu am vazut ca nu s-a oprit acul la 8, deci a fost si mai mica. Aaa, si 8 era aia mare, nu va imaginati ca cea mica. .
Lipsa de calciu cat cuprinde, Alice de luni la gradi, Andrei nu isi revine cu mancarea, nu mai am chef sa fac nimic. Azi ma luase un frig si niste frisoane de ziceai ca am -30 grade in casa. Am baut un calciu si m-am mai linistit putin.
Uff ! Gata. Am rabufnit. Scuze pentru iesire, pe viitor o sa ma abtin. Poate chiar sterg subiectul asta, ca fiecare le are pe ale lui, nu ii mai trebuie si problemele mele.
Voi cum rezistati? Cum le faceti pe toate fara sa clacati? |
|

| Draga mea, noi suntem aici si pentru tine! Esti obosita si e normal sa fii asa.Dar ca cei din jur sa nu vada asta... Trebuie sa ai grija tu, de tine, in primul rind.Era vorba ca-ti faci analizele de cind iti amortea un deget(credeai ca am uitat? ) Si cu Andrei, lasa ca trece saptamina asta si va fi bine, o sa vezi.O sa manince iar si atunci o sa te simti linistita, macar din punctul asta de vedere...Nu am inteles ce ai zis ca i-a aparut pe corp
Adriana, nu ai de ce sa-ti cer scuze!Esti OM! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hei, suntem aici pentru tine. Pe mine personal ma ajuta sa intru aici si sa ma iau cu ..... zambetele si problemele altor mamici, ca le uit pe ale mele. Serios Adri, lasa subiectul deschis. Cu sigurantza suntem aici sa ne plangem una pe umerii celorlalte, sa primim incurajari si un umar de sprijin.
Am si eu momente cand ....o iau razna. Si nu am pe nimeni aici , telefonul si internetul sunt legaturile mele cu toti dragi, cu cei care ma incurajeaza si ma sfatuiesc sa fiu puternica.
Avem o familie, o responsabilitate . Copii nostri depind de noi. Pentru Andrei , mami, tu esti soarele si luna. Totul se invarte in jurul tau. Incearca sa mai lasi din alte " treburi " si sa mai huzuresti cu el in brate la Tv sau sa ii citesti o poveste. Va mai lua din tensiunea acumulata. Alice de luni e la gradi , vei mai respira si tu putintel
Si tu chiar ca ai dureri de cap ( casa , masa, doi copii , sot si noi ).
Promit ca te ajut cu orice pot eu ! Doar spune.
Si nu inchide topicul : sigur apar si eu zilele astea. |
|

| Adriana, nu-ti face probleme ca ai rabufnit. E normal.Nimeni nu le poate face pe toate, sau cel putin nu toate bine.
O sa ii treaca lui Andrei si bubitele si o sa ii revina pofta de mancare. Iar Alice, e fata mare, o sa ii mearga bine la gradi! O sa vezi! |
|
| Miri wrote:Draga mea, noi suntem aici si pentru tine! Esti obosita si e normal sa fii asa.Dar ca cei din jur sa nu vada asta...  Trebuie sa ai grija tu, de tine, in primul rind.Era vorba ca-ti faci analizele de cind iti amortea un deget(credeai ca am uitat?  ) Si cu Andrei, lasa ca trece saptamina asta si va fi bine, o sa vezi.O sa manince iar si atunci o sa te simti linistita, macar din punctul asta de vedere...Nu am inteles ce ai zis ca i-a aparut pe corp Adriana, nu ai de ce sa-ti cer scuze!Esti OM!
Merci Miri . Nu mi-am facut analizele, dar dr de familie a ciocanit cumva cu degetul in falca si s-a speriat ca a zis ca am lipsa f mare de calciu si chiar facuse o fata de "aoleu, ce tensiune e asta? eu cum sa va dau drumul sa plecati acum?".
Nu stiu ce i-a aparut, dar are peste tot, inclusiv pe fata. E ca o spuzeala din aia de caldura, dar ma indoiesc sa fie asta. Mi-e sa nu fie vreo reactie la medicamentele pe care i le-am tot dat. |
|
| Merci Maria & mami. , sincer nu stiu cum rezistati voi fetelor, care sunteti departe de ai vostri.
Kiki, sa dea Domnul sa fie cum spui.
Ma culc ca deja simt ca imi crapa si capul |
|

| Somn usor, Adriana. Noaptea mereu a fost un sfetnic bun. Maine nu o sa mai fie norisorii pe la tine. |
|

| La noi azi a fost soare...iti trimit citeva raze, sa-ti lumineze dimineata de miine! Noapte buna! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Adriana, eu una sa stii ca te admir sincer pentru tot ceea ce faci si mai ales pentru cate faci... Chiar iti spuneam ieri in mail-ul cu exercitii ca, in ciuda problemelor din ultimele zile cu Andrei, tu ai ramas pe baricade si ai mai avut timp sa te tii si de cursul nostru. Asta mi se pare ceva extraordinar. Esti o persoana deosebita, m-am convins de asta. Oricat de puternica si neinvinsa ai fi , e normal sa te mai ajunga si pe tine grijile si problemele. Ai grija de sanatatea ta in primul rand, pentru ca asta e mai importanta decat toate.
Cum spuneau si fetele, suntem aici si la bine si la rau. Iti doresc o noapte buna, care sa mai alunge din norisorii ce s-au abatut asupra ta. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mai Adriana, daca ai sti cat te inteleg!...am trecut si eu prin perioade din astea si inca ma mai apuca din cand in cand, dar asta e viata...cand eram necasatorita si auzeam in stg si dr de una, de alta sau o vedeam pe mama robotind, nu credeam sau mi se parea joaca...de-abia acum inteleg ce inseamna sa TRAIESTI...e greu, alteori e frumos, intr-o zi plangi, in alta razi...si tot asa...ai grija si ia calciu, si eu m-am apucat de el ca simteam ca-mi cad toti dintii. Eu iau de la ADDITIVA Ca+D3, de 1000mg( deci doza dubla)...am o saptamana si deja ma simt mai bine.Costa vreo 180.000lei 20 pliculete...multa sanatate si rabdaaaare si liniste sufleteasca! te pup si te imbratisez sincer |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Adriana, noi suntem langa tine! Chiar daca asa, virtual, te sustinem! Stii ca de multe ori m-am intrebat cum reusesti sa faci fata la toate si mereu te-am admirat, caci eu una clachez mult mai usor...E normal sa obosesti! Dar, stii si tu care sunt cele mai importante lucruri in viata, asa ca, macar cateva zile, ocupa-te numai de acelea! 
Lui Andrei o sa-i treaca, linisteste-te, iar Alice sunt sigura ca va fi incantata de gradinita ce i-ai ales-o!
Hai, cheer up! Dupa ploaie, vine soare! |
|
| Misha, ai grija la D3 ! Mie mi-a spus medicul de familie ca nu imi poate prescrie decat calciu, si asta numai daca nu ii dau lui Andrei, pentru ca trece prin lapte. Nu poate sa imi dea si D3 pentru ca exista riscul sa faca Andrei Hipervitaminoza D3.
Multumesc pentru incurajari si pentru gandurile bune.
Oana, multumesc pentru incurajari si pentru gandurile bune. Astazi sper sa fie mult mai bine decat a fost ieri
Vesna, multumesc ca esti alaturi de mine |
|
|